- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Ama burda herkes döneceklerine seviniyo yaaa. 93/1 bi ben mi varııım
merak etme canım zamanla devrelerin buraya üşüşür bende geçen sene sen gibiydim sadece ben varım sanıyodumhem merak etme üzülme başlamak bitirmenin yarısıdır sende seneye biz gibi olucaksın
Ama burda herkes döneceklerine seviniyo yaaa. 93/1 bi ben mi varııım
ohooo bo-ızım daha çok var güzelm o yuzden şafakları beraber saycaz daha hiç dert etme sen:)
Ben sürekli sizin topiklerdeyim zaten okuyorum hep
Bence şimdiden takılma, bak psikolojin bozulur ya da bazen isyana geliyoruz onları görmemezlikten gel
Canimm yeni topigin hayirli olsunnn
dimii canım tesekkür ederimmBu günleri de mi görecektim yarappiiii:)))) Vatana millete hayırlı uğurlu olsun yeni kardeş topiğimizzz,Ceren iyi düşünmüşünn valla:)
aynenn isyanlarımız cok oluyor korkma yani ruveydacım hersey bi süre sonra rayına oturuyor bizde isyan etmekten yorgun düsüyoruz ve duruluyoruzBence şimdiden takılma, bak psikolojin bozulur ya da bazen isyana geliyoruz onları görmemezlikten gel
cıktık bi yola birbirimize destek olucaz 15 ay boyunca insallahohooo bo-ızım daha çok var güzelm o yuzden şafakları beraber saycaz daha hiç dert etme sen:)
aynenn isyanlarımız cok oluyor korkma yani ruveydacım hersey bi süre sonra rayına oturuyor bizde isyan etmekten yorgun düsüyoruz ve duruluyoruz
cıktık bi yola birbirimize destek olucaz 15 ay boyunca insallahyoksa bitmez bu askerlik
hayır canım kötü düsünme hemen tertiplerin olucak birbirinize destek olucaksınız, inan zaman cabucak gecicek, bak benimki 1 hafta sonra ustaya geciyor zaman geciyor bi sekildeİlla ki oturur zaten de o "bi süre" sıkıntı
hayır canım kötü düsünme hemen tertiplerin olucak birbirinize destek olucaksınız, inan zaman cabucak gecicek, bak benimki 1 hafta sonra ustaya geciyor zaman geciyor bi sekilde
merak etme sekerimHadi inşallah çabucak geçer zamanımız Cerencim ya sağol desteklerin içinDevamını beklerim ama
sagol canım zaman bi hayli zor geciyor ne yalan söyliyim...hayırlı olsun canım
zaman nasıl da geçiyor dimi (çaktırma hiç geçmiyor :)
Allahım Allahımmmmmm ben 92/4 topiği açıldı diye sevinirken şimdi 93/1 topiği açılmışşşş..
kızlarr öncelikle yanlış anlamayın beni eminim herkes gibi sizde çok üzülüyorsunuz sevdiğinizden ayrılacağınız için ama bu işin kuralı bu.mutlaka gidicekler.bizim payımızıda beklemek düşüyor..
herkes seviniyor diye moraliniz bozulabilir ama sakın bozmayın moralinizi gün gelecek siz yeni topiklerin açıldığını görünce sevineceksiniz
Allh'ım tüm askerlerimizi korusun
hızlı hızlı geçse ya zaman nolur kiii?????
Şubatın sonlarına dogru gidiyorsunuz dimi ruveydacım?Daha erken ama bu topik için sizlere moral bizlere üzüntü işte
Biz de 93/2,3 lerde böyle oluruz artık
Amiiiin Allahım korusun askerlerimizi
Şubatın sonlarına dogru gidiyorsunuz dimi ruveydacım?
Daha erken ama bu topik için sizlere moral bizlere üzüntü işte
Biz de 93/2,3 lerde böyle oluruz artık
Amiiiin Allahım korusun askerlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?