- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #5.981
ay senın dugununu yiriimmhersey kararlaştımı artık canım cok sevındım
iyim bende ısler yogun cok eve yorgun gelıyorum hc oturamıyorum pc e
Hayırlısı olsun artık esinim 4 sene bekledik bi 7 ay daha bekleriz kuzu.
Gittiğinde 3 aylık eğitimde maaşa bağlanıyor hemen esinim orada yapacak bikimini bir işe girmesi baya bir vaktini alabilir büyük ihtimal dayısının yanında çalışacak.
Geçmiş olsun esinim iyileş hemen Allah nazarlardan korusun tatlım sizisorun balayı yeri olsun canım başka yere gidersiniz sevdiceğin yanında olacak nasıl olsa
Yaşamıyorum Zeyno ya
Öyle mutsuzum ki hiçbi şey yapasım gelmiyo
Odamdan hatta yataktan bile çok nadir çıkıyorum
Yi beni yi yiHerşey kararlaştırırdı tatlım, gelinlik damatlık eşyalar falan kaldı bi tek tabi bi de nikah tarihi :44:
Allahın izniyle onlarıda halletseydik içim rahatlayacaktı
İş güç desene senoşum, yataktan kalkma kızım
İsteme olayı oldu senam babam görevine başlamadan veremem kızımı dedi biraz can sıkıntısı vardı ama şuan iyiyim babamı yusufta bende daha iyi anlıyoruz eylüle kaldı bizim nişan işi anlayacağın.
Sende çok yorma kendini bacım özletme kendini gel yorgun olmadığın zamanlarda.
Siz nasılsınız sevdiceğinle bir sorun yoktur inşallah
hallolur canımm onlar işin en tatlı yerleri olsa gerek
bı sorun yaşamayında onlarıda beraber halledersnz kuzumm
walla öyle niyetım ama hafta sonuda benmkıyle bulusuyoruz gene dınlenemeden geçıp
yenı hftaya baslıyorumama olsn en azından beklemekten daha guzel
Tabi en güzel yerleri onlar zaten kuzum, diğerleri tırt çıktı
İnşallah inşallah tek dileğim sorunsuz halletmek zaten :18:
Ayyyşş enişte bey tüm yorgunluğunu alır şimdik
Öyle oldu pekmezim kısmet bakalım Allah hayırlısını nasip etsin.Kuzum nişan işiniz kalmış. Hayırlısı olsun canınızı çok sıkmayın.En azından bi tarihiniz belli sonuçta hiç olmayabilirdi de:26:
Yaşamıyorum Zeyno ya
Öyle mutsuzum ki hiçbi şey yapasım gelmiyo
Odamdan hatta yataktan bile çok nadir çıkıyorum
Amin canım seni bir evlendirelim arkandan sürüklersin belki bizi.
Yi beni yi yiHerşey kararlaştırırdı tatlım, gelinlik damatlık eşyalar falan kaldı bi tek tabi bi de nikah tarihi :44:
Allahın izniyle onlarıda halletseydik içim rahatlayacaktı
İş güç desene senoşum, yataktan kalkma kızım
4 senenin yanında 7 ay nedir ki bebeğim. Allahın izniyle senin nişan şafağınıda yer bitiririz
Maaşa bağlanıyorsa iyi o zaman kuzum ne diyeyim ki az daha sabır :44:
İyileştim, bu seferde regl sancısı çekiyorumOrası öyle de kuzum, çok istiyordum o dolu olan yeri
Baksana internetten ne kadar tatlı bi yer 'balıkesir edremit 'pembe köşk'
Ne oluyo sana depresyona girmişsin gene hala çıkmadın mı kuzum ya askerlik bitti
Kendini topla biraz böyle hayat gitmez ki :44:
ama babanda haklı bence canımm sonucta sensın konuu ve elbette dusunucek
hem kız evı naz evı demişlerbeklesınler bıraz daha bıs nasıl bekledik
hersey zamanla olur kuzumm yeterkı sorun yaşanmasın
bızde arada sorunlar cıkıo tbı olmadan olmyo ama öyle böyle duzeltmeye calısıyoruz işte
Yusufa onu diyorum sizde çok nazlısınız ama diyor gülerekbeklemedeyiz senam Allah ne zaman nasip ederse artık.
Aman nazar değmesin kuzuufak tefek sorunlarda tuzu biberi.
Bizde şükür iyiyiz Yusuf bu aralar üzerime titriyor nazar değecek diye korkuyorum
aman aman anlatma heryerde degmesın kuzm
sorun cıkmaz cnm takılma sen oralara hıc oluruna bırak :)
aman yorgunluguma yorgunluk eklemesin benı sınır etmesinde baska bısı ıstemıorm ondan sımdılık:)))
Amin canım seni bir evlendirelim arkandan sürüklersin belki bizi.
Geçmiş olsun canım bu hastalık hiç geçmiyorda zaten
Baktım canım adı gibi şeker gibi maşallah ama sıkma canını türkiyede çok güzel yerlervar araştır bulursun bura kadar güzel yer esinim
Olurunu bıraktım, olmazları bende kaldı diyesim geldi
Yok kız eklemez aaa şimdi haksızlık etme adama
Evlenirsem, ayağımı sürüycem yavrum merak etme
Ahh ahh ay sonlarını hiç seevmiyoruumm!!
Bakmaktayız hala seloşum bakalım istediğimiz gibi bir yer bulamazsak ramazandan sonraya kalacak muhtemelen:44:
Sürü canım senin mutlu günün bizede bulaşsın inşallah
İnşallah bulursunuz esinim ama elinizi çabuk tutun tam herkesin evlilik zamanı
Sürüycem vallahiii
Pek acele etmiyorum kuzum artık, şükür aramız düzeldi. Elleri batmış kurban olduğumun yara bere içinde kalmış içim gitti :26:
Çok çalışıyoruz dedi. O yüzden gelemiyormuş
Bende çeyiz hazırlığı içindeyim topiğe atıcam şimdik aldıklarımı sen napıyosun bebeğimm
Hep böyle olun inşallah canım yakubunda senin için çalışıyor baksana başka nasıl sevgisini göstersin çocuk Allahım nazarlardan korusun esinim.
Koy bakalım canım fikir olur bizede.
Bende iyiyim canım bizimde aramız güzel gidiyor şükür yarın görüşeceğiz kısmet olursa hazirana kadar benim sonra tekrar hasretlik başlıyor bize ama bu sefer iyi şeyler için inşallah
İnşallah kardeşim tek duam bundan yana zaten.. Çok üzülüyorum gelemiyor diye ama onun o ellerini görünce içim eridi
Koydum seloşum koydum
Şüküür rabbim bozmasın inşallahO da geçecek kuzum, son hasret çekişlerimiz bunlar
Allah yardımcısı olsun esinim oda ne acır krem sür öp geçsin kuzum.
Çok güzeller esinim güle güle kullan inşallah bizde bugün yusufla reale gittik beyaz eşyalara baktık fikir edindik gerçekten işin işine girince zor bu işler biz bakarken içimize sıkıntı girdi birsürü masraf.
İnşallah kuzum son olsun artık.
Bi gidebilsem yanına bugün kayınpederle konuştuk 'hiç evini merak edip gelmiyorsun' deyince bi tuhaf oldum
Yarın babam izin verirse gitcem inşallah. Hem yakupada süpriz olur
Ay ne güzel şimdiden başlamak, fikir edinmek güzel düşünmüşsünüz kuzumZor masraflı ama herşeyi aldılar aldılar, almadılar almazlar
Git kuzum kayınpederin haklı yemek yap arada yakubuna sonuçta ikiniz için çabalıyor onada sürpriz olur dediğin gibi daha iştahlı çalışır.
İnsanın içi kıpır kıpır oluyor canım sonuçta sevdiğinle kullanacaksın alacağın eşyaları ve yusufla bakmak daha başka oluyor ama bizimki baktıkça kızarmaya başladı masrafları gördükçe ama onunda hoşuna gidiyor
İşte gidebilirsem iyi olacak kuzum, ama babam sanmıyorum izin vermez. İki vesayet gidiliyor çünkü
Hele bi başla çeyiz düzmeye o zaman görücem ben o kıpırtıyıTabii hoşuna gider yavrum aa çok güzel duygular bunlar
Bizde şimdilik netten bakıyoruz, ev bitsin başlıycaz inşallah canım.
Sende annenle git canım o zaman izin verir.
Şimdi böyle güzel bakması ciddi olarak bakarken kesin daha faklı olacak inşallahozamanda yusufla bakarız canım çalışırsa burada olamayabilir
O kolay canım hepsini bir alırsınız zaten netten fikir edin en çokta beyaz eşya alırken kullanan insanlara danışmak aslında nette yorum yerine yazıyorlar genelde esinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?