• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

ohoooo sizin ki yemınden snra değişmiş bnım eşek kafalı gittiği gibi değişti nası askerlıktır bu anlamadım mafya babaları gibi ağır abi oldu çıktı başıma :D

ah canım ahh :1: ilk gitti aradğnda ağlar askım özledim diye böğürürdü öküzüm benim :1: 3 ay acemilik yaptı ymin töreninden snra değişti :47:

ah canım ahh :1: ilk gitti aradğnda ağlar askım özledim diye böğürürdü öküzüm benim :1: 3 ay acemilik yaptı ymin töreninden snra değişti :47:

burda kızlar yazıyo cnım sevglileri arayıp nelr diymuş benımkı napıyon nası gidio o kadr arkdşların sevgilileri neler diyomuş bak diyom illa söylemek mı lazım dio delirtiyo bnı ya alıştım artık kızlar bu arada yarın bu zamanlar tüm askerlik çıkıyo olackmış komutanları oyle demiş :D

drakula kılıklı zeynep;))))

olmzdı ztn o iş öğlen ddm bn sze çk sçma güne gder gbi öğlen yemin törenimi olurmş komutanlar dalga geçmştr ayı maymun gbi oynatıolar ztn bzmkiler parmağında:( aynn öle çk komik gözüküolar pek bi çirkin oluolar bide kokuları değişio en çk o koyuo:(((((( sn bi git gel ondn snra bna yaz bakalım ilk aklına ne geldi anlatında acık hwamz değişsn;)))

heh çok m.ettm dorusu dur bakalım n olck :) ewe gelr gelmz yazcm ))

degişmesni gerektrcek ne sebep olablrki?
Bnm ki degsmedi..hep aynı bilakis güzel anlamda degsti...suan kawgalyz 3 gndr knşmyrz bn sadce o yüzden kızgnm,
boyu posu dewrlesice dedim...:31:

hmmm tm o zmn :) inş. barışırısnz sizdede nsl daynıon 3 gündür konuşmadan :(((

Back
X