- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.421
ondan kolay ne var erkeklere al bi playstation onlardan mutlusu olmaz wallahi
evet yawrum ya gerçekten ben kendimden çok onun için mutlu oluyorum bir hafta sürekli içerideler, bir gün bari kafalarını dağıtsınlar o yüzden mutluyum
Sen biraz yanlış irdelemişsin kimse çok acı çekmiyo sadece çok özlüyoruz...Ağlamak yada ağlamamakta insanın duygusallığıyla alakalı olan bi durum herkesin yapısı bir değil..
Bizde askerlerimizle gurur duyuyoruz ama özlem ağır basıyo yani ...
İyiyim Selenim sağolasın sen nasılsın??
Askerimle konuştuk bugün ilk çarşısına çıktı heycanlandım birden
Forumu dikkatli bi şekilde incelersen ''sevgilim askere gitti ölüyorum,yemiyorum içmiyorum'' vs vs diye konular gözüme çarpıyor.
Sen beni yanlış anladın sanırım ben boşuna kendinimizi okadar yıpratıp üzmenin bi anlamı yok diye yazdım teselli olsun diye
Sonuçta her gidenin birde annesi var onlar nasıl dayanıyorsa herkes dayanbilir.
Çok abartılıyor demek istedim.....
Yoksa kimsenin ağlayıp sızlanması beni ilgilendirmez elbette
Anne sevgisiyle sevgili ya da nişanlıs sevgisini kıyaslamamak lazım ikisinin yeride farklı yani ...Annesi oğlunu bekliyo biz sevdiğimiz insanı ikisi çok farklı ...
O ölüp bitenlerin çoğu sevgilisi askere yeni gidenler olabilir kolay değil elbet ama yavaş yavaş insan alışıyo ne kadar alışılırsa artık...
İlk başta kim neyle karşılaşcağını bilmiyo elbette abartabilioda her şey zamanla yerine oturuyo sen biraz soğukkanlısın ondan böyle konuşabiliosun galiba 15 ay kolay değil herkesten hemen alışmanı beklememek lazım ..Kaldı ki herkesin ruh hali başka oluyo ilişki boyutu başka askerinin görev yaptığı yer başka ...Ona görede insanlar farklı psikolojilere girebiliyo...Hani sen kafana takmazsın da başkası takar bu insanın kendiyle alakalı bi durum ama neden böylesiniz diyede yargılanmaz elbette bi şekilde zaman geçtikçe insan daha çok alışıyo...
Neyse herkesin askerini Allah sevdiklerine bağışlasın,Hepsinin yar ve yardımcısı olsun ...
Çok afedersiniz ama burası Mahkeme salonu değil haliyle ben açıkca ne düşündüğümü yazabilir,arkadaşlarla muhattap olabilirim.Burda bana çizgi çekmeye hakkınız yok.
Eğer biraz espiri anlayışınızı geliştirmeyi denerseniz orada bi şakayla söylediğimi anlarsınız.
Neysekı kendini kk üyelerinin avukatı sanan arkadaşımız çok fazla.
Amin sağolun.
Çok genel konuşma o zaman sende ben avukat falan değilim bende ne düşündüğümü söylüyorum herkesin yaşadığı süreç farklı sen kendi gözünden değerlendiriosun bunun için dedim...Valla bu askerlik konusu pek espri falan kaldırmıyo sen gerçekten sanslısın o zaman bu süreçi en rahat atlatan biri olarak ...
Allah kavuştursun ...
Canım çok sevindm askerin çıkmış çarşıya görmüşssünn oh ne güzel
Göremedim yawrum ama telefonda uzun uzun konuştuk bunada şükür
İnşallah yakında giredimde canlı kanlı görürüm yawrum
Senide allah kavuştursun yawrum tekrardan inşallah, mehtaplar gelince güzelde, göndermesi çok zor ya
Kız sen ne çok yavrum diyosun
İnşallah gidersin cnm ...Sağolasın mehtap evet güzel ama göndermesi ben bu sefer zorlanmadım nedense ağlamadm hiç gözümden kaybolana kadar el salladım sadece ...Ama insan çok alışıo şu an ankesörlüden konuşrken gene dilim dolanıyo bi utanma bi heycan falaninsan her şeye çabuk alışıyo ...
Anammm hiç dikkat etmemiştim okuyunca fark etiim
Napayımm yawrumm seviyorummBegüşüm ben çok istiyorum gitmeyi, askerimde günü birlik uzun yol masraf olcak falan gelme dio, biraz zaman geçsin bakarız falan diyo bilmiyorum ya. Aslında haklı birazcık zaman geçince gitsem daha iyi olcak ama napayım her gün birlikteyken şimdi böyle bir aydır görüşmemek çok tuhaf oluyo. Dediğin gibi gerçekten telefonla konuşurken bile içim eriyo resmen. İş yerinde arıyo, koştura koştura koridorlarda müsait sessiz bir yer arıyorum böyle heycan yapıyorum
Bizde geldi mesela normal telefonda konşuyoruz gayet normal her şey askeriyeye girdi ankesörlüden arıyo bende bi heycan falan böyle ne konuşcağımı bilemiyorum kaç aydır geçmedi bu
Durumlar iyiyse git tabi ama şu an daha yeni gitti biraz daha zaman geçerse daha iyi olabilir,bende hep gitcem gitcem diodm o geldi
Yok be yawrum, maddi olarak çokta iyi değil açıkçası kredi borcu bide eylülde açıköğretimde okuyorum onun harcı falan var. Hepsini geçtim babamdan izin alma durumu sıkıntılı, birkere alınca bidaha gitmek istersem izin vermeyebilir o yüzden çoook iyi zamana denk getirmem gerekiyorki her yönden rahat olayım
Sen naptın bebeğim şu kredi mevzusunu gidebildinmi vergi dairesine
Valla maddi olarak insanı çok sarsıyo tabi biriktirip gitmek daha güzel adım atıosun her şey para ...
Haklısın izin konusuda aynı şekilde sıkıntılı olabilir...
Duruo şu an da bir şey yapamadık şu an ben bi işe girsem direkt onu oraya bğlıcam da o da yok ...
Askerimin keyfi yerinde olunca benimde keyfim yerinde oluyor senacım.Dediğin gibi bu ay bitince yavaş yavaş dahada keyifleneceğiz.kızlarr nasılsınız şafaklar atıyooo keyıfler yerındemı
su ayda bitse die bakıyorummm
Askerimin keyfi yerinde olunca benimde keyfim yerinde oluyor senacım.Dediğin gibi bu ay bitince yavaş yavaş dahada keyifleneceğiz.
Sen nasılsın kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?