93/1 yarenleri burayaa

sabah yap bence canım ztn kargo gidene kdr kac gun gecıcek iyice bayatlamasın :44:

24 saat içinde ulaşıyomş işte ay nası heycanlıyım ya mektupta yaz dedi doğum gününde ben bişi göndermemştim burdaken hediye vermştm zaten o gün başka askerinde doğumgünüymş kız arkadaşı bişeler yapıp göndermş benmkide kıskanmş resmen =)

60 kısının bulasıgııı hemde 3 ögunn allah kolaylık versin

evet canım sadece sen deil oda zorlanıcak aileside basa sarcak hersey hemde safak durucak o dugun ıcın deil sizler icin gelmek ıstıodur ztn

limonlu kek ,damla çiko.kurabiye,peynirli börek yapıcam,sandviç ekmeği aldım ufak kaşar peynr koyucam arasına,çikolata aldm en sevdiğinden,kuruyemiş aldm fındık falan ,bitane de deodorant bide telefon kartı alıcam bitane =) bide kendi şalıma parfümümü sıkıp koyucam =)

Evet canım, seni çok özledim diyor bende çok özledim ama gelme diyorum.
Zaten mecbur kullanılması gerek bu izinler dedi o da anlamadım :26:

ay kötu oluyo ölede bee :)) görunce baskasındaa

24 saat ıcındeyse iyi canım bence sabah yap ben olsam öyle yapardım
baska neler koyucaksn kutuya gercı bunlar bıle yeter cok sevınır

ay kötu oluyo ölede bee :)) görunce baskasındaa

24 saat ıcındeyse iyi canım bence sabah yap ben olsam öyle yapardım
baska neler koyucaksn kutuya gercı bunlar bıle yeter cok sevınır

valla işte o zaten yiyecek istedi ben gittim extra bişilerde ekledm ...resim falan koymıcam düşer falan kızar valla bakılıyomş ya bide unutmazsam erik koymak istiyorum =) tshrt falan almıcam çünkü çarşısı yok şu an bide sarma yapcaktm çok sever ama şimdi ilk kez göndrcem ne zaman gitcek bilmiyorm bozulur falan üzülürüm

özlem olmasaa olurmu hiiç ztn belımızı o bukuyo bızım bukdr kendı bılır canım
ama sonra cok zorlanıcak keske gitmeseydm bile dieblr yani

Hasreti yük gibi taşıyoruz, gelsinlerde bitsinde şu şafak alsınlar o yükü ya hu
Dağıtıma geldiğinde bile keşke gelmeseydim diyen bi insan kesinlikle diyecektir canım onu

evet canım bencede sımdı bunları bı yolla nekdr surede gidio bellı olur bıdahakıne ıstersen eklrsin

evet canım bencede sımdı bunları bı yolla nekdr surede gidio bellı olur bıdahakıne ıstersen eklrsin

nasıl üzüldüm telefonda milletin sevgilisi yapıp gönderiyo falan dedi dedm ben sen daha bişi belli değil diyodun işte falan dedm artık her şey belli dedi tamam dedm en kısa zamanda göndericem

Hasreti yük gibi taşıyoruz, gelsinlerde bitsinde şu şafak alsınlar o yükü ya hu
Dağıtıma geldiğinde bile keşke gelmeseydim diyen bi insan kesinlikle diyecektir canım onu

ozaman bebegm bunu hatırlat askerine suan gelmek ıstıo ama alışsın orda kalsın yazı gecırsınler en azından benımkı genee hıc gelmım dııp snr edıo beni
dedim bingöle gelirimm beni sinir etmee geliceksnn
arkdsları girmiş aklına bunalima girersin die hıc erken ızın kullanmak ıstemıo yanii
senınkınede öle olabılır canım bi konuş sen genede dahada zorlanmayn die dıyorum :44:

nasıl üzüldüm telefonda milletin sevgilisi yapıp gönderiyo falan dedi dedm ben sen daha bişi belli değil diyodun işte falan dedm artık her şey belli dedi tamam dedm en kısa zamanda göndericem

evet su belirsizlk öle duusnuduro ınsanı bende öleim suan kesınleşse bı belkı yollarm bende mektup falan dıodu burdayken ama hıc duygusal moda baglanmak ıstemıyorum yaa

Biliyorum tatlım niye dediğini iyiliğimize diyorsun sonuçta
Bende dedim ben gelirim sen gelme boşuna hem kuzenimde kalırım iki gün iki günde görürüm seni dedim ama yok gelmeyeceksin diye tutturmuş niye diyorum tek gelmeni istemiyrum diyor birde iyi be tamam gelmem gel desende gelmeyeceğim dedim

Begüüşş farkettim de senin şafak daha azdı birde bizimkiyle aynı olmuş ?

şafaktan konştk bugün sülüs tarihini ben aldığı gün sanıyodum öyle değilmş doğrusu böyle olcakmş =) hoş o saymıyo =)

2 gecedir rüyamda görüyorum gerçek gibi resmen bugün de anlattım bi gün uyancaksın yanında ben olcam dedi resmen ağlayasım geldi böyle ya askerlik düşer diye umutlu herkes askeriye diyo herkes konuşuyo falan ama benm umudum yok hep kısalcak diyolar bişey olduğu yok eğer düşerse ocakta burda olcaklar

Aaa birden düşmüşken çıkmakta zor olmuştur yavrum senin için
Bende görüyordum artık görmüyorum, rüyada görmek bile umutlandırıyordu beni ama işte.. :26:
Benimde pek umudum yok çok konuşuluyor ama yok umudum bir kaç sene önce seçimlerin yaklaştığı zaman anneler gününde asker annelerine süprz var askerlk düşecek falan demişler ama olmamış ama inşallah düşer 90'gün 90 gündür

Senaaaaa, begüüşşşşşşş benim çıkmam gerek canlarım görüşürüüz

görusuruz canım benım yazamadımda ısım vardi

2 sayfa mektup yazdım bitirdim okudum çok duygulandım ağladm...

şimdi mektubu şalıma parfüm sıktım sardım yarına kadar dursun orda yarın kargoya vericem herşeyi =)

2 sayfa mektup yazdım bitirdim okudum çok duygulandım ağladm...

şimdi mektubu şalıma parfüm sıktım sardım yarına kadar dursun orda yarın kargoya vericem herşeyi =)

Askerin çok mutlu olacak canım.. Yarim beni hiç masrafa sokmak istemiyor gerek yok bu zamana kadar yaptığın kutular yeter bana diyor o yüzden birşey de istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…