93/1 yarenleri burayaa

İlerisi düşündürücü ama elden de bişi gelmiyo şafak saymıcam ben artık geçmiyo yaa

Senin şafak çıkmış yukarıya kuzum ? :44: Saymamak elde olmuyo yaa, beyin artık kayıt etmiş gibi her gün tekrarlıyor

napıosunz kızlarrrr torun morun dıonz kım bzm torunlar oluo bee

Napalım yavrum oyalanıyoruz işte :44: 93/3'ler torunlarımıız oluyoo ya Ağustos'ta geliyorlar işte Sonra gelsin 93/4'ler çıkış biletlerimiz

izne geliyoo kalan 10 günde gelebilir diye şok olmamak için =)

1 ay sonra 93/3 ler gidiyoooor onlar torun mu oluyor bizim ya hu
93/4'lerde çıkış biletimiiz sanırıım

yok esinim be
93 3 ler bizim bilet yani hastorunumuz..

sizin 93 4 ler torun ama has değil.. 94 e 1 ler has torununuz ve biletiniz oluyo ..

sizin çıkış mayısta dimi..

Son düzenleme:

yok esinim be

sizin 93 4 ler torun ama has değil.. 94 e 1 ler has torununuz ve biletiniz oluyo ..

esıncım gizm gibi bılıyorum bendeee:44:

evet cnm 93 4 ler has olmayan torun 94 1 bılet oluo onlar 460 derken bız sonlarda olcz
ama böyle mayıs diince cok geldi gözume 9 ay daha az gelıo

izne geliyoo kalan 10 günde gelebilir diye şok olmamak için =)

Aaaa doğru ya iyi yapmışsın devrem

yok esinim be

Giiizemtoşş, sizin biletler geliyo yani kuzum
Nisan sonu yani Mayıs gibi kuzum

esıncım gizm gibi bılıyorum bendeee:44:

evet cnm 93 4 ler has olmayan torun 94 1 bılet oluo onlar 460 derken bız sonlarda olcz
ama böyle mayıs diince cok geldi gözume 9 ay daha az gelıo

Senaa ben yalnış biliyormuşum pardoonn
Bana da mayıs nisan demeyin o zaman çok geliyo

Ayy deme öyle deme.. ben sinir olurdum öyle dyenlere çömez diyenlere falan morali bozuluyo insanın..
onlarda başlamadan bitmicek tabiii

Yok be yavrum şaka yapıyorum Bende çok sinir olduğum için ciddi olarak demem kiii
Tabi başlamak bitirmenin yarısıdır hele başlasınlar daa. Ama tabi bizmde önümüzü açın

yanlışmı acaba dıe dusunuyorum askerlık bıtene kdr su safak işini oturtamıcam
benımki 268 dıo sen cok sayıyosn dıo

Askerin izin kullanmayacak mı hiç canım ? Hem şöyle birşey var eğer geri kalan izinleri kullanmazsa askerin doğru sayıyor. :44:
Senin şafakta sorunlu değil kuzum doğru Hiç birimiz askerliğin son 1 ayına kadar doğrulayamayacağıız şekerim

haha öle görunuo
yok canım ya kullanmadan olurmu kullancak kurbanda dusunuyo bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…