93/1 yarenleri burayaa

Selam begüşşş. İyiyim canım, askerimde iyi çok şükür napiim boş boş oturuyorum ya sen napıyorsun ?
Askerin nasıl, sen nasılsın ?

iyiyim esincim bende aynen boş boş ev işleriyle geçiyo =) diplomalı ev hanımıyım bende iş bulamadm gitti...

askerimde iyi işte dört gözle kargoyu bekliyo :)

ıyız canım benm onlarda ıyı sukurler olsnn
sen nasılsn snnkı nasıl kargoyu yollamişsin askerin alınca cok sevınır

bende iyiyim canım esine onu diyorum üniversite mezunu diplomalı işsiz ev hanımıyım ya deli oluyorum bi iş bulamadım kaç senedir evdeym bunaldm artık...

Askerimde iyi valla içindeki söylemek zorunda kaldm içindekilerden alırlarsa da bilsin diye ama sesi çok heycanlıydı =)

evet tatlım ya çok şükür düzeldi sorunumuz..bende iyiyim çok şükür aklım hep askerimde işte.. bide mesleğini değiştirdiler şimdi bakalım nolcak..:26:

hayırlısı olsun canım sıkma canını çünkü sıksanda olan oluyo müdahale edemiyoruz ki olumlu düşünelim olumlu olsun...

Benide şimdi akrabam aradı askerlik düşüyomuş hadi gözün aydın dedi bende dedim kesin bişey yok diolar ama düşcekmş falan dedi hayrlısı dedm...düşerse 1 sene sonra sende evlendircez desene dedi bilmem ki diyip güldüm ah bi iş bulabilseydm :S

iyiyim esincim bende aynen boş boş ev işleriyle geçiyo =) diplomalı ev hanımıyım bende iş bulamadm gitti...

askerimde iyi işte dört gözle kargoyu bekliyo :)

Ayy ne güzel canım inşallah ulaşır hemencecik eline de seviniir
Tez zamnda iş bulursun inşalllahhhhhh

kızlar selam
nasılsınız? herşey yolunda mı?

Selam tatlıımm
Ben iyiyim, herşey çok şükür yolunda gibi.
Sen nasılsın canım ?

Ayy ne güzel canım inşallah ulaşır hemencecik eline de seviniir
Tez zamnda iş bulursun inşalllahhhhhh

Selam tatlıımm
Ben iyiyim, herşey çok şükür yolunda gibi.
Sen nasılsın canım ?

bende iyiyim canım çok şükür benimkiyle öğlende kısacık konuştuk haberci oldğnu söledi bidahada arayamadı :/
telefon bekliyorum arasın diye artık geçte arayabilirim demişti..
daha çok sabra ihtiyacım olcak artık..:26:

Canım görevleri değişebiliyor mu nasıl oluyor anlamadım ben bu durumu :44: Mesela bizimki yemekhane'ci değişir mi ki :44:
Arayacaktır canım, bugün aramasa bile yarın arar askerin.. Sabret sizin güçlü olmanız bizi daha çok ayakta tutuyor
Sizden örnek alıyoruz ..

askerde asıl mesleği şoför canım dağıtımınıda şoför olarak gördü..
ama gidince yazıcıda yapmışlar onu artı olarak.şimdi yazıcı yerine habercisi yapmış komutanı ama yne değişebilir bilmiyorum.değişmeyedebilir Rabbim hayırlısını versin..
tam alışıyor askerim değiştirdiler be cnm ona kızıyorum
hem askerlik bu mantık sıfır! her an her şey değişebilir yeri, görevi vs..

Uff hepsi zor canım ya valla zor :26:
Baya çalıştırmışlar askerini ya resmen eziyet..

Şu askerlik konusu çok gündemde kafam ona takılıyor sürekli bu kadar çok düşünmezdim ama şimdi her gazete haber heryerde bu konuşuluyor. ''Askerlik süresindeki kısalmanın 2013 sonuna yetiştirilmesi planlanıyor.'' okuduğum en son yazı ise bu bi karar versinler artık ya bizimkide can bizi düşünen yok ya

Canım benim uğra arada gel topiğimizeee sefalar getiriyorsun
Benim çıkmam lazım kendine çok iyi bak, askerinde Allaha emanet olsun.
Öpüyorum tatlım görüşürüüzz. Üzme kendinii beklleee arayacak

yok cnm ole bısı olsa butun askerlere vurur canım
inş olur ama umutlanmakta istemıorm

İnşallah olur canım ya:26:

Valla ben geceleri burdayım yine Marga. Bi şey yaptığım yok öyle yaşayıp gidiyorum

Evet o konu artık yalamık oldu bi düşürücez anneler gününde süprizimiz var diyolar bi öyle bi durum yok ama gündeme gelebilir diyolar. Ne yaptıklarını bilmiyolar resmen ya. Oyuncak ettiler. Ya düşürün ya düşürmeyin biz de her haberde umutlanmayalım saf saf

Bir umut yavrum, belkii Benimde bi umudum var belkii değişir

Seleniii de özlediikk kızlar

Değişirler inşallah kuzum güzel yönde

Beklemekten başka yapıcak birşeyimiz yok .

Bana kalırsa düşecek .
Yani benim düşüncem bu , isteğime bu herkes gibi .

Hayırlısı olsun ..

Saçların ne alemde

öyle canım evet o yüzden üzülüyorum bende
ama terör olmaktansa çatışmaktansa tabur içinde çok çalışsın yeterki allah dayanma gücü sabır versin tabi her türlü..
evet bende çok kızıyorum bu haberlere cnım!!
kesinleşsin artık bişeyler!!!!

canım benim uğrarım tabi her zaman ama yokluğumda çok konuşuyorsunuz yetişemiyorum size göremediğim yazılarınızda oluyor malesef sende bizimkine uğra
bekliyorum tatlım yapcak başka bişi yok dua etmekten ve beklemekten başka..
sağol bebeğim seninkide allaha emanet olsun öpüyorum çok görüşmek üzere

Beklemekten başka yapıcak birşeyimiz yok .

Bana kalırsa düşecek .
Yani benim düşüncem bu , isteğime bu herkes gibi .

Hayırlısı olsun ..

Saçların ne alemde

Ben de en başından beri düşeceğine inanıyorum ama bi süre sonra o inanç o umut kırılıyo.

Saçlarımla hala uğraşıyorum ya bi uzamadı gitti nalet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…