- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #4.461
kızlar ben bırazdan gelıcem yemk fln yemedım daha
işten gelıyorum bide hastaneye gidiorm serum yıorm eve anca gelıyorm
öptm sizi burda olursanız laflariz
İyiyim senacım bende askerimle konuştum uyumuştu sinekler ısırmış geri uyanmış kuzum.hosgeldn kuzu ,ii saol sen nasılsınnn
yuvası varmıs onun bızım pabucumuz dama atıldı
Geçmiş olsun senam hayırdır neyin var.kızlar ben bırazdan gelıcem yemk fln yemedım daha
işten gelıyorum bide hastaneye gidiorm serum yıorm eve anca gelıyorm
öptm sizi burda olursanız laflariz
Valla canım benimkide tam tersi ilgi bekliyor zaten orada küfür duymaktan sevgiye hasretler biz hergün özlediğimizi dile getiriyoruz.Asker adamı sıkmamak lazım
Çok özledim vs gibilerinden..
Bana benimki haber bültenim diye sesleniyooo
Afiyet olsun da neden serum yiyorsun onu anlamadım..
Geçmiş olsun senam hayırdır neyin var.
Valla canım benimkide tam tersi ilgi bekliyor zaten orada küfür duymaktan sevgiye hasretler biz hergün özlediğimizi dile getiriyoruz.
Sende seviyorsun o zaman maç izlemeyi tatlım Allahtan benimki hiç fanatik değil önemli maçları izlee o da arada o yönden şanslıyım bende hiç sevmem çünkü futbolu.
saolun kızlar kan sayımı yaptrmstm gecen gun cok dusuk cıktı
o yuzden demir baglama serumu verdıler onları daha sonra kan ineleri ve ilac
yukseltmem lzm degerler cok dusukms nasıl işe gidiosn sen die şaşırdı doktor
bi halsizlık yorgunluk falanda hssetmıorm ama nasıl bısı anlamadm
Çok geçmiş olsun senacım dikkat et kendine iş temposuda buna etken olur ilaçlarını ihmal etme.saolun kızlar kan sayımı yaptrmstm gecen gun cok dusuk cıktı
o yuzden demir baglama serumu verdıler onları daha sonra kan ineleri ve ilac
yukseltmem lzm degerler cok dusukms nasıl işe gidiosn sen die şaşırdı doktor
bi halsizlık yorgunluk falanda hssetmıorm ama nasıl bısı anlamadm
Bazen dediğin gibi üzülüyorlar canım her erkek farklı tepki verebiliyor malesef.Orası öyle tabi , ama olabildiğince özlemimi az dile getirmeye çalışıyorum
Üzülüp bozulmasın diye
Geçmiş olsun canım ..
Bi arkadaşımda da aynı problem vardı ..
Oldukça zayıftı..
Zayıf mısın ?
Orası öyle tabi , ama olabildiğince özlemimi az dile getirmeye çalışıyorum
Üzülüp bozulmasın diye
Geçmiş olsun canım ..
Bi arkadaşımda da aynı problem vardı ..
Oldukça zayıftı..
Zayıf mısın ?
Çok geçmiş olsun senacım dikkat et kendine iş temposuda buna etken olur ilaçlarını ihmal etme.
cok zayıf deilm cnm normal kılom ama et fln yemıyorm yada cok az yıorm
pek aram yok yani genelde sebze agırlıklı beslenıyorum :26: sonrada delik deşik oluyorm
saol cnm dıkkat edıorm aslnda hc anlamamiştm kan sayımı yaptrnca ortaya cıktı
Bazen belirti vermiyor tatlım sen kan sayımın düzelse bile senede 1 kontrolüne git tekrardan geçmiş olsun senacım.cok zayıf deilm cnm normal kılom ama et fln yemıyorm yada cok az yıorm
pek aram yok yani genelde sebze agırlıklı beslenıyorum :26: sonrada delik deşik oluyorm
saol cnm dıkkat edıorm aslnda hc anlamamiştm kan sayımı yaptrnca ortaya cıktı
İyi yapmışsın esincim topiğimiz bir kaç gündür boş işlerim vardı benim pek giremedim.Aslında sen gittin diye grevdeyiz esinim.
Gez dolaş tatlım tadını çıkart oraların şimdi mis gibidir oralar.
Kötü olman normal kuzum ama üzülme elbet birgün o yollardan sevdiğinlede geçeçeksin sabredeceğiz tatlım.
Bu arada bizde seni özledik sende kendine çok iyi bak öpüyoruz seni.
Hepinizi özledim lan !
bende özledimm bomboş kaldı buralar bıan önce gelinnn
kızlar sızde fırsat bulun ya
özledm walla ne guzel muhabbtlrmz donuyodu
Bazen belirti vermiyor tatlım sen kan sayımın düzelse bile senede 1 kontrolüne git tekrardan geçmiş olsun senacım.
Nete geldim şimdide yeğenimle bugün halı yıkadık belim gene ağrımaya başladı çürüdüm buraya geleli
Bizim fınduk bitti ama annemlerr halamlara yardım ediyo daha fındık kurutulacakta falan uzun işş hava güzel olsun dua edin
Greve girmeyiin amaaaa üzülürüm beeeen :18:
Öptüm devrem tekrardan
Ben bi süre daha yokum Ordu'dan ne zaman yola çıkacağımız belli değil, havalar güzel olursa 1 haftaya ayrılıyoruz burdan ordan Adapazarına gideceğiz denize gideceğiz, sonra Ankara'ya inşallahh.
Bende muhabbetlerimizi özlediim valla ne diyim
Topiğimizi boş komayın bacılar
Nasıl oldun senam.saol cnm öyle yapıcam duzelse bi her aksam delik deşik oldu kolum
tamam canımm elimizden geldıgınce burdayıs sen keyfıne bak oralarda
guzel vakıt gecir ztn bız daha bol bol burda olucaz
Nasıl oldun senam.
Baya düşük o zaman senin kan sayımın tatlım oda ne acır.ıyım cnm gidiorm serum yıorm gelıorm ama cok acıo yaa
sonra ınelere baslıcaz
sen nasılsın canım
Baya düşük o zaman senin kan sayımın tatlım oda ne acır.
​Az kaldı tatlım 7leride göreceğiz bittiğinide göreceğiz inşallah.aynen öyle tatlım cekıyoruz şu şafakta azalsa artk 7 olsun
​Az kaldı tatlım 7leride göreceğiz bittiğinide göreceğiz inşallah.
Evet tatlım yaa bizler gördük askerlerimizi iyi kötü sende görseydin bir inşallah az kaldı izin ne zaman kullanacak senacım.inş canımm inşş cok özledm askerimide ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?