- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ben dikkat etmeden yersem boyle şişiyorum hergun cok dikkatli yemem lazımki bu kilolara cıkmayım uzun suredir canımın istediğini yiyorum ama aşırı da yemiyorum yani gunde 2 ogun 1 ara
Kendimi bıraktım surekli depresyonda oldugum icin hayatım vok sorunlu oldugu icin umursamadım ama boyle daha da mutsuz oluyorumKime gore neye gore asiri yemiyorsunuz ? 1.60 boyunuz var ve 90 kusursunuz.Baya bir suredir demek caninizin istedigini yiyorsunuz ve bunun porsiyonu cok olmali.70 oldunuz 75 -80 oldunuz ama 92 olana kadar hic mi ben napiyorum demediniz? Hemen bir diyetisyene gidin.Kararli olun.Yuruyuslere baslayin.Verirsiniz.
Öğünlerin az olması bir şey ifade etmez ki. O gün tatlı yiyorsanız bitmiştirBen dikkat etmeden yersem boyle şişiyorum hergun cok dikkatli yemem lazımki bu kilolara cıkmayım uzun suredir canımın istediğini yiyorum ama aşırı da yemiyorum yani gunde 2 ogun 1 ara
O zaman bir dur deyin artik.Diyetisyenle baslayabilirsiniz mesela .Kilo verdikce daha mutlu olacaksiniz ki daha once bunu deneyimlemissiniz zaten.Allah kolaylik versin.Kendimi bıraktım surekli depresyonda oldugum icin hayatım vok sorunlu oldugu icin umursamadım ama boyle daha da mutsuz oluyorum
Ve dur demezsem 100 u vurcam
Bence de öyle. Günde 2 öğün yediğini söylüyor aşırı yemiyorum diyor. Her gün kaç porsiyon yediğimizi çetele tutmak zor değil mi diyorsiz kilonuzu da yeme probleminizi de kabullenmemis gibisiniz.
Bki 35.5 yani obezsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam su noktada tibbi yardim alirdim.
2014 de 90 dan 48 e diyetle gelmistim ama oncelikle asiri yedigimi kabullenmis ona gore bir beslenme plani hazırlamıştim, siz kilonuzu da yeme probleminizi de kabullenmemis gibisiniz.
90 kilomüstüne spor sınırlı malesef kardiyo ağır gelir vücudunaPaketli gıdalardan uzak durun. Paketlenmiş hiçbir şeyi yemeyin kısaca. Sık yiyin ama yoğurt içine yulaf falan hep böyle uzun süre tok tutacak şeyler yiyin. Yumurta haşlayın öyle salata yapın yiyin. Beyaz ekmek, şeker kesin.
Bir de kardiyo. Yürüyüşten daha kısa sürede etkili olur. Spor salonuna gidin yazılın, acımayın paraya zaten çok da pahalı değildir. Sırılsıklam ter içinde kalana kadar spor yapın. Hırslı olun. Disiplinli. :)
Valla yazarken bu motivasyonla ben de 3 kilo verdimYapabilirsin, yaparım diyin ama oturmayın. Harekete geçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?