- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.101
evet canım bundan sonrasi bitişe gitmek artıkk olsun ozamanlarda gecicek
ben erkenciyim o zmn biz geldikten sonra söz düşünüyoruz çnk
bnmde herkes bilio kuzum herkes tanıo babam ve dedem hariçamcam dayım herkes yani
dimi seninkiler girer şoka ama olsun ya artık uzatmamak lazım iş güç buLunduktan sonra yani
evet sorular bunaltıo ama bende yok yaşım kçk olduğundan sorular
şimdi kuzenm evlenio haftaya babam onuda görsünde 91 li bana tepki vermesin .
evet cnm uzun izin zor oluo alışıosn arkadaşlar dedi hep...
oda dio nasıl gidicem die yolcu etmicem zatende...banada zor olcak 5.5 ay kalıo işte sonrada sabretcez...
aynen cnm hepimizinki sağsalim bitsin arttık...
off evet edacm yaa en zorlandıgımz durum bu askerlik
kısa dönem olsaydı bıtmşti
Tepki vermez ya sonuçta bi gün olcak bunlar yaşın normal aslında söz nişan derken yani hazırlıklar sonra iş olayı her şey rayına oturur...Benim babam direkt fotoğrafı var mı dedigösterdm temiz yüzlü birine benzio ben yüzünden anlarm dedi ben böyle içimden işte bu falan diyorm sende anlatrsn cnmm dedğin gibi askerlik engeli kalkıo senin erkek arkadşn ne mezunuydu cnm ?
kızlar ben cıkıyorum öptm sizi iyi geceler
Aynen cnm kısmet...
inş cnm bakalım görcez
hadi, yaaa merak ederler tabii
babamda anlar valla en sevimli fotosunu gösteirrim
bn askerdeyken sölicem ama cnm alışır gelene kadar hani yanındada yok rahat eder.
Lise mezunu cnm ama mesleği var bilgisayar işi yapıo ayrıca web site falan işide hazır inş maaşıda baya baya iyi olcak bakalım
en güzel fotoğrafını göster sorarsa
Mesleği olması güzel hele ki bilgisayarla alakalı inşallah çok güzel olur hayrlsııyla gelsnde iş sonraki mevzu zaten ama en azndan şöyle bi durum var baban sorduğunda bi mesleği olduğunu söyleyebilceksin çünkü iş demek ev geçimi demek ailelerin kişiliğinden sonraki en önemli kriteri gerçektn ...
Desene Askerin gidince sizin evde de bi gelişme olcak bu konuda
kızlar ben cıkıyorum öptm sizi iyi geceler
üniformalı göstercem hahaha
aynen cnm bencede güzeL ama hayırlısı yanii herşey kısmet
senin ki ne yapıyor ?
bakalm cnm ben sölemicem annem sölicek ama bi işe falan giriyim öyle pat die sölemem heralde
Öyle cnm benimki de işletme mezunu gelince artık banka falan ne olcak bilmiyorum ...
anneler bu konuda yardmcılar bende yemin törenini söyletmiştim
seninki myo mezunu o zaman keşke tamamlasaydı ya..
kısmet ama kpss ye falan girer olmadı.
hahah dimi ama bencede yardımcılar
cnm bnde kaçıyım öpüyorum seni
tabı zarar canım hem kendine hem cebine her yönden yanii
sızın önce bırınız bıraksın sonra diğeriniz yoksa yersınız bırbırınızı cok zor oluo
benımkı ılk bıraktıgı zaman sureklı kavga edıoduk sureklı afra tafra alttan alıodum ama ee yetti bee dedigim zamanlarda oluyodu
:18:bı trfın alttan alması lzm o dönemde yoksa sureklı kvga eder durursunuz sıgrayıda bırakamazsiniz morelm bozuk die
Ben çıkıyorum begümcüm erken yatacağım tabiki uyuyabilirsem.
Kendinize dikkat edin devrelerim hepinize iyi bayramlar 4 gün olmayacağım özleyeceğim sizi sağlıcakla kalın.
Kızlarrr herkese tekrardan iyi bayramlar dilerim..mutlu mutlu takılın sevgililerinizle, Senacım senle de ben takılalım artık napalım
Benm hakkımda da hayırlısı olsun kızlarrr hiçç üzmücem kendimi güzle bir tatil yapacam, kafasna dank etsin diye beklicem dönene dek, ama dönünce mecburum babamla konuşucam ve sonrası zaten dönüşü imkansız olmasa da aşırı zor olacak, hem benm duygularım hem de babamın önyargısı girecek artık işin içine... o yüzden dua edin benm için hayırlısı olsun kızlar kocaman öpüyorumm sizii
amanında gelıne bak seenn aileyi zıyaretede gidermişşş masallah masallah tütütü
margarinli nikotini nerden uydurdun canım ya cok guldum
aynen öyle cnm izin daha rahat ...o da doğru bingöl yani çok yakın değil kız başına haklı o konudada..
Daha gençsinz benden o bakmdan ilerde böyle çıkma etme derse görürüm sizi
ohh rota süperrr Ayvalık sarımsaklı bayılırım daha doğrusu balıkesiri çok seviyorm bn tekrardan iyi yolculuklar ...
Ohh iyi gezdinn , bilet de alınmış süperrr
Cicim önce bayrama memlkete Amasya'ya gidiyorz, sonra pazar günü Altınoluk Ayvalık gezimize geçiyoruzz
Bizle idare et yavrum hepimiz öyle yapıyoz
Ya yavrum, benim bıraktığımı biliyo şimdilik. Bana bıraktım bıraktım diyor ya. Söylenip duruyordu bende bıraktım dedim.
Gelince bakıcam eğer içmiyorsa içmiycem, içiyorsa yola devam artık gelince bırakırız :44:
Askerine de evet bulaşma sigara bırakma dönemlerinde annemde ben bi ara çalıştığımda bana bulaşmıyo du
Öyle daha kolay olur hem.. Çünkü diğer türlü sigara kokusu bile çekici geliyo insana
Ters yazmışım kız, nikotinli margarin..
Bilmiyorum , o anda netten gezinirken margarin reklamına denk gelmişimdir.Nikotinide yanımda biri sigara içiyordur öyle denk gelmiş, esinlenmiş olmalıyım herhalde
Boşverelim kız aile ziyaretinide , hemen herifimin yanına gideyim..
Ben onun için can atıyorum şuan
Ne lan o , öyle ihtiyarlar gibi konuştun ..
Görende yaşı 50 + üstü sanar..
Çıtı pıtı kızsın, çık şu ihtiyar modundan artık..
Benim asker , önce izin cümlesini okuyunca bir sinirlilik evresi geçiriyo,sonra mantıklı ve duygusal düşünüp bombayı patlatıyo
Bugun evdeyim
kokusunun cekici geldiginide ilk defa duydum esin yaa
eee ne duruosun ozmn kıızzz gitsenee
cıkmadımı izne daha sizin durumu bilmiyorumm
burdaki herkes 20 yaş ben 20+5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?