- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #3.581
Öyle kuzum alışkınız biz
Bilmiyorum yapıyo yapıyo özledim ya göremiyorum ya ondan oluyo diyo. E be adam askerden önce de göremiyodun ama böyle öküz değildin yani
Senam sizin maşallahınız var kuzum ben hiç kavga ettiğinizi hatırlamıyorum :26:
Zeynep Selen ben kavgada başı çekiyoruz
aman kuzum aman dilini ısır
sımdılık öyle buyuk tartısmalar olmadida ufak tefek oluo tabi
Sizin neden iyi değil tatlım aranız :26:
Evet ne çektik be devreeem
2 güne kalmaz bozuluruz diye hiç tadını falan çıkaramıyorum valla ZeynebimKendi psikolojisi yetmedi benimkini de bozdu attı Neler neler duydum yani şu 1 aydır falan hangi birini unutabilicem bilmiyorum. Bildiğim tek şey yine aynı şeyleri 3 eksik 5 fazla duyucak olmam
Neler yapıyosun canım kendine ayırdığın vakitte
Kızlaaar ben şimdi kuzenin bilgisayarından girdim de bilgisayarın fanı bozuk. Alev aldı patlayacak diye korkuyorum
Telefondan girmeye çalışıcam şimdi o da biraz mal bakarım girerse gelirim. Giremezse de hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin
Kızlaaar ben şimdi kuzenin bilgisayarından girdim de bilgisayarın fanı bozuk. Alev aldı patlayacak diye korkuyorum
Telefondan girmeye çalışıcam şimdi o da biraz mal bakarım girerse gelirim. Giremezse de hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin
Kuzum internet gitti yazamadım kusura bakma topik dediğin gibi eskisi gibi değil ama bugün hepimiz burayız yaşasınnnnnniyim canım bende bos oldukca burdym ama topigmz eskısı gibi deill
pekmezim hosgeldın kusummm senınle bayaadır görusemıyoruzz
nasılsınnn özledim walla
Askere giderken düşünme duyularını aldılarmı canım naptılarişte onalr oda ne şekilde düşünüyorlar bilemiyoruz saçma tepkiler verebiliyorlar maalesef birazcık daha sabır
İyiyim cnm bende beklemedeyim
Kuzum yaa neden böyle kötü oldunuz özlem çok ağır basmaya başladı dimi bizde askerimle aynıyız bu aralar gülünecek şeylere birbirimize giriyoruz tek kendin öylesin sanma canım sabredeceğiz tatlım napalım öyle böyle geçeçek bu kötü günler Allahın izniyleValla ben de fena özledim kızlar hepinizii
Napıyım aynı şeyler
Yuvarlanıp gidiyoruz öyle
buralarda değilken askertoyla baya kötüydük
986764578649387698674365 kere ayrılıp birleştik filan
1 hafta boyu filan her gün ağlak ağlak dolaştım ortalarda. Anlatıcak konuşucak kimsem de yok. İyice depresyona girdim yani
Geçmişi de okuyorum şimdi bi yandanSen naptın balım nası gidiyo
Evet tatlım ya ben varken sen yoktun sen geldin ben gittim oldu
İyiyim şu an idare ediyorum işte öküzümlee anlattım yukarda
Sen nasılsın nası gidiyo neler yaptın
Kuzum internet gitti yazamadım kusura bakma topik dediğin gibi eskisi gibi değil ama bugün hepimiz burayız yaşasınnnnnn
Bendeeeeeeeeee senammmmmmolsun tatlım önemli değill evet bugun herkes burdaydıı
artık su 9 ay duşsun yaaa sıkıldım görmekten 8 görmek istiyorm
Ben iyiyim senam sen nasılsın bakalım
Kuzum yaa iş hayatı kolay değil işte senam dikkat et kendine tatlımben yorgunum kuzum yaa yogundum bugun gözlerim agrıo artık
bozulck die korkuyorum walla
Kuzum yaa iş hayatı kolay değil işte senam dikkat et kendine tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?