oyle yani söz olması lazım, ben ailler tanışsın ve bi yüzük takılsın istiyorum..
bakalım babama söyleyebilirsek bu yaz kesin istiyorum sözümü yapmayı ama babam hayır yok olmaz vermem vs.. diyebilir
.
baya gel git olcak sizde. bizde mi öle yapsak bilemedim..
biz aynı gün hem tanışma hem isteme olsun diyoruz çok mu acele olur ya..
Öncelikle hayırlı olsun adaşımm inşallah bir pürüz çıkmazda söz olur :) hadi bakalım :)
Ama baba neden karşı geliyo ben anlamadım? Yaşınmı küçük?
esracım ayrıca küçük falan deilsin
bende 24 üm. hatta 2 ay emreden de büyüğüm
ayyy esracım ne kadar cok benziyor kaderimiz.
küçük erkek alan zengin olurmuş derler. hadi bakalım
yani işte biraz yaşım küçük çokta değil işte :78::78:
22 yaşımdayım şuan..
ama emremde benimle yaşıt aramızda 49 gün var hatta..
bundan sebep hani bilmiyorum pürüz çıkaracaklar gibi geliyor..
.
ayy canım yaaa Allah sana sevdiğine sabır versin. Allah korusun, kötü düşünmeyin. evet biraz tehlikeli sınır bölgeleri kolay değil. kendisine birşey olmasa bile bir catışmanın içinde bile bulunsa psikolojisi kolay kolay düzelmez. sen ona bakma canım. senin morlinin en azından sevgiline karşı çok yüksek olmalı. onu motive edebilecek, dinleyebilecek, anlamasan bile destek olabilecek tek kişisin belki de. hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz ama sizinki daha zor be güzelim. ama bunun yüküyle birbirinizi yıpratmayın canım. düzelir aranız sen ılımlı olmaya çalış, onun duymak istediklerini söylemeye çalış. zaman geçiyor bak. 7 ay bitti sayılır. buraya kadar geldikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. dualarımız hepsiyle zaten. içini ferah tutması konusunda sevgiline destek ol canım.
benim de moralim çok bozuktu bizimkiler bir gelsinler isteyemeye bi gelmesinler diyorlar başından beri hep aynı davrandılar zaten bugun canımı sıktılar. ama emremle konusunca tüm üzüntüm kayboldu. onu çok seviyorum. onun yanında çok huzurluyum. hep de huzurlu oluruz inşallah. :123:
kızzlllaaarr napıosunuz benim sevdiğimle aram bozuk haliyle moralde bozuk nasıl tertipsiniz hiç sormuosunuzbenim askerim komandoya kızlar nisanin 1inde operasyonları başlıomus ağrı eleşkirtde şuan operasyon için de ağrı dogubeyazıta göndermişler yaza kadar orda sınır bölgesiymiş canım cok sıkılıyor kızlar orası hakkında bilginiz varmı bişey olursa seni arayacaklar dedi bende kızdım işin gücün kötü düşünmek diye onunda morali bozulmus belliydi kızlar ya napsammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?