93/1 yarenleri burayaa

aman kuzum aman dilini ısır
sımdılık öyle buyuk tartısmalar olmadida ufak tefek oluo tabi

Ahh bende öyleyim kuzum, iyi olduğumuz zaman pat bi sorun çıkıyor ki ona da sorun denilirse herşeyi sar başa. Haftanın iki günü iyiysek iyi oluyoruuz sonrası belirsiz Bilmiyorum kuzum, kafam çok karışık sanırım geleceği düşünmekten erteledim kendimi. Durumlar bu kez baya sarmaş dolaş olduu. Bu davranışının nedeni isee çocukluk diyebilirim. Ya da anlayışsızlık. :26: Herşeyi sar baştan yaşamak sıktı sanırım artık. Evet kendilerinin kini bozmakla yetinmedikler bizimkilerede el attılar sağolsunlar.
Dün abimler, kuzenler dışardaydık. Bugünde arkadaşlarla görüşeceğim kuzum. Yani henüz yeni başladım

Kızlaaar ben şimdi kuzenin bilgisayarından girdim de bilgisayarın fanı bozuk. Alev aldı patlayacak diye korkuyorum

Telefondan girmeye çalışıcam şimdi o da biraz mal bakarım girerse gelirim. Giremezse de hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin

Kaaçç yavrum kurtar kendinii
Öpüldüüüünn

iyim canım bende bos oldukca burdym ama topigmz eskısı gibi deill

pekmezim hosgeldın kusummm senınle bayaadır görusemıyoruzz
nasılsınnn özledim walla
Kuzum internet gitti yazamadım kusura bakma topik dediğin gibi eskisi gibi değil ama bugün hepimiz burayız yaşasınnnnnn

Kuzum yaa neden böyle kötü oldunuz özlem çok ağır basmaya başladı dimi bizde askerimle aynıyız bu aralar gülünecek şeylere birbirimize giriyoruz tek kendin öylesin sanma canım sabredeceğiz tatlım napalım öyle böyle geçeçek bu kötü günler Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…