93/1 yarenleri burayaa

Yok canım yaa 3 yıldır oldu olacak diye insanları kandırıyolar yazıklar olsun yaa basbakanın kendi oglu 19 gün yaptı askerliğini digeri yapmadı bile!
Siz ne anlarsınız halkın halinden insaf!

Tabi canım başına gelmeden nerden anlayacak kii!!

Zaten başbakanın oğlu askerlik yapmadığı için askerlik konusunda gayet rahat milleti beklentiye sokuyolar.

Milli eğitim bakanlarının çocukları Türkiyede değil yurtdışında okuduğu için gayet rahat saçma sapan düzenleme yapabiliyolar

Herkes keni kendine çalıp oynuyo biz de ağızlarına bakıyoruz

Canım e-devlet şifresi alın şubeden önce öğrenebilirsiniz e-devletten

e-devletten bugün yarın öğrenebilir miyiz meselaa:26:

hayırlısı balım ne kadar erken o kadar iyi valla bak hesapladıgınızdan daha önce gelecek sevgilin

Hesapladığımdan önce gelecek evet ama hesapladığımdan da önce gidiyo olunca canım sıkıldı biraz Cerenim ya

Hesapladığımdan önce gelecek evet ama hesapladığımdan da önce gidiyo olunca canım sıkıldı biraz Cerenim ya

Canım bugün öğrenemezsin açıklama zamnı var onunda bir araştırıyım bulabilirsem sana derim tarihide canında hiç sıklmasın tatlım ne kadar çabuk başlarsanız emin ol o kadar iyi

Canım bugün öğrenemezsin açıklama zamnı var onunda bir araştırıyım bulabilirsem sana derim tarihide canında hiç sıklmasın tatlım ne kadar çabuk başlarsanız emin ol o kadar iyi

Tamam canım bekliyorum haberini
aslında o da doğru 21i de olsa yine gelip çatıcaktı. Belki 21ine kadar daha çok stresi olacaktı.
Böyle neye uğradığını şaşırdı

Bebeğim ama günler uzacıkça daha cok stres yapıyosun erken gitmesi senin için iyi gün geçtikçe stresin cogalıyor birbirine sarmamak isyan etmemek için dişlerini sıkıyosun zor gecti bizim son günler valla bak, hem daha 1 ay kızz

Tamam canım bekliyorum haberini
aslında o da doğru 21i de olsa yine gelip çatıcaktı. Belki 21ine kadar daha çok stresi olacaktı.
Böyle neye uğradığını şaşırdı

Canım 15'inde e-devletten öğrenebilecekmişsiniz yalnız açıklanması akşamı buluyor.
Bencede canım böyle olması daha iyi

Öyle canım ya haklısın

Aniden tarih değişince neye uğradığımızı şaşırdık böyle

Hee anladım canım :26:
Yok malesef facem
Zaten benim sevdicek de şifresini kaybetmiş Daha doğrusu telefonuna kaydetmiş telefonu bozuldu garantide şu an
Yenisini de almaz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…