- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.081
iyiyim cnm takılmaca işte sen nasılsın ? izin falan düşünüyormusunuz siz ? gerçi erken 93/1 ler için ama düşünmek lazm şimdiden ilaç gibi gelio...hele aylardan sonra o ilk sarılma
iyi gidiyor hilalcm her ne kadar 3 gün görüşemiycek olmamızın sinir krizini geçirsemde iyibenden kaynaklıu yanii babam çaktı üstüste dışarı çıkınca zorlamıyım dedim izin bitince söylicem zaten patladm 4.5 yıldır yaaa ama güzelim günler ziyan olmasın diye dışarı çıkmıorm yarın ve bayramın1. günü..
sen nasılsın asıl ? çok üzüldm hilal ya ama hayırlısı olsn ne diyim...
evet canım
selam cnm hosgeldnnasılsın
ooo bu gece cıkıosnz yanı supermiş yrn keyfını surersn
Canım ailesinin yanındaa şimdi pazar günü kısmetse bir araya gelcez bakalm...senin mehtap nasıl gidiyo ne var ne yok havadisler sende ?
hee sağol bebeğim...Ben de bayram süresince yazamıcam telefndan girmio bnmki çok zor oluo pazar günü görüşebilrsek yazarım
Şimdi arıyo böyle konşuoruz ben pek aramadm bugün aman ara ya diyo
iyim canım bendee
aah aah evet canım ilac gibi gelicekte henuz deil kurbanda dusunuyoruz
oda cok bunaldi bakalım izin alablrse inş alır kurban bayramında burda olur
sen napıosn mehtaptamısnz siiiz kac ay sonra geldı snnki canım?
Anladm cnm hadi gözün aydın diyim az kalmışş
güzel gidiyor cnm bir havadis yok aynı tas aynı hamambenimki buraya alışamadım hala diyor şimdide dedim git gerri anlarsın hjahaha 7
benden tavsiye üstüne varma begüm ilk bi şapşal oluyorlar ben o hatayı yaptım kavga ettik ilk gün aman sen yapma
Ben bugün bile pek aramadım biliomsn bunalmasın diye hep o aradı hatta dedm ben aramıorm ailen var falan hani rahat rahat oturun dedm saçmlama falan dedi ,,ben gene ince düşüniyimde sonra üff sıkıldm falan der üzülmek istemediğim için güzel gidio şimdilik onun numarasının araması daha bi güzel
Evett sahur yapacaz birazdann ve çıkacaz sonra daaa
aynen cnm güzel geliyor valla...
Bencede tek izin kullanıcaksınız dimi ? bingöldemiydi seninki yanlışmı hatırlıyorum ? konuşmuştuk bnmki bingöle göreve gittiğinde..
alır cnm merak etme bnce güzel bir zamanlama olmuş belki 1 ay daha zorlarsınız hatta
evet cnm mehtaptayz 175 gün sonra geldi tek izin kullanıyoruz bizde 5.5 6 ay sonra işte...
tmam tatlımmm hayırlı yolculuklarr şimdiden bomba gibi döönn hilooşşş
evet canım dogru hatırlıosn bingölde bizde tek izin dusunuyoruz izin
kullanıym gelım snra teskereyı alıp gelırım dıo ama öylee yapabılırmı bılmıyorum cnku göa izinsiz bıtırıcekti
öle bısı olmaz dıodum alısırz olur dıodu sımdı sözume geldi :)) ekimi zor getırıcek gibi duruyo
sizin gibi olucak bzmde yuksek ihtımal canım
Kızlarrr herkese tekrardan iyi bayramlar dilerim..mutlu mutlu takılın sevgililerinizle, Senacım senle de ben takılalım artık napalım
Benm hakkımda da hayırlısı olsun kızlarrr hiçç üzmücem kendimi güzle bir tatil yapacam, kafasna dank etsin diye beklicem dönene dek, ama dönünce mecburum babamla konuşucam ve sonrası zaten dönüşü imkansız olmasa da aşırı zor olacak, hem benm duygularım hem de babamın önyargısı girecek artık işin içine... o yüzden dua edin benm için hayırlısı olsun kızlar kocaman öpüyorumm sizii
Cnm bnm doğuda tek izin zaten öyle kullanırsınız
aman inanma kullanmam diyene bak dayanmıyorlar
alışılmıo cnm 1 yıl görmemek ne demek yahu ....neyse hayırlısı olsn cnm ilaç gibi gelir..az daha sabıır
çarşınız varmı sizin ?
evet bıde tek izin gibi sacma bı durumda var :/
yok canım çarsi bizede
okdr ilde olmasina ragmen carsiya cıkılmıyo gercı cıksan nereyı gezıceksn orda fln dıyorum bnde
teli var butun gun nette o olmasadaha zor olurdu(
iyi yapıosn düşme üstüne sıra onlarda
sıkmada kötü oluo sonra
HİLALCİM iyi yolculuklar sana sıkma kendini demiycem sıkıcaksın elbet ama inş dank eder zaferin kafassına cnm hayırlı yolculuklar
Kızlarrr herkese tekrardan iyi bayramlar dilerim..mutlu mutlu takılın sevgililerinizle, Senacım senle de ben takılalım artık napalım
Benm hakkımda da hayırlısı olsun kızlarrr hiçç üzmücem kendimi güzle bir tatil yapacam, kafasna dank etsin diye beklicem dönene dek, ama dönünce mecburum babamla konuşucam ve sonrası zaten dönüşü imkansız olmasa da aşırı zor olacak, hem benm duygularım hem de babamın önyargısı girecek artık işin içine... o yüzden dua edin benm için hayırlısı olsun kızlar kocaman öpüyorumm sizii
Aynen cnmm belli mi olur valla habire arıosun falan az konşmaya alışnca
Sizin görüşememenize üzüldüm açıkçası ya ,,aslında 4.5 sene az dğl baban bilebilir gibi bende babama bu sene açıldm hoş bilmiodu
cnm tek çarşı olması sebebi sanırım doğu olduğundan....
cnm bingöl tehlikeli doğuda hemen hemen hiçbir yerde yokkiçarşı...
Telefon büyük nimet cnm bunada şükür napcan
aynen canım dogu oldugu icin carsı fln yok bizlere
ama yınede sukrediyorum karakollara dusmedi ilde kalmasi heryönden ii oldu
telefon olmasa ztn kafayı yerler bence bı sekılde oyalanıcak bişi onlarada
senınki nekdr burda canım
insana nimet geliyor dimi her dk ulaşabilmek
cnm görüşüyoruzda üstüste çıkınca babam dediki bide ramazan ya dün 'yarın nereye bakalım kaç gündür çıkıosn dedi' dedim hiçbir yere aslnda çıkardm sabah annem çık dedi ama çıkmadım salaklık yapıp.....
daha çok gün var cnm 22sine kadar burda görüşürz elbet...
canım babam biliyo zaten telefonumdaki şafaksayara kadar gördü tahmnde ediyor espride yapıyor arkadşm doğm yaptı dedi bizimkiler hala evlenmedi diyip güldü ama yaşım kçk söylemedm bunca sene ama bnmki gittiğinde sölicem inş e ünide bitti yani
karakolda diilse ii cnm yinede ama bak şartlar daha zor orada...
dimi telefon nimet ya...
22sinde çıkkıcam cnm 23 ünde teslm olması lazm işte toplam 20 gün yolla 24 gn
ay hemde nasıl Edacm ya rahat rahat konşmak bile iyi gelio şimdi ...
Anladm babalar aslında çakıoda işte utandrmamak adına çaktırmıyolarbnm yaşm 25 bende anca söyledm bnm en yakın akrabalarmda hep yok diye biliolardı bu sene artık askerlikte işin içine girince en yakın akrabalarm hala teyze öğrendiler artık ...bilmeyenler şoka giricek ne ara buldu falan diye seneye söz nişan falan olursa ben herkesin bilmesini pek sevmiyorm sonra yok napıo ne edio yok ne zaman evleniosnuz ben bide utanıyorm yaa bunaltıcı sorulardansa yok diodm
iyimiş canım yaa bayaa war daha bol bol zaman gecirirsiniz
yollaması gene zor olucak amaa bu zamanlara deger
ben erkenciyim o zmn biz geldikten sonra söz düşünüyoruz çnk
bnmde herkes bilio kuzum herkes tanıo babam ve dedem hariçamcam dayım herkes yani
dimi seninkiler girer şoka ama olsun ya artık uzatmamak lazım iş güç buLunduktan sonra yani
evet sorular bunaltıo ama bende yok yaşım kçk olduğundan sorular
şimdi kuzenm evlenio haftaya babam onuda görsünde 91 li bana tepki vermesin .
evet cnm uzun izin zor oluo alışıosn arkadaşlar dedi hep...
oda dio nasıl gidicem die yolcu etmicem zatende...banada zor olcak 5.5 ay kalıo işte sonrada sabretcez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?