:(:(:(:(

Keşke bir üniversiteye başvursan öğretim görevlisi/üyesi olmak için, hem belki Doktora'da yapardın. Düşünmez misin böyle bir şey?

Çabalıyorum hayırlısı olsun gibi şeylee diyorum ama yoruldum kızlar. Tek başıma uğraşmaktan. Herkes evlendi aşk konusunda da kocamam bir sıfır. Biri bari olsa tutunacak dalım olurdu. Ağla ağla sürekli nereye gider bilmiyorum. İş yerleri hep hımmm çok iyi ama tecrüben yok yani torpil yok. Yok işte yok. Yaşıtlarımın yuvaları ne sıcacık. İnanın ki kışkançlık değil herkes mutlu olsun. Sadece olmuyor benim işte ne diyeyim.

Üzme kendini bu kadar. Herşeyin bir Zaman'ı var. Ne Mutlu sağlıklı olana. Gerisi gelir. İş bulursun inşallah. Evdekiler sana biraz destek olsa böyle hissetmezsin eminim.

Üzme kendini bu kadar. Herşeyin bir Zaman'ı var. Ne Mutlu sağlıklı olana. Gerisi gelir. İş bulursun inşallah. Evdekiler sana biraz destek olsa böyle hissetmezsin eminim.
Onlar diğer çocuklarının her şeyini tamamlanakla meşgul. Oysa ki ben ne çok değer verdim kendimi unutup kardeşime hep destek oldum. Şimdi bana ihtiyacı yok ya artık kenarda kaldım.hep kendi hayatı.

Ahh ah hep hayalimdi bu kadar okutup yarı yolda bırakanlar y0zünden şuan gözyaşlarım hiç durmuyor.
Ne alakası var, beni kimse okutmadı ben herşeyi kendi çabalarımla yaptım, sen neden yapamayasın? İlle birilerinden bir şey mi beklemek lazım...

Onlar diğer çocuklarının her şeyini tamamlanakla meşgul. Oysa ki ben ne çok değer verdim kendimi unutup kardeşime hep destek oldum. Şimdi bana ihtiyacı yok ya artık kenarda kaldım.hep kendi hayatı.
Genelde öyle olur. Ama sürekli şikayet ederek. Ah, vah çekerek ömür geçmez. Önce bir işe girmen lazım ki özgür olasın. Ayrıca erkekler de hep çalışan bayan istiyor. Tüm ülke KPSS' giriyor sen de bir. Bankaların sınavlarına gir. Mağazalarda küçük işlere başvur. Üniversite mezunusun çabuk yükselir mağaza müdürü olursun. Her şeyi dene. Bu kadar hayıflanan birini kimse işe almaz. Kendine acımaktan vazgeç. Süper bir iş bulursan o canını sıkan insanlar aklına bile gelmez.

Haha başkasına akıl vermeye gelince iş daha kolay oluyor ondan canim:21:
Ama dünden beri çok daha pozitifim..pes etmek yok:-)
Yalnız farkindaysan seni takipteyim, bunalım takilirken yakalarsam :sinirli: kendim cok normalmişim gibi bir de akil veriyorum, normal insanin her gun KK'nın BDV'sinde ne isi var :KK53:

Yalnız farkindaysan seni takipteyim, bunalım takilirken yakalarsam :sinirli: kendim cok normalmişim gibi bir de akil veriyorum, normal insanin her gun KK'nın BDV'sinde ne isi var :KK53:
Evet farkettim hiç bir kelimeyi kaçırmiyorsun gozunden:-)hickimse normal değil bence burda:halay:ama sen burda olmaya devam et canım zora güzel yorum ve fikirlerin var.gaza getirme konusunda ozellikle:spor:

Evet farkettim hiç bir kelimeyi kaçırmiyorsun gozunden:-)hickimse normal değil bence burda:halay:ama sen burda olmaya devam et canım zora güzel yorum ve fikirlerin var.gaza getirme konusunda ozellikle:spor:
Birisi de beni gaza getirse iyi olacak :cool: saat kac olmus sabah ise gidecem ama buradayim hala :KK53:

Ah canim ya yasadigimiz surece dert hic bitmez evlenirsin ayri cocugun olur ayri guclu olmak zorundayiz ne olursa olsun cok guclu olmak ben sana anlatsam belki halime sükür dersin ben bir baskasini dinlesem halime şükur derim iste böyle umarim tum kapali kapilar acilir hersey gonlunce olur

Ağlamaktam yoruldum artık kimsem yok anlayan. Hiç bir işim rast gitmiyor olmuyor olmuyor çabalıyorum olmuyor. Ne iş bulabiliyorum ne başka bi şey. Yalnız ölüp gideceğim galiba. Bıktım artık hep etrafındakilerin mutluğunu sevinci.
Ya hayat söyle ben nerdeyim. Neresindeyim dünyanın. Üzülmekten hasta olacağım diye korkuyorum.
Git be kısmetsizlik bırak yakamı.
Eğer müslümansanız, iki rekat namaz kılıp günahlarınıza tövbe edin, istediğiniz şeyleri kullardan değil önce Allahtan isteyin. Her şeyi veren Allahtır. Bu dediklerimi yaptıkran sonra üzerine çöken huzuru başka hiç bi şeyde bulamazsınız. Eğer değilseniz zaten mutsuzluk yakanızı bırakmaz..

Ya kılıç boşver uğraşma bu ne böyle doğru düzgün cevap yok uyuz oldum. Tamamen umudunu kesmiş. Amacı is değil belliki. Evlenip evinin kadını çocuklarının anası olmak.
E inşallah olursun konu sahibi. .

Haklısın Bilgecem, zaten cevap alamazsak nasıl yardım edeceğiz bilmiyorum. Çok haklısın...

Back
X