- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Zaman nasılda gecmis böyle yaa kız ruveyda benim adamı görmeye gidiyorum yemin törenine 3 gün sonra yolcuyum
tabi yaa yemin ediyorum gidiyim kollarının arasına giriyim baskada bisey istemiyorumTakip ediyorum canım
Bol bol güzel güzel zaman geçirin hadi
Nası heyecanlısındır şimdii
Canım en gec 1 aya doluşurlar merak etmeBurdan tertiplerime sesleniyorum
Nerdesiniz ya gelin artık amaa
Canım en gec 1 aya doluşurlar merak etme
Sagol canıımm gittik geldik 4 gün sonrada benimkini tekrar yolcu edicez insallah ilk gönderdiğim zamanki gibi çökmemGelsinler artık burda kendi kendime kaldıım
Bu arada sen de gittin geldin hadi gözü aydın CerencimAllah kavuştursun
Takipteyim
Sagol canıımm gittik geldik 4 gün sonrada benimkini tekrar yolcu edicez insallah ilk gönderdiğim zamanki gibi çökmem
İlk carsı izninde sokmayı düsünüyoruz bakalım hayırlısı canım ya:44:Çökmezsin balım inşallah hem ustaya geçiyo artık içeri telefon da soktu mu daha rahat olur(muş)
Üzülme şimdiden ama
Kızlar bu sene askere gitme günü değişmiş şubatın başında teslim olacaklarmış.Şubeyle görüşün derim altta haber var.
HABER: Askere Gidecekler Dikkat! haberi
Canım subatın basında gidiyomuşsunuz haberi veriyim dedimde gülsen benden önce yazmıs, merak etme kızz askerleri bi gitsin bak nasıl geliyolar tıpış tıpışBuralarda benden başka 93/1 yareni olsaydı ona sorardım şimdi senin asker adayın aradı mı şubeyi neymiş bu haberin aslı astarı var mıymış diye
Yalnızlığın gözü kör olsun
Canım subatın basında gidiyomuşsunuz haberi veriyim dedimde gülsen benden önce yazmıs, merak etme kızz askerleri bi gitsin bak nasıl geliyolar tıpış tıpış
valla dogruda olabilir asılsızda bilemedim kii ama arasa fayda war yani
Canım benimkini inandıramadım kii :44:
Pazartesi şubaeyi aramasına ikna edebildim anca :26:
İnanmak istemiyor sanırım
Bu da 12 aya düşmesi gibi bi haberdir boşver dedi
valla dogruda olabilir asılsızda bilemedim kii ama arasa fayda war yani
ocakta belli olcak diyolardı 12 ayda tırt cıktı anasını satıyımm dalga geciyolar resmen adamla yaaa
Yok canım yaa 3 yıldır oldu olacak diye insanları kandırıyolar yazıklar olsun yaa basbakanın kendi oglu 19 gün yaptı askerliğini digeri yapmadı bile!Arayacak canım öğrencez işte
Bence de resmen galga geçiliyo ya oyuncak ettiler iyice
Ama ben hala bi umut ocağın ortasını veya sonunu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?