- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.561
Aynen öyle kullanmadan olmuyor gerçekten canım :26:
93/1 Yarenleri nasılsınız
İyiyim bende canım şükür buralardayımda oruç gündüzleri başıma vuruyor girmiyorum genelde iftardan sonra buradayım tatlım sen neler yapıyorsun.iyi selenım sen nasılsın nerelerdesn
Şükür barıştık tatlım 2 gün hiç aramadım kendini hatasını anladı özür diledi beyfendi dün gece deminde konuştuk ablası yanındaymış neşesi yerindeydiSelennn canım arayı düzelttiniz mi nasılsın ?
İyiyim bende canım şükür buralardayımda oruç gündüzleri başıma vuruyor girmiyorum genelde iftardan sonra buradayım tatlım sen neler yapıyorsun.
Şükür barıştık tatlım 2 gün hiç aramadım kendini hatasını anladı özür diledi beyfendi dün gece deminde konuştuk ablası yanındaymış neşesi yerindeydi
İster istemez üzülüyorum canım çünkü ortada birşey yokken kalp kırmanın anlamı yok neyse geçti gitti bundan sonra birşey olmaz inşallah.Sen nasılsın kuzumiyi cnm sevindimm.böyle küçük şeylerle yıpratmayın kendinizii
OOOOOOO kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı pekmezim yaa özlettin valla iyi yapmışsınKizlaaaar
Ben geldim nasilsiniz bakim ozledim beee
Ben istanbula geldimm internet yok annrannemlerde malesef. Ondan giremiyodum.
Bugun canima tak dedi tv yok internet yok kactim dayima geldim
İyiyim bende canım şükür buralardayımda oruç gündüzleri başıma vuruyor girmiyorum genelde iftardan sonra buradayım tatlım sen neler yapıyorsun.
Kizlaaaar
Ben istanbula geldimm internet yok annrannemlerde malesef. Ondan giremiyodum.
İster istemez üzülüyorum canım çünkü ortada birşey yokken kalp kırmanın anlamı yok neyse geçti gitti bundan sonra birşey olmaz inşallah.Sen nasılsın kuzum
OOOOOOO kimler gelmiş gözlerimiz yollarda kaldı pekmezim yaa özlettin valla iyi yapmışsın.Nasılsın neler yaptın anlat bakalım
iyim canım bende bos oldukca burdym ama topigmz eskısı gibi deill
pekmezim hosgeldın kusummm senınle bayaadır görusemıyoruzz
nasılsınnn özledim walla
Valla ben de fena özledim kızlar hepinizii
Napıyım aynı şeyler
Yuvarlanıp gidiyoruz öyle
buralarda değilken askertoyla baya kötüydük
986764578649387698674365 kere ayrılıp birleştik filan
1 hafta boyu filan her gün ağlak ağlak dolaştım ortalarda. Anlatıcak konuşucak kimsem de yok. İyice depresyona girdim yani
Geçmişi de okuyorum şimdi bi yandanSen naptın balım nası gidiyo
Evet tatlım ya ben varken sen yoktun sen geldin ben gittim oldu
İyiyim şu an idare ediyorum işte öküzümlee anlattım yukarda
Sen nasılsın nası gidiyo neler yaptın
evet cnm ben geldm sen gittin:) ben iyim cnm iş guc devam edıyoruz
askerligin en zor kısmı işte sureklı kavgalar fln ama ayrılıga göturmeyın canm yaa
ufacık sebepler buyuoda buyuo :44: hep görusememektn kaynaklanıyo yani
Kizlaaaar
Ben istanbula geldimm internet yok anneannemlerde malesef. Ondan giremiyodum.
Aynen öyle balım ya incir çekirdeğini doldurmayacak konularda kavga çıkarıp onu bayaaa büyütüyoruz. Sonra beyimiz işte ayrılalım diyo sonra ben uğraşıp duruyorum bıktım artık yani tükendim
Bizimkinin görüşememekten olduğunu sanmıyorum hiç:26: Normalde de ayrı şehirlerdeyiz çünkü
Pekmeziim, nerelerdesiin çoook özlediikk seniii kıızzzz
En iyisini yapmışsııın
Nasılsın devrem? Askerinle aran nasıl ? Konuş bakayıımm aaaa
Zeynebim ben de sizleri çoook özledim
İdare ediyorum tertooo bugünüme şükürSen nasılsın
Askerimle aramı yazmıştım yukarlarda bi yelerde. Özet geçiyim senin için. Aramız bomboktu dünden beri iyi gibiyiz
Sizin nasıl aranız
cnm yaa kıyamam evet sız ayrı sehırlerdeydınz bu duruma alışıklıgınız var ztn
ama işte askerlik girio bu durumda devreye orda pisikoloji durumu dusuncesi fln
bnmkıde öle normalde kıyafetlerıme takmaz ama ordayken acık dıo ee senın yanında giyıodum dıorm ozmn aıck diildi sımdımı acık dıorm ozmn baska bısı sölıo yani gerçekten böle şaşırıp kalıyorum neyseki sonra duzeltıo kendisi
Hııımm iyi diyeyim iyi olayım kuzum :18:
Hee şimdi okudum, ah askerler ahh çok çektiriyorlar beee
İyi gibiyiz diyorsan iyi olma yolundasınız yavrum, keyfini çıkart iyi olduğunuz zamanların
Bizim aramız hiç iyi değil. Hayatım da olumlu giden tek birşey var oda kendime artık vakit ayırıyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?