93/1 yarenleri burayaa

Esintosummm girdikce arada sorunlari okudum canm iyi misnn hallettin mi kafandakilerii ??

Hayır canımın içi halletmedim. Mehtap tırt geçti, gitti. Hiç birşey istediğim gibi olmadı.
25 saat beraber olduk ama ben rahatça sıkı sıkı sarılamadım, öpemedim, kokusunu içime dahi çekemedim. Hasret gideremeden ayrıldık işte.. :18: İyiyim bebeğim, iyi olmakta zorundayım.
Peki sen nasılsın, sizde durumlar nasıl kardeşim ?

Son düzenleme:
Askerlikte mehtap denen şey yüzünden mehtap adından nefret ediyorum artık bu isimde olan varsa yanlış anlamasın ama ben sevmiyorum sevmicemde ... çocuğum olursada adını mehtap ve şafak ismi dışıdna her şey koyabilirim ...

Son düzenleme:

Hadi yaaa ah canim kardesim benimm..cidden uzuldum yaa insanin icinde kaliyor cunku cok iyi biliyorum :/ keske diycem ama bi anlami yok o yuzden insallah bir daha yasanmaz diyelim be canimcimm sikma canini Allah sabirlar versin insallah..

Ben iyiyim kosturmaca bi bayram geride kaldii.. Zaferle de fena defiliz canim kafa karisikliklari tam gitti denemez ama en azindan bi çabası var ama her sey istedigim gibi degil.. sanirim benim artk dusunmem gereken ben onu bu haliyle cekebilcek miyim bi omur cunku cok buyuk değişimler beklemekte sacma.. bilmiyorum yani su tatili de atlatayim bi daha konusacaz karar verecez bakalim..

Uzucu seyler mi oldu Begus yaa :/

begusum sızın nasıl gecti inş senınde kötu deildir

bu arada nerdesınız kızlarrrr

Devreme katılıyorum !!

Hep inşallah bi daha olmaz diyoruz ama sonuç mehtap b,k gibi geçiyor kardeşim
Zafer'in böyle olacağından emindim biliyor musun? Ne biliyim bi çaba gösterecekti bu kesindi.. Eee kaçan kovalanır icabı
Çok iyi düşün canımın içi, 1 gün değil 1 ömürlük iş var senin elinde.. Bazı insanları olduğu gibi kabul etmekte mecbur kalınabiliyor.
Ama bu Zafer için iyi bi ders olmuş gibi gözüküyor.
Tatilini de yapta ondan sonra ayrıntıları aktarırsın bebeğiiimm

Bende perşembe Ordu yolcusuyum özle beni tamam mıııı

Ben burdayııımmm

nbr kusum ay bu ptesi bana cok zor geldi tatil sonrasi

nbr kusum ay bu ptesi bana cok zor geldi tatil sonrasi

Eh yavrum, içim hala buruk. Ama düşünmüyorum iyiyimm dicemm
Ayy tabi zor gelir kız, onca tatilden sonra pazartesi ne zor gelmiştir tüm çalışanlara
Sen nasılsın bacım ?

Son düzenleme:
aynen öle hala tatil modundan cıkamadm
iyim cnm bende işegeldık aksam olsn beklıyoruz

Bekle yavrum bekle zaten şu hayatta beklemekten başka yaptığımız yok
Ay birşey söylim mi senoş, ben hala gündüzleri yemek yemeye falan alışamadım. Balkona için çıktığımda kafamı iyice gömüyorum yere sanki hala oruçlu gibi töbe ya

ay evet esinm yaa banada öle olmştu bayramsbhı oruclu gibi hıssedıodum seneyede allah kavustursn bu mubarek aya askerlerımz gelmş olsunnn bırlıkte nice iftarlarımız olsunnnn

ben bıde bu sene pek tutamadm calısırken cok zorluo beni

Son düzenleme:

Alışana kadar böyle gider artık hem vücut yemek dengesini de tam ayarlayamadı daha
Amin kardeşim, amiin güzel duaların kabul olur inşallah Allahın izniyle
Borçlandın baya desene kuzum? Olsun bi mazaretin var sonuçta.. Tutarsın kardeşim sıkma canını

evet cnm yaa ıs yokken tutuluo rht rht ama işte olunca zormuş
ztn dogru duzgn tutanda görmeedm ben ınsanlar yıo icio kmsenın saygısıda kalmamiş
önceden ramazan ayında dişarda yemek ıcmek ayıptı yani

evet cnm yaa ıs yokken tutuluo rht rht ama işte olunca zormuş
ztn dogru duzgn tutanda görmeedm ben ınsanlar yıo icio kmsenın saygısıda kalmamiş
önceden ramazan ayında dişarda yemek ıcmek ayıptı yani

Öylelerini Alah görüyo. Keyfiye tutmuyorlar resmen onlar :44:
Rabbim akıl fikir versin insanlarımıza ne diyeyim ki kuzucum.
Benim bu ramazan 8 gün borcum oldu regl dolayısıyla annemle beraber tutacğız kışın borçları işte

Ben seni ozlememmiii canimcimmmm..cok ozlicemmm..

Size de üzüldüm kardesim yaaa keske olmasaydi boyle of

Ya evet ben de biliyordum ama tam beceremiyor su an bende hala bi belirsizlik var ama onun da dedigi ayrilamiyoz iste bi sekilde halletcez konusarak kafani takma diyo hayirlisi genee :))

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim nasılsınız sizleri çok özledim.
Kızlar bu sefer çok zor oldu askerimden ayrılmak çok ağladım ama 4 gün çok güzel geçti doya doya hasret giderdik.
Son gün askerim hasta oldu ateşler içinde yandı sabaha kadar başında bekledim ateşini düşürmek için 3 gün istirahatli serum takmışlar zaten kuzuma nazar değdi.

Askeriyeye bırakmaya bende gittim teslim olacağı an gelince tutamadım kendimi askerim kapıdan girdi ben başladım ağlamaya çok zoruma gitti bomboş kaldı kollarım bitsin artık şu askerlik lanet olsun dedim.

kısın daha kolay gecer canım olur öle malesefkı kadınlar tam 1 ay tutamıyor :44:

hosgeldn selencım iyim ben sen nasılsın
nekdr guzel zaman gecirmişsiniz sukret canım benım biticek bu zamanlarda bak 8 ay sonra böyle bı derdımız kalmıcak
ama tabıkı suan kötu olman normal her görusmeden sonra böyle oluyo insan tam alısıosun tekrar gidio
bak cnm benımkının nezaman gelıcegi bile bellı deil sukret sen ki görebılıosun boyle uzuntuler olsada sonunda

Dün cidden b.mbk bi gündü o kadar diyorum size ...şimdi detaya incem ...

hepinize selam kızlar...

Malum dünde bizim mehtaptı ama Hiloş bence ikimzde çok beklentiye girmişiz ilk gün için resmen asker modu açıktı yani o kadar üzüldüm ki kendimi sorguladım bütün gün niye böyle diye ...

Her şeyden sıkıldı,kalabalık diye falan bi an önce eve gitme modundaydı ...

Bugün konştk anlaştk neyseki bende ona hak verdim biraz ama dün cidden çok üzüldüm hala da bu mehtapları pek sevmiyorum ...

Askeriyenin önünde onu oraya uğurlamak çok lanet birşey senacım.Şükür zaten canım gördüm ama tekrardan eski moda döndüm üzüntülü kolum kanadım kırık gibiyim şuan mutluluk tekrardan mutsuzluğa dönüştü.
Bitecek inşallah canım birdaha hiç ayırmayacağım yanımdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…