daha 2 gün önce ugurlamadınmı askerini ne olduda soguk hemen offf yaa ya benmkide böyle olursa diye çok korkuyorum.
düşündükce boguluyorum sankigitme nefesimmm nolur gitmeee kime başımı yaslıcam ben. kiminle huzur bulcam. şimdiden çok kötüyüm söle sevglim ' aglama aşkım yanındayım 'de neden gidiyosun beni bu koca şehirde yanlız bırakıp neden (((( şakaa dee gitmiyorum ki dee nolurr bırakma benii
bnmkide çok soğuk davranıo deli, oluyorum bi bakmışım baygın baygın bakıo bi bakmışım öle mal gibi duruo :S:S gidincede böle olursa :S asker psikolojisi diyip duruo :Sbundan çok korkuyoruum bende şimdi çok iyi ama ya gidince değişirsee
Canım siz tartıştnz mı noldu da böyle dedi ki
hyır canlarım her şey çok güzeldi niye bole yapıyo anlamıyorum ya ayrılcak gibi bbihis var içimde zaten kaç gündür içim sıkılıo bir şey olacak içime doğuyo siz de sıkamyın canınızı ben alıştım bile bgün daha 2. gün hemde belki o da ortama alışamamıştır diyip kendimi avutuyorum
yapacak hiç bişe yok kendimi meşkul edecegim hiç bişey yok nasıl dayanacam ben yaaa. benm gibi evde oturan varmı geçermi bu zman böyle.
bnmkide çok soğuk davranıo deli, oluyorum bi bakmışım baygın baygın bakıo bi bakmışım öle mal gibi duruo :S:S gidincede böle olursa :S asker psikolojisi diyip duruo :S
canım bak o şimdi tanımadığı şehirde tek başına ve tanımadığı büssürü kişi var etrafnda arkasnda sewdiğini bırakmş dolayısıyla aklnda bin tane sey var hemnn kndini sıkma ona morl vermeye bak sen güçlü olki oda olsn sen hep oılumlu konuş neden bölesin bile deme bbnde yrn göndercem seni belki yrn daha ii anlarım ama şimdi kendimdeyken nasihat edeym bari:S allah hepimize sabır versn
canım bak o şimdi tanımadığı şehirde tek başına ve tanımadığı büssürü kişi var etrafnda arkasnda sewdiğini bırakmş dolayısıyla aklnda bin tane sey var hemnn kndini sıkma ona morl vermeye bak sen güçlü olki oda olsn sen hep oılumlu konuş neden bölesin bile deme bbnde yrn göndercem seni belki yrn daha ii anlarım ama şimdi kendimdeyken nasihat edeym bari:S allah hepimize sabır versn
Bilecik var mı Bilecikkkbenim askerimde son zamanlarda öyleydi dalıp dalıp gidiyodu uzuun uzunnn :105: dün teslim oldu Rabbim korusun hepsini hayırlısıyla bitirip gelmelerini nasip etsin...
bende yarn gönderiyorum ve elimden gelidğince bunltmamaya çalışıyoruum tabi arkadşları falabda askere gidiyo misfr falan derken bnle ilgilenemiyo ama sağlık olsunn allahın izniyle askerliği bittiktn sonra hep bnm olcakk böyle avutuyorm bnde kndmiii
hepmz aynı durumdayıs o zmn :s ypck hçbişeymz yk bnmde okulum bitio hmn bi iş bulup kafamı dağıtmm gerek yksa kafayı ycem gerçkten çok zor n uğurlamaya gidebiliorm nede yemmn törenne gide bilcem salya sümük yazıom suan yrn nsl dayncm bilmiorm son kez grcem yrn sewgilmi tek dayanağm geldkten herşeyin daha gsl olcağı ama bazen o bile avutmuo :S:SS
hepmz aynı durumdayıs o zmn :s ypck hçbişeymz yk bnmde okulum bitio hmn bi iş bulup kafamı dağıtmm gerek yksa kafayı ycem gerçkten çok zor n uğurlamaya gidebiliorm nede yemmn törenne gide bilcem salya sümük yazıom suan yrn nsl dayncm bilmiorm son kez grcem yrn sewgilmi tek dayanağm geldkten herşeyin daha gsl olcağı ama bazen o bile avutmuo :S:SS
biz sennle yarn aynı kaderi paylşcaz ikimzde aynı sehre giden yarimize ağlıcaz :S
Uyku haram olmaya başladı artıık Allah sabır versin canıım yarn akşam 7.30da biniyo bnm askeriiim öğlende burdurda olucak inşallah gittiği gbi gelir ayrıldığımz gbi kavuşrz inşşaallah
bizm bugn son gnmz brzdan ewden çıkıcam ve sewglme 1 aylığına veda edicem şiş şiş kocamn gözlerm var suanda gece yastığa kafayı koyunca hrşy dökülüo insann önüne ben buna nsl dayncm nsl nefes alcam blmiorum :s rabbm yrdmcmz olsn((((((
Canım benim inan Rabbim yardım ediyor, büyük bir sabırla beklemekten başka çaremiz yok..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?