91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Öncelikle hayırlı olsun adaşımm inşallah bir pürüz çıkmazda söz olur :) hadi bakalım :)
Ama baba neden karşı geliyo ben anlamadım? Yaşınmı küçük?

baya gel git olcak sizde. bizde mi öle yapsak bilemedim..
biz aynı gün hem tanışma hem isteme olsun diyoruz çok mu acele olur ya..

Canım bizimkide şöyle olmuştu, yine bir askere uymaz bu program ama...
-Önce Ben Buraklara gittim kayınvalidemle tanışmaya (ama bunu bu program içinde saymıyorum)...
-Sonra ben bir sabah kahvaltıya gittim Buraklara babasıylada tanıştım...
-Sonra aşkım bize akşam yemeğine geldi ailemle tanışmaya...
-Sonra bir akşam ailesiyle geldi akşam yemeğine...Aileler tanıştı.
-Sonra biz ailece onlara gittik akşam yemeğine kaynaşma turları bunlar...
-Sonra en büyük amcası yengesi, ve aşkımın ailesi geldi bize nişan konusunu konuştuk...
-Sonrada isteme-söz-nişan yapıldı

bizde tanısma kısmını askerden once yapmıstık ben onların aılesı ıle o da bızımkılerle tanıstı hatta ben genıs aıleyı bıle tanıyorum
bı aıleler tanıscak bızde. onu da bayanlar once sonra aıleler seklınde 2 postada halletmeyı dusunuorum.

Öncelikle hayırlı olsun adaşımm inşallah bir pürüz çıkmazda söz olur :) hadi bakalım :)
Ama baba neden karşı geliyo ben anlamadım? Yaşınmı küçük?

yani işte biraz yaşım küçük çokta değil işte :78::78:
22 yaşımdayım şuan..
ama emremde benimle yaşıt aramızda 49 gün var hatta..
bundan sebep hani bilmiyorum pürüz çıkaracaklar gibi geliyor..

.

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

Ana Şafak : 242

Yarılama Şafağı : 12

Plaka Şafağı : 161

100'lere Gelme Şafağı : 43

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:

.

Biz iki romantik deli iki serseri ,
Biz seninle kışa girmiş yaz çiçekleri ,
Şimdi ayrı şehirlerde deliler gibi ,
Bekledim senin sevgini..

.

günaydın kızlar nabersiniz. nasıl gidiyor bakalım. sesiniz çıkmıyor. ben 2 gün geriden gidiomusum o 2 günü de düştüm. şafak bugün 29 oldu yarılamamıza 1 aydan az kaldı Allaha şükürler...

ayyy esracım ne kadar cok benziyor kaderimiz.
küçük erkek alan zengin olurmuş derler. hadi bakalım

ayyy esracım ne kadar cok benziyor kaderimiz.
küçük erkek alan zengin olurmuş derler. hadi bakalım

canım gerçekten öyle ikimizin yarinin adı da emre ikiside bizden küçük

evett bende duymuşştuuuumm
hadi bakalım gönlümüz zengin olsun da gerisi öenmli değil

.

kızlar ugrayamıyordum ben kaç gündür ya napıosunuz nasılsınız esrala zeynep de olmasa valla topik ölü gibi hee

Ana Şafak : 235

Yarılama Şafağı : 5 ( cok az kaldı)(amasyaaa)

Plaka Şafağı : 153

100'lere Gelme Şafağı : 35 ( izmirrrr)

Ben 24 yaşımdayım, geçen sene mayısta nişanlandım.. Yani 23 yaşımdayken nişanlanmışım :) Bizimkiler duyunca çok sevinmişti hiç pürüz çıkmadı adaşım yaw..
Şaka maka Nişanlanmamızın yıldönümünede 2 ay kaldı.. 1 sene olmuş ne çabuk geçti zaman...

bizim çok sorunlu yaaa ailemi bir türlü ikna edemiyorum. bi evet diyorlar bir hayır diyorlar. hayırlısı olsun diyorum artık.

kızzlllaaarr napıosunuz benim sevdiğimle aram bozuk haliyle moralde bozuk nasıl tertipsiniz hiç sormuosunuz benim askerim komandoya kızlar nisanin 1inde operasyonları başlıomus ağrı eleşkirtde şuan operasyon için de ağrı dogubeyazıta göndermişler yaza kadar orda sınır bölgesiymiş canım cok sıkılıyor kızlar orası hakkında bilginiz varmı bişey olursa seni arayacaklar dedi bende kızdım işin gücün kötü düşünmek diye onunda morali bozulmus belliydi kızlar ya napsammm

Son düzenleme:
ayy canım yaaa Allah sana sevdiğine sabır versin. Allah korusun, kötü düşünmeyin. evet biraz tehlikeli sınır bölgeleri kolay değil. kendisine birşey olmasa bile bir catışmanın içinde bile bulunsa psikolojisi kolay kolay düzelmez. sen ona bakma canım. senin morlinin en azından sevgiline karşı çok yüksek olmalı. onu motive edebilecek, dinleyebilecek, anlamasan bile destek olabilecek tek kişisin belki de. hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz ama sizinki daha zor be güzelim. ama bunun yüküyle birbirinizi yıpratmayın canım. düzelir aranız sen ılımlı olmaya çalış, onun duymak istediklerini söylemeye çalış. zaman geçiyor bak. 7 ay bitti sayılır. buraya kadar geldikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. dualarımız hepsiyle zaten. içini ferah tutması konusunda sevgiline destek ol canım.

benim de moralim çok bozuktu bizimkiler bir gelsinler isteyemeye bi gelmesinler diyorlar başından beri hep aynı davrandılar zaten bugun canımı sıktılar. ama emremle konusunca tüm üzüntüm kayboldu. onu çok seviyorum. onun yanında çok huzurluyum. hep de huzurlu oluruz inşallah. :123:

tsk ederim canım inş herşey iyi olur bende napacagımı sasırdım bi bitseydi inş gerisi gelecek yaaa valla ne zormus en cok zorlanan benim heralde ne olur dualarınızı eksik etmeyin allah heosinin yardımcısı olsun sende sıkma canını elbet bi şekilde olacak senin işte öyle kalacak değil yaa bozma moralini elbet olacak

canım benim ya o kadar iyi anlıyorum ki..
Rabbim içinize ferahlık versin hep iyi düşünmeyi nasip etsin..
bizde çok yaşadık ki emre çanakkalede olmasına rağmen.. çok şükür atlattık..
Dün Geçti bitti dündeki kotülükleri düşünmek zararlıdır.. e Yarını bilmiyoruz belki güzel belki kötü ama onun endişesiyle kendimizi yiyip bitiremeyiz. Önemli olan bugün.. çok şükür bugün hala birliktesiniz.. kötü giden bişey yok.. tek askerlik olan Allahın izniyle oda biter..

üzülmeyin..
Rabbim hepimize sabırversin inşaAllah kızlar..

.

:119: :119: :119: :119: :119:

Ana Şafak : 239

Yarılama Şafağı : 9

Plaka Şafağı : 158

100'lere Gelme Şafağı : 40

:119: :119: :119: :119: :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…