93/1 yarenleri burayaa

Bence izinsiz bi askerlik olarak hesaplamayın çünkü gelcekleri vakit o şafak yükselio benim öyle oldu onlar istediği kadar azdan hesaplasın izne gelcekler yani...

Benim Şubat ayından beri bıkmadan dinlediğim tek parça ...

hemen gözümün önüne ilk günler geliyo ...hele biri benden bir şey çaldı diyo ya içime bir şey oturuyo o sıra ..

Bego,şuan psikolojinin iyi olduğunu düşünmüyorum..
O güçlü sabırlı arkadaşımı geri istiyorum..

Şuan sıfırdan başlamışsın gibi bir moda bürünmüşsün..
Bu görüşmeler insanı mutlu ettiği gibi canını da acıtıyor..

Senden ricam en kısa zamanda toparlan..
Senin gücüne askerinin ihtiyacı var..

Dolmasın o gözlerin !

Bence izinsiz bi askerlik olarak hesaplamayın çünkü gelcekleri vakit o şafak yükselio benim öyle oldu onlar istediği kadar azdan hesaplasın izne gelcekler yani...

Gönlümüz biran önce gelmelerinde
Gerçeği değiştiremesekte şafağı , normal olanından az görmek insanı heveslendiriyor..

Aslında iyiyim hiç ağlamadım biliyomusun ilk defa ağlamadım gidio diye falan sadece bol bol dua ettim hep dua okudum...
Ama 4 gün bile olsa çok alıştım ya ,şu an en çok koyan telefonumun sessizliğe bürünmesi oldu ya,ben onsuzluğa alışamadım bugün ...
2014 yılına çok ihtiyacımız var ...

Şafağı resmen yarıladık..
400 lerde olduğun zamanları hatırla bi..

O zaman ki duygularını..

Az kaldı sıfırlamaya..
Çok zor biliyorum , hayatımızda ki en anlamsız ve acı veren sessizlikten biri..
Bitecek begüşüm bitecek.. Hayırlısıyla bitecek..

Öyle canım benimmm kimse alınmasın ama 400 lü sayıları görünce ulan nasıl geçer diorum bizde öyle başladık oysa ...
Allah bütün askerlerimizi kazadan beladan her şeyden korusun sağ salim bize ve ailelerine kavuştursun bize zor geldiği kadar askerlerimize daha zor ...

Son düzenleme:
hadi yaa kötü olmuş ama yapcakta bişi yok artık Eylülde sen gidince iyi gelirsin O'na

Bu hafta kitli, zaten çarşıdan erken dönüp uyurum diyordu..
Son bir kaç gündür törenlerle boğuşuyorlardı , uykusuz kalıp yorgun düştü..
Yarın onun için iyi olcak..

Haftaya da kitli , buna diyecek lafım yok, o haftadan sonra zaten yan yanayız..
Tek tesellimiz bu

Teselli çok güzel ama

Bizimkide bana sıra sende artık diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…