92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

daha 2 gün önce ugurlamadınmı askerini ne olduda soguk hemen offf yaa ya benmkide böyle olursa diye çok korkuyorum.

Bendee bendee çok korkuyorum yarn uğurluyorum bende askerimi rabbim inşallah kötülük dert tasa göstermez sağ salim huzurlu bi şekilde bitiririrz inşallah askerliğimiziii

Hislerime duygularıma tercümann olduun resmeeen

yapacak hiç bişe yok kendimi meşkul edecegim hiç bişey yok nasıl dayanacam ben yaaa. benm gibi evde oturan varmı geçermi bu zman böyle.

bundan çok korkuyoruum bende şimdi çok iyi ama ya gidince değişirsee
Canım siz tartıştnz mı noldu da böyle dedi ki
bnmkide çok soğuk davranıo deli, oluyorum bi bakmışım baygın baygın bakıo bi bakmışım öle mal gibi duruo :S:S gidincede böle olursa :S asker psikolojisi diyip duruo :S

hyır canlarım her şey çok güzeldi niye bole yapıyo anlamıyorum ya ayrılcak gibi bbihis var içimde zaten kaç gündür içim sıkılıo bir şey olacak içime doğuyo siz de sıkamyın canınızı ben alıştım bile bgün daha 2. gün hemde belki o da ortama alışamamıştır diyip kendimi avutuyorum

Bilecik var mı Bilecikkk benim askerimde son zamanlarda öyleydi dalıp dalıp gidiyodu uzuun uzunnn :105: dün teslim oldu Rabbim korusun hepsini hayırlısıyla bitirip gelmelerini nasip etsin...

canım bak o şimdi tanımadığı şehirde tek başına ve tanımadığı büssürü kişi var etrafnda arkasnda sewdiğini bırakmş dolayısıyla aklnda bin tane sey var hemnn kndini sıkma ona morl vermeye bak sen güçlü olki oda olsn sen hep oılumlu konuş neden bölesin bile deme bbnde yrn göndercem seni belki yrn daha ii anlarım ama şimdi kendimdeyken nasihat edeym bari :S allah hepimize sabır versn

yapacak hiç bişe yok kendimi meşkul edecegim hiç bişey yok nasıl dayanacam ben yaaa. benm gibi evde oturan varmı geçermi bu zman böyle.

Ben okuyorum okulumda bitti sayılıır evdeyiim genee üff aynen meşgul edeceğim hiçbişeyim yok allah yardımcmz olsun

bnmkide çok soğuk davranıo deli, oluyorum bi bakmışım baygın baygın bakıo bi bakmışım öle mal gibi duruo :S:S gidincede böle olursa :S asker psikolojisi diyip duruo :S

aynennn erkek olsan anlarsn gibi sözler hep dilindee rabbim hiç bi yareni askerinden ayırmasn inş

bende yarn gönderiyorum ve elimden gelidğince bunltmamaya çalışıyoruum tabi arkadşları falabda askere gidiyo misfr falan derken bnle ilgilenemiyo ama sağlık olsunn allahın izniyle askerliği bittiktn sonra hep bnm olcakk böyle avutuyorm bnde kndmiii

bende yarn gönderiyorum ve elimden gelidğince bunltmamaya çalışıyoruum tabi arkadşları falabda askere gidiyo misfr falan derken bnle ilgilenemiyo ama sağlık olsunn allahın izniyle askerliği bittiktn sonra hep bnm olcakk böyle avutuyorm bnde kndmiii

Bilecik var mı Bilecikkk benim askerimde son zamanlarda öyleydi dalıp dalıp gidiyodu uzuun uzunnn :105: dün teslim oldu Rabbim korusun hepsini hayırlısıyla bitirip gelmelerini nasip etsin...

Askerimin arkadşı orda bugün teslim oldu oda rabbim bütün yarnlerimii sevdklerine sağ salim kavşmayı nasip etsin biliyorum gün gelecek güneş BİZİM İÇİNDE DOĞACAK

hepmz aynı durumdayıs o zmn :s ypck hçbişeymz yk bnmde okulum bitio hmn bi iş bulup kafamı dağıtmm gerek yksa kafayı ycem gerçkten çok zor n uğurlamaya gidebiliorm nede yemmn törenne gide bilcem salya sümük yazıom suan yrn nsl dayncm bilmiorm son kez grcem yrn sewgilmi tek dayanağm geldkten herşeyin daha gsl olcağı ama bazen o bile avutmuo :S:SS

Canım şanslısın yarn görebilceksin ama ben onuda yapamıycam en son 23 nisanda sarrıldıım kokusu en son o zmn sindi üstüme ondan snra msnde görebildim sadecee ve şu an evde son gecesii son kez bu evde oturuyorum duvarlara bakıyourm yatağıma yakıyorum falan diyo ve ben daha çok ağlıyorum elimden bişey gelmiyo ah mesafeler olmasydıı sarılsaydm kocaman ona sarılıp uyuabilseydmm keşkee keşkeee

biz sennle yarn aynı kaderi paylşcaz ikimzde aynı sehre giden yarimize ağlıcaz :S

biz sennle yarn aynı kaderi paylşcaz ikimzde aynı sehre giden yarimize ağlıcaz :S

Uyku haram olmaya başladı artıık Allah sabır versin canıım yarn akşam 7.30da biniyo bnm askeriiim öğlende burdurda olucak inşallah gittiği gbi gelir ayrıldığımz gbi kavuşrz inşşaallah

Uyku haram olmaya başladı artıık Allah sabır versin canıım yarn akşam 7.30da biniyo bnm askeriiim öğlende burdurda olucak inşallah gittiği gbi gelir ayrıldığımz gbi kavuşrz inşşaallah

benmkide akşm 10 da bncek gece 5 gibi orda olcak onlarn işi de çok zor biz sadece onları özlcz ama onlar arklrnda bi çok kişiyi bırkcklar :S herşen faknda olupta gözyaşlarına hükmedememek çok kötü bişeymiş :S:S: bu arada başlangıç tarihnden itibaren safak atıomuş yani şafak 459 canım

bizm bugn son gnmz brzdan ewden çıkıcam ve sewglme 1 aylığına veda edicem şiş şiş kocamn gözlerm var suanda gece yastığa kafayı koyunca hrşy dökülüo insann önüne ben buna nsl dayncm nsl nefes alcam blmiorum :s rabbm yrdmcmz olsn ((((((

Canım benim inan Rabbim yardım ediyor, büyük bir sabırla beklemekten başka çaremiz yok..

.

Canım benim inan Rabbim yardım ediyor, büyük bir sabırla beklemekten başka çaremiz yok..

.

doğru diyosun canım allah büyük daha arkadasımız yolun basında oldugu için böle olması normal ama insan alışıyor zamanla allah kavuştursun canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…