93/1 yarenleri burayaa

Ama burda herkes döneceklerine seviniyo yaaa. 93/1 bi ben mi varııım

merak etme canım zamanla devrelerin buraya üşüşür bende geçen sene sen gibiydim sadece ben varım sanıyodum hem merak etme üzülme başlamak bitirmenin yarısıdır sende seneye biz gibi olucaksın

Son düzenleme:
Bence şimdiden takılma, bak psikolojin bozulur ya da bazen isyana geliyoruz onları görmemezlikten gel
aynenn isyanlarımız cok oluyor korkma yani ruveydacım hersey bi süre sonra rayına oturuyor bizde isyan etmekten yorgun düsüyoruz ve duruluyoruz
ohooo bo-ızım daha çok var güzelm o yuzden şafakları beraber saycaz daha hiç dert etme sen:)
cıktık bi yola birbirimize destek olucaz 15 ay boyunca insallah yoksa bitmez bu askerlik

Allahım Allahımmmmmm ben 92/4 topiği açıldı diye sevinirken şimdi 93/1 topiği açılmışşşş..
kızlarr öncelikle yanlış anlamayın beni eminim herkes gibi sizde çok üzülüyorsunuz sevdiğinizden ayrılacağınız için ama bu işin kuralı bu.mutlaka gidicekler.bizim payımızıda beklemek düşüyor..
herkes seviniyor diye moraliniz bozulabilir ama sakın bozmayın moralinizi gün gelecek siz yeni topiklerin açıldığını görünce sevineceksiniz
Allh'ım tüm askerlerimizi korusun
hızlı hızlı geçse ya zaman nolur kiii?????

Daha erken ama bu topik için sizlere moral bizlere üzüntü işte

Biz de 93/2,3 lerde böyle oluruz artık

Amiiiin Allahım korusun askerlerimizi

Vay beee

93/1 lerın topiğini dort gozle beklıyodum kı az once diğer topıkden bı arkadasımız soledı acıldı dıye ben farketmemısım...

Herkese şimdiden hayırlı tezkereler dilerim kızlar Allah hepimizin sağsağlim kavusmamızı nasip etsin askerlerımıze...Sakın bıze kızmayın aynı yollardan gectık ilerde yenı acılan topık gormek sıze de ılaç gibi gelicek emın olun.. 92/2 den sevgilier ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…