93/1 yarenleri burayaa

SAğol bebişim siz nereye gidiodunuz altınoluk mu ayvalık mı unuttum

MArgarin hoşgeldin bu nicki yazmak çok uğraştırıcı

Sen zora kaçıyorsun..
Zombiye demek varken

Oh çok yoruldum kuzum..
Askerim bugun ailemle dışarı çıkmama izin verdi..
Biletimide aldım..

İyi geldi dışarı çıkmak..

Sen zora kaçıyorsun..
Zombiye demek varken

Oh çok yoruldum kuzum..
Askerim bugun ailemle dışarı çıkmama izin verdi..
Biletimide aldım..

İyi geldi dışarı çıkmak..

Aileyle dışarı çıkmaya karışan erkeklere çok kızıyorum böyle bi saçmalık olmaz bana göre

ohh sende tekirdağ yolcusu ne zaman gidiosn?

Nickin anlamı ne senin margarigkrğgkrktin

Anladım cnmm hayırlısı olsunn inşallah alabilir ...Aslında bizde hep izin kullanmıcaz dioduk bi gün baktm herkes bayrma izin yazmş bende çıkcam dedi iyi dedim sen bilrsn öyle aniden gelişti

ii olmuş ya izinsiz olurmu hiiç cok bunalıyolar ztn benımkide hıc ızın kullanmcm dıodu göaa
olmaz yanı izinsiz 1 ay erken gelcekler die kasmaya gerek yok raht rht görusun walla her ımkanı degerlendırın
benım gitme olanagım yok olsada istemıo gerci ailesinide istememişti tehlıkeli die

Aileyle dışarı çıkmaya karışan erkeklere çok kızıyorum böyle bi saçmalık olmaz bana göre

ohh sende tekirdağ yolcusu ne zaman gidiosn?

Nickin anlamı ne senin margarigkrğgkrktin

Cuma günü önce ailesine ziyarete gidicem ardından cumartesi günüde onun yanına gidicem canım..

Ailemle çıkmama karışmıyo, dışar çıkmamdan haz etmiyo .. Bu durumdan rahatsız değilim..
Kuzenlerim geldi diye çıktım..
Yoksa çıkmayacaktım,ısrar ettiler..

margarinli nikotin anlamı..

Gezgim gezdim geldim ohuuuuu

Ohh iyi gezdinn , bilet de alınmış süperrr

SAğol bebişim siz nereye gidiodunuz altınoluk mu ayvalık mı unuttum

MArgarin hoşgeldin bu nicki yazmak çok uğraştırıcı

Cicim önce bayrama memlkete Amasya'ya gidiyorz, sonra pazar günü Altınoluk Ayvalık gezimize geçiyoruzz

evet cnm cok ıhtycm varda
daha var bıze beklıcem nabım canım mecbur sabredıcem
sizinlee avunucam

Bizle idare et yavrum hepimiz öyle yapıyoz

aynen öyle cnm izin daha rahat ...o da doğru bingöl yani çok yakın değil kız başına haklı o konudada..

Daha gençsinz benden o bakmdan ilerde böyle çıkma etme derse görürüm sizi

Ohh iyi gezdinn , bilet de alınmış süperrr

Cicim önce bayrama memlkete Amasya'ya gidiyorz, sonra pazar günü Altınoluk Ayvalık gezimize geçiyoruzz

Bizle idare et yavrum hepimiz öyle yapıyoz

ohh rota süperrr Ayvalık sarımsaklı bayılırım daha doğrusu balıkesiri çok seviyorm bn tekrardan iyi yolculuklar ...

amanında gelıne bak seenn aileyi zıyaretede gidermişşş masallah masallah tütütü
margarinli nikotini nerden uydurdun canım ya cok guldum

aynen canımm benım mehtabım olana kdr mehtapta olanlar avunucam

Hehheh aynen canımcımm :13:

Ben hiç gitmedim Balıkesir taraflarına, güzel olacak inşallahh, sağol Begüşüm seni de alcaz ya hazırlann

sen nezaman cıkıosun yola canım

Valla bikaç saate inşallah, abim trafik takip ediyor şu an açılısn damlıcaz

Ben balıkesiri severim çok güzel merkezi ufak bi yer ama yazlık yerleri çok güzel ...

Ay şey ben gelemem askerim gelcek

Evet hep duyarım ama ilk gideceğimm, sevindim cicim değsin gittiğimizee
Ha taam pardon sen askerinle takıl ayy yerim kızz, yaz ama tamam mı buralara okurum ben ilk fırsattaa

Kızlarr selam ..
nasıl gidiyorr begümm geldimi seninki ??

Kızz senin mehtap nasıl gidiyorrr ???

iyi gidiyor hilalcm her ne kadar 3 gün görüşemiycek olmamızın sinir krizini geçirsemde iyi benden kaynaklıu yanii babam çaktı üstüste dışarı çıkınca zorlamıyım dedim izin bitince söylicem zaten patladm 4.5 yıldır yaaa ama güzelim günler ziyan olmasın diye dışarı çıkmıorm yarın ve bayramın1. günü..
sen nasılsın asıl ? çok üzüldm hilal ya ama hayırlısı olsn ne diyim...

Son düzenleme:
Haklısın cnmmm ...akılda kalmıcak gibi değil ki çok uzak ...

evet canım

Kızlarr selam ..

selam cnm hosgeldn nasılsın

ooo bu gece cıkıosnz yanı supermiş yrn keyfını surersn

Kızlarr selam ..

Canım ailesinin yanındaa şimdi pazar günü kısmetse bir araya gelcez bakalm...senin mehtap nasıl gidiyo ne var ne yok havadisler sende ?

hee sağol bebeğim...Ben de bayram süresince yazamıcam telefndan girmio bnmki çok zor oluo pazar günü görüşebilrsek yazarım
Şimdi arıyo böyle konşuoruz ben pek aramadm bugün aman ara ya diyo

Son düzenleme:
Canım ailesinin yanındaa şimdi pazar günü kısmetse bir araya gelcez bakalm...senin mehtap nasıl gidiyo ne var ne yok havadisler sende ?

Anladm cnm hadi gözün aydın diyim az kalmışş
güzel gidiyor cnm bir havadis yok aynı tas aynı hamam benimki buraya alışamadım hala diyor şimdide dedim git gerri anlarsın hjahaha 7
benden tavsiye üstüne varma begüm ilk bi şapşal oluyorlar ben o hatayı yaptım kavga ettik ilk gün aman sen yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…