- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #2.681
evet canım ama acıklamayapmıslar bugun ben onu görunce umutlandım acıkcasi bedelli kalkıcak askerlık suresını dusurme calısmalarımız var demşler
?Askerlik süresi kısalabilir? - Bursada Zaman-Bursa'nın Sosyal Medya ve Haber Portalı Bende bu haberi okudum canım.. Her haberde başka başka şeyler yazıyor radyo'larda konuşuluyor bu konu. Ama daha önce de seçimlerin yaklaştığı zamanda Asker annelerine, Anneler Gününde süpriz var demişler lakin bi şey olmamış :26: Umut hep var ama bu konuda pek umudum yok, olsa da şaşırtsalar bizi
inşallah canım ya benmkine sordm hep konusuluyo bu ara dedi tbı nolur bılınmez
benım askerımı sormssun canım smdı gördm eskı konusmalrı okuyunca
cok sukur ıyı buyuk ıhtımal merkezde kalıcak haberci oldu secılmiş ama son söz icin albayın görmesi gerekıyomus oda izinde henuz ama göreve baslamiş
Bu çok güzel bi haber tatlım çok sevindim inşallah Albay da onayı basar hemencecikAlbay diyince sürekli ağzımda bu ''ne albay ne yarbay bay bay '' Askerimede böyle diyorum aradı şebeksin diyo gülmeye başlıyo [/QU
slm arkadaslar.yazilarnizi okuyunca bizimknin ne kadar az oldugunu farkettim.sizin bitti diye konstugunuz safak bizim baslama sayimiz.ama ewli olunca 5 ay bile uzun.rabbm yardimcmiz olsun
Bu çok güzel bi haber tatlım çok sevindim inşallah Albay da onayı basar hemencecikAlbay diyince sürekli ağzımda bu ''ne albay ne yarbay bay bay '' Askerimede böyle diyorum aradı şebeksin diyo gülmeye başlıyo
haha evet guzelmş ztn albayn hbrcısı olck bakalm ıns adamın ztn 5 tane habercısı varmş bıtane deil yani
demiş onlara unv mezunu sehırden gelen ve yası 20 den buyuk olsn die dier komutanlarida onaylamiş hatta görevi anlatmişlar bakalımm yaaa bı sorun cıkmazsındaa
slm arkadaslar.yazilarnizi okuyunca bizimknin ne kadar az oldugunu farkettim.sizin bitti diye konstugunuz safak bizim baslama sayimiz.ama ewli olunca 5 ay bile uzun.rabbm yardimcmiz olsun
İnşallah çıkmaz balım, askerim gittiğinden beri ilk kez 2. defa aradı şok oldumYemekhane işimize arayacak gibi gözüküyo
ay ıns canım ya rahat olur yemekhanede bence
İnşallah tatlım en azından ot toplamaktan şikayet etmeyecek artık ooh herşeye söylenmesinden az çok ta olsa kurtuldm senamAradığında bılaşıkları topladım bi arayım dedim dedi iyi etmişsin bzim evde makine var sen elinde mi yıkıyorsun yoksa evlendiğimizde makine almayalım da ben elimde yıkarım mı diyorsun diye dalga geçmeye başladım gülsün diye öküz dedi
hahahah ıyı demişsin egitsinler senı orda guzel yıka evlenıncede bu performansı beklıom deseydn
ay saka bıyana döndugunde bulasık görmek istemicek
Ararsa onu da derim canımAslında bizim ki alışık öyle işle titiz baya bi. Annesi anlatıyo du ilk okul 5. sınıfta eve geldiğinde koltukları düzeltiyormuş sırf dağınık diye annesine kızıyormuş Annesi anneannesine gittiğinde 1-2 gün kalırmış 3 erkek kardeşler, bi de babası 4 erkek evde düşünsene ne hale gelir babası mutfağa girip yemek hazırlıyormş toplaması yakupa kalıyormuş
Yok yavrum bulaşıkları bilerek gösteririm ben ona
hahaha cok iimiş bu yawrum ne guzel senınle evlenıncede yapar
yapmasa bile en azından dagıtmaz bellı cocuk titiz sevmıo öle dagnıklık falan
Balım iyi dalga geçiyorum amaaskerim askere gitmeden önce annesi,ben,yakup oturuyorduk bi gün anneside çok unutkan ama hiç beklemediğimiz bi anda birşeyi pat diye söylüyo hatırlıyor da. O günde 5. sınıfta bu böyle böyleydi söyleydi sunu ypardı falan diye anlatmaya başladı ben gülme krizine girdim. Yakupta sinirden ne yapacağını bilemedi tabi of anne ya gene yaptın yapacağını demekle kaldı sadece
hahaha hep öle olur snr olmştr tabi bıde sevgılısıne sölıo
Ayy canım hatırladıkça gülme krizine giriyorum
Balım ben çıkıyorum tesbiihhh yapacağım kaç gündür elime almıyorum da, öpüyorum seni çoook. Kendine çok iyi bakk görüşürüz
Şook şook şook gece kuşu gündüzleri uğrar oldu
Bende öyle dedim canım sana müstehak diye insan üzülüyo falan ama biraz duvarları sevmeyi öğrensin
Arkadaş ordan bu yana ne giyiyorsun diye sorulur muBirde kapalıyım he, geçen tunik tarzı birşey aldım sırf rahat rahat pantolon giyebileyim diye bizimki yok giymeyeceksin bol pantolon giyiyorum zaten giymeyeceksin diyo illa. Severek kiremit rengi ispanyol pantolon aldım tabi üstüne de tuniğimi giyiyordum izne geldiğinde giydim yok bu ne böyle giyilir mi her yerin ortada bu ne ya git değiştir üstünü şu bu Ona inat o gidene kadar 3 gün üst üste giydim yaa normalde her gün farklı giyiyordm onun yanında Oda anladı tabi inat ettiğimi neyse geçende onu giydm soruyor ya ya ne giydin diye bende söyledim kıyamet koptu sonra telefonunu almış, aradı gece 1'de çok sıkıyorsun bunaltıyorsn falan diye lafa giriştim 2'de telefonu kapattık tartıştık ta sonra 3:30 da aradı özür diledi falan allahım inat ya inat herşeyin sonu özür dilemekle bitiyo
Balıım benim askerimde telefon konusnda rahat olunuyormuş dedi ama bakalımm yerleri rahat olsunda askerim ot toplamaktan kurtulsunda başka birşey istemiyorum
Eneee Zeynep yaa aynı biz de böyleyiz
Dışarı çok çıkmıyorum ama her çıktığımda sorar tek tek ne giydin, hangisi o, montun nerene geliyodu, nereye kadar kapatıyodu, dar mı giydin, bol mu giydin üstünden düştü mü vs vs. Adamı deli eder bunlar sanki hiçbi kıyafetimi görmemiş gibi sorar da sorar. Rengine desenine kadar.
Oooh bütün gece konuşmuşsunuz valla. Benimki 10 dedi mi tık uyuyup kalıyoKavga da edemiyoruz uyanınca hatırlamadığımız için
kızlar nie bızımkılerden kımse yok yahu durgunlaştı topik :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?