93/1 yarenleri burayaa

Atarım tatlım Modeli hazır zaten bol oldu birazcık onu işte sıklaşcak tatlım. Hakim yaka, altı ful tül ortada bi ayrımı var orası dışında tülün üstü dantel kaplama Çok şık bi model yeni tesettür gelinliklerinden tatlım.. Sağolsunlar çokta güzel ilgilendiler..
Ona da şükür yavrum, bakalım nasip kime

ay canım cok yakısıcak emınımm damat görunce naptı nutku tutulmuştur
cok az kalmiş dugune zeynoo sımdı dıkkat ettimm ev nezaman a biter daha yerleşmen gerekicek sanırım dımı

ay canım cok yakısıcak emınımm damat görunce naptı nutku tutulmuştur
cok az kalmiş dugune zeynoo sımdı dıkkat ettimm ev nezaman a biter daha yerleşmen gerekicek sanırım dımı

Ay onun suratı gözümün önünden gitmiyor ki kıpkırmızı oldu, gözlerinin içi parlıyordu resmen geldi tuttu elimden beni döndürüyo falan ben tir tir titriyorum 92 gün kaldı işte tatlım, çok birşeyi kalmadı yav. 1 ayda bu hale geldi düşün artık Alçısı boyası ıvır zıvır falan işte
Bitecek inşallah yavrumm.

Senoşş ben çıkıyorum çok açıktım Öpüyorum seni tatlım. Kendine iyi bak

inş stressız hersey ıstedıgın gibi olur canım tamam bende cıkıyorum öptm seni cok kendıne dıkkat et

Birdaha böyle bir şey yaşatmasın Allah sana canım.
Gelin çiçeğin çok güzelmiş gelinliği şimdiden merak ettim esinim evinde çok güzel maşallah Allahım güzel mutlu şekilde oturmayı nasip etsin yakubunla.

unuturmuyum kuzum eskısı kdr girmıyorum artık ya iyim nasıl oliyim sen nasılsın cnm naptınız
Bende eskisi gibi girmiyorum canım yusufla bir dolu bir boş yapıp görüşüyoruz eskiye döndük yine ayrı duramıyoruz çok şükür iyiyim yusufumla geçiyor günler.

Amiin bebeğim amin inşallah.
Daha 89 gün var giymeme yaa çok sabırsızlanıyorum, yakup senin o halin gözümün önünden gitmiyor ki diyor
Darısı başına kuzuummm

canım allah bozmasın ne guzell

Amiin bebeğim amin inşallah.
Daha 89 gün var giymeme yaa çok sabırsızlanıyorum, yakup senin o halin gözümün önünden gitmiyor ki diyor
Darısı başına kuzuummm
Ben bile vitrinlerde görünce o anı hayal ediyorum senin heyecanlanman çok normal esinim vay yakup enişte seni beyazlar içinde görünce şurunu yitirmediğine şükretsin kuzu.
Amin canım tüm bekalara

canım allah bozmasın ne guzell

Saol canım benim

İşe girdim kızlar kısmetse perşembe günü başlıyorum

Seloşşş çok sevindiiimm kuzum, hayırlısı olsun

Ben bile vitrinlerde görünce o anı hayal ediyorum senin heyecanlanman çok normal esinim vay yakup enişte seni beyazlar içinde görünce şurunu yitirmediğine şükretsin kuzu.
Amin canım tüm bekalara

Ahahhaha evet yavrum Amin aminn

Seloşşş çok sevindiiimm kuzum, hayırlısı olsun

Ahahhaha evet yavrum Amin aminn

canım hayırlı olsun nezmn basladın nasıl gidio memnunmusun

1 hafta dayanabildim kızlar çıktım geri çağrı merkeziydi girdiğim yer ama olmadı maalesef.
Eeee sizler nasılsınız özledim giremedim çok yoğun olduğum için esin ne yaptın düün hazırlıkları nasıl gidiyor

Kısmet değilmiş demek lazım seroş, zor yani kolay bi işte değil ki. Basit gibi geliyo ama amann bulursun inşallah canım yeni bi iş
Bende özledim ya, bi tek ben varım zaten buralarda hiç biriniz gelmiyosunuz :26:

Napim duruldu şuanlık kuzum birazdan hazırlanıp çıkacağım. Boya beğenmeye gideceğiz evin iç duvarları için :44:

Amin kuzu ya şuan hazirana kadar işe girmeyi düşünmüyorum Yusuf haziranda eğitime gideceği için bol bol onunla vakit geçirmek istiyorum bugün uçurtma şenliği vardı yusufla oraya gittik çok eğlendik belki çalışsam bu anı kaçıracaktım.
Farkettim herkes askerine kavuşunca buraları unuttu ben bu hafta yoğundum ondan giremedim canım.
Hadi kolay gelsin canım en güzel şeye bakmaya gidiyormuşsun açık renk al ten rengi çakıl taşı gibi evi ferah gösterir esinim evin boyasını almaya gittiğine göre bitti inşaat sanırım.

Ayşşş ne güzel çocuklar gibi eğlenin tabi vakti bol bol birbirinizle değerlendirin, Yusuf'un gidince de girersin bi işe
Aynen öyle.. Bi ben burdayım, herkes gitti. Bende düğünden sonra gitcem. Kimse gelmiyor ki
Küçük oturma odamızı cıvıl cıvıl olsun diye nazar boncuğu yada gök mavisi diyorlar ondan seçtim kuzum, çakıl taşını pek tavsiye etmediler. Yani çevremde kimse tavsiye etmiyor, çok leke belli ediyormuş karanlık gösteriyormuş falan.. Bizde kırık beyaz tonu bi renk beğendik ayrı olarak, bi yatak odasına karar veremedim. Alçıcı çalışıyordu dün işte kuzum çok yoruldum bende yakupla ikimiz kabasını temizledik öldüm ya, yarın boyası yapılacak yavrum

Aynen öyle düşünüyorum canım sen sevdiğine kavuşuyorsun ben sevdiğimi gurbete göndereceğim aynı sıkıntılar tekrardan başlayacak.
Arada yaz düğünden sonra beni yalnız bırakma esinim görüşelim.
Hayırlı olsun canım kırık beyaz güzeldir kendi zevkinize göre boyatın sonuçta ev sizin şaka maka az kaldı düğünede esinim son hazırlıklar bunlar evlende sıra bize gelsin kuzu evde kalacağız turşu olacağız yoksa

Kuzum sonradan sende kavuşacaksın bunun güzel yanını düşün öyle avut kendini.. Hep hasret olmayacak ki
Babamlara geldikçe yazarım ancak kuzum, eve bi süre internet düşünmüyoruz çünkü
Bana da öyle geliyor şaka gibi falan ama ne bilim. Dün belediyeye gittik, ne lazım nikah için onun kağıdını aldık. İki hafta içinde gün almaya gideceğiz işte kuzum.. Ne evde kalması Yusuf seni evde bırakmaz

Ay inşallah esinim artık bu şekilde olmaktan sıkıldım arada resmi birşeyler olsun artık bizimde.
Sen evlen hele bir mutlu güzel haberlerini alırız inşallah.
Hadi hayırlısı olsun esinim Allah utandırmasın ilk güzel adımı atmışsınız darısını rabbim bize nasip etsin çok istiyorum anlatamam esinim.
Yusuf çok istiyor garibim ama elimden bir şey gelmiyor eylüle kaldık biliyorsun ama düğünü uzatmayacağım bu kadar nişana aileler karar veriyor düğünede biz vereceğiz kısmet olursa 5 sene olacak suyu çıkmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…