93/1 yarenleri burayaa

Sen erkenci değilsn aslnda engel yoksa olması normal...bnm askermde gitmeden söz falan dedi ailesi demş yani istiosan gidip isteyelim falan diye ama ben istemedm açıkçası o yokken sorumluluk olcak geldin gittin aradn aramadn en azndan böyle daha rahat zorunluluğm yok ama öteki türlü daha farklı olur diye istemedm..Kısmet cnmm herşey nasipte varsa olur yani erkeni geçi yok aslnda
Tepki vermez ya sonuçta bi gün olcak bunlar yaşın normal aslında söz nişan derken yani hazırlıklar sonra iş olayı her şey rayına oturur...Benim babam direkt fotoğrafı var mı dedi gösterdm temiz yüzlü birine benzio ben yüzünden anlarm dedi ben böyle içimden işte bu falan diyorm sende anlatrsn cnmm dedğin gibi askerlik engeli kalkıo senin erkek arkadşn ne mezunuydu cnm ?

Son düzenleme:
off evet edacm yaa en zorlandıgımz durum bu askerlik
kısa dönem olsaydı bıtmşti

Aynen cnm kısmet...

inş cnm bakalım görcez
hadi, yaaa merak ederler tabii
babamda anlar valla en sevimli fotosunu gösteirrim
bn askerdeyken sölicem ama cnm alışır gelene kadar hani yanındada yok rahat eder.
Lise mezunu cnm ama mesleği var bilgisayar işi yapıo ayrıca web site falan işide hazır inş maaşıda baya baya iyi olcak bakalım

en güzel fotoğrafını göster sorarsa

Mesleği olması güzel hele ki bilgisayarla alakalı inşallah çok güzel olur hayrlsııyla gelsnde iş sonraki mevzu zaten ama en azndan şöyle bi durum var baban sorduğunda bi mesleği olduğunu söyleyebilceksin çünkü iş demek ev geçimi demek ailelerin kişiliğinden sonraki en önemli kriteri gerçektn ...
Desene Askerin gidince sizin evde de bi gelişme olcak bu konuda

üniformalı göstercem hahaha
aynen cnm bencede güzeL ama hayırlısı yanii herşey kısmet
senin ki ne yapıyor ?
bakalm cnm ben sölemicem annem sölicek ama bi işe falan giriyim öyle pat die sölemem heralde

Öyle cnm benimki de işletme mezunu gelince artık banka falan ne olcak bilmiyorum ...

anneler bu konuda yardmcılar bende yemin törenini söyletmiştim

Öyle cnm benimki de işletme mezunu gelince artık banka falan ne olcak bilmiyorum ...

anneler bu konuda yardmcılar bende yemin törenini söyletmiştim

seninki myo mezunu o zaman keşke tamamlasaydı ya..
kısmet ama kpss ye falan girer olmadı.
hahah dimi ama bencede yardımcılar
cnm bnde kaçıyım öpüyorum seni

seninki myo mezunu o zaman keşke tamamlasaydı ya..
kısmet ama kpss ye falan girer olmadı.
hahah dimi ama bencede yardımcılar
cnm bnde kaçıyım öpüyorum seni

aynen myo çok yalvardm ama tamamlamadı napalm artık kısmet böylemiş diyorm

bakcaz bi gelsinlerde inşallah cnm

Bende çıkıyormmm son sahurumuz bu gece iyi geceler cnmm

Selam canlarıım Bende bu aralar anlam veremediğim bi mutluluk var. Sanırım askerimin sürekli çekinip çekinip yolladığı fotoğraflardan kaynaklanıyo Geçen bana çokoprensesim demişti bugünde çokoprensle resim çekinmiş bana yolladı. Altında da çokoprensesim gelcem seni yicem bununla idare ediyorum yazmış. Hala okudukça gülüyorum ya

Ya yavrum, benim bıraktığımı biliyo şimdilik. Bana bıraktım bıraktım diyor ya. Söylenip duruyordu bende bıraktım dedim.
Gelince bakıcam eğer içmiyorsa içmiycem, içiyorsa yola devam artık gelince bırakırız :44:
Askerine de evet bulaşma sigara bırakma dönemlerinde annemde ben bi ara çalıştığımda bana bulaşmıyo du
Öyle daha kolay olur hem.. Çünkü diğer türlü sigara kokusu bile çekici geliyo insana

Ben çıkıyorum begümcüm erken yatacağım tabiki uyuyabilirsem.
Kendinize dikkat edin devrelerim hepinize iyi bayramlar 4 gün olmayacağım özleyeceğim sizi sağlıcakla kalın.

Selentoşşşş Sende kendine çok dikkat et, askerinle bol bol vakit geçir saniyelik ayırma kız yanından
Mehtabınız bol aşklı olsuun. Öpüldün

Kardeşiiimmmmmmm.
Heh şöyle bekle, bizde bekleyelim neler olacak görelim. Ama kendini üzmek yok! Tatilini yap, kafanı da güzelce bi dağıt. Oraya gittiğinde herşeyi evde bırak
Dualarımız seninle bitanem, öpüyorum senii

amanında gelıne bak seenn aileyi zıyaretede gidermişşş masallah masallah tütütü
margarinli nikotini nerden uydurdun canım ya cok guldum

Ters yazmışım kız, nikotinli margarin..
Bilmiyorum , o anda netten gezinirken margarin reklamına denk gelmişimdir.Nikotinide yanımda biri sigara içiyordur öyle denk gelmiş, esinlenmiş olmalıyım herhalde

Boşverelim kız aile ziyaretinide , hemen herifimin yanına gideyim..
Ben onun için can atıyorum şuan

Ne lan o , öyle ihtiyarlar gibi konuştun ..
Görende yaşı 50 + üstü sanar..

Çıtı pıtı kızsın, çık şu ihtiyar modundan artık..

Benim asker , önce izin cümlesini okuyunca bir sinirlilik evresi geçiriyo,sonra mantıklı ve duygusal düşünüp bombayı patlatıyo

Bugun evdeyim

kokusunun cekici geldiginide ilk defa duydum esin yaa

eee ne duruosun ozmn kıızzz gitsenee
cıkmadımı izne daha sizin durumu bilmiyorumm

burdaki herkes 20 yaş ben 20+5

kokusunun cekici geldiginide ilk defa duydum esin yaa

eee ne duruosun ozmn kıızzz gitsenee
cıkmadımı izne daha sizin durumu bilmiyorumm

Yok kız bizim ki izin değil..
Çift çarşı izni var, çarşısının tekine gideceğim..
Hafta sonu o , daha var yani..

O yüzden biran önce gelsin diye bakıyorum..

burdaki herkes 20 yaş ben 20+5

Ne biliyon belki 17 yaşındayım hı ..
Belki senden daha büyüğüm de çaktırmıyorum hı..

Dur biraz kafa karıştırayım ..
Ama izin vermezler kafa karıştırmama, beni burdan görenler hayır hayır yalan söylüyo 20 yaşında diye bağırır..

Büyümek istemiyorum bego yaşlanır !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…