- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Yok canım yaa 3 yıldır oldu olacak diye insanları kandırıyolar yazıklar olsun yaa basbakanın kendi oglu 19 gün yaptı askerliğini digeri yapmadı bile!
Siz ne anlarsınız halkın halinden insaf!
Şubeyi aradık haber doğruymuş erkene alınmış tarih
Canım kaçında görev yeri belli olacakmış
20 Ocakta olacakmış canım
Şubeyi aradık haber doğruymuş erkene alınmış tarih
Canım e-devlet şifresi alın şubeden önce öğrenebilirsiniz e-devletten
hayırlısı balım ne kadar erken o kadar iyi valla bak hesapladıgınızdan daha önce gelecek sevgilin
e-devletten bugün yarın öğrenebilir miyiz meselaa:26:
Hesapladığımdan önce gelecek evet ama hesapladığımdan da önce gidiyo olunca canım sıkıldı biraz Cerenim ya
Canım bugün öğrenemezsin açıklama zamnı var onunda bir araştırıyım bulabilirsem sana derim tarihide canında hiç sıklmasın tatlım ne kadar çabuk başlarsanız emin ol o kadar iyi
Bebeğim ama günler uzacıkça daha cok stres yapıyosun erken gitmesi senin için iyi gün geçtikçe stresin cogalıyor birbirine sarmamak isyan etmemek için dişlerini sıkıyosun zor gecti bizim son günler valla bak, hem daha 1 ay kızz
e-devletten bugün yarın öğrenebilir miyiz meselaa:26:
Hesapladığımdan önce gelecek evet ama hesapladığımdan da önce gidiyo olunca canım sıkıldı biraz Cerenim ya
Tamam canım bekliyorum haberini
aslında o da doğru 21i de olsa yine gelip çatıcaktı. Belki 21ine kadar daha çok stresi olacaktı.
Böyle neye uğradığını şaşırdı
Bebeğim ama günler uzacıkça daha cok stres yapıyosun erken gitmesi senin için iyi gün geçtikçe stresin cogalıyor birbirine sarmamak isyan etmemek için dişlerini sıkıyosun zor gecti bizim son günler valla bak, hem daha 1 ay kızz
Canım 15'inde e-devletten öğrenebilecekmişsiniz yalnız açıklanması akşamı buluyor.
Bencede canım böyle olması daha iyi
5 gün 5 gündürTeşekkür ederim canım
Hayırlısı böyleymiş demek ki
Canım öyle yazmışlar daha erken olursa ben sana haber vericem bazı yerlerde belliymiş diyarbakırda örneğin yerler belliymiş yavaş yavaş açıklanır diye tahmin ediyorum
Kütüğün olduğu yerle ilgili di mi bu açıklanma zamanı :44::26:
Hayır canım heryer aynı anda açıklanıyor.
Ama bazı yerlerde daha çabuk daha erken şubeler bilebiliyor
Facen varsa 93/1 yaz bak orda gurup var ordan açıklandığı zaman herkes yerlerini yazar.
Takip edebilirsin
Anaam 5 gün mü var acıklanmasına
Hee anladım canım :26:
Yok malesef facem
Zaten benim sevdicek de şifresini kaybetmişDaha doğrusu telefonuna kaydetmiş telefonu bozuldu garantide şu an
Yenisini de almaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?