93/1 yarenleri burayaa

Ah annelerinde hiç işi bitmiyor zaten
Görürüm inşallah esinim katlanmazsan bu ilişki yürümezki evliliktede bu böyle bende mutlaka bir taraf alttan alacak anlayışlı olacak.
Hevesimiz mecbur kalıyor canım herşey dört dörtlük olmuyor esinim ama evlenince tamamlarsın olursada yavaş yavaş önemli olan yuvanda mutlu olmak
Adanada evkur yok ben netten bakıyorum güzel şeyler var canım istikbaldeki ürünlerde çok hoş en güzelleri senin olsun arkadaşım

Heyyooo kimi görüyorum burda atar yapma bana eylülotii

Bi taraflıda olmuyor seloşum vallahi. İki tarafta anlayışlı olunca bi sıkıntı çıkmıyor.
En güzelleri bizim olsun bebeğimm. Sabırla bekleyen tüm arkadaşlarımızın olsun inşallah
Karaca home'de mi yok bebeğimm orda? :44:

Seloşşş yarın ya da, perşembe onların oraya gidiyorum. Yakupla gelinlikçileri dolancaz çok heyecanlıyım

Amin canım inşallah.
Karaca var canım evkur mağazası yok ne yazıki ama büyük ihtimal yakın zamanda açılır.
Gözün aydın esinim çok güzel bir haber güzel vakit geçir sevdiceğinle biz bayanlar gelinlik lafını duyunca heyecanlanıyoruz sen bakmaya gidiyormuşsun kuzu inşallah gönlüne göre bulursun.

Açılır tatlım açılır iyice yayılmaya başladı çünkü adamlar işi biliyo
Yarın gidiyoruz seloşşş kına için bi elbise beğendim, bi baksana yeni topikte

Açılır tatlım açılır iyice yayılmaya başladı çünkü adamlar işi biliyo
Yarın gidiyoruz seloşşş kına için bi elbise beğendim, bi baksana yeni topikte

Muhtemelen açılır canım bekliyorum dört gözle açılmasını.
Yeni topiğe yorum yaptım ama buradada değinmek istedim esinim bence çok hoş kırmızı kına geceleri için adet oluş iyikide olmuş başka renk güzel gitmiyor çünkü kaçırma bence kardeşim

O zaman dualarımız 'inşallah adana'ya da bi evkur olur'
Kuzum çok kararsız kaldım, elbiseyi alırsam farklı renk düşünüyorum çünkü bindallı falanda giyeceğim ardından mesela toz pembe diye düşündüm ama bilemedim kiii :44::44:

Esinim ne yaptın kınalığını karar verebildinmi

Esinim ne yaptın kınalığını karar verebildinmi

Kuzum kınalık için resimdekini düşünüyorum zaten aklıma yattı. Biri diyo kırmızı, diğeri diyo toz pembe yakışır sana esmersin falan. Renk tonuna karar veremedim henüz :44: Ev işini bi halledelimde gelinlik bakmaya da çıkacağız artık şafak atarsa 101
Sen napıyosun devrem

selam devreler hoş artık devre modu bitti ...

herkes koşturmalarda beni sorarsanız aynı hamam aynı tas iş olmadan bir şey olamıcak onun işi olması lazım iş bulup gelcem artık yeter dio bakalım Allah tez zamanda nasip etsin inşallah dua edin kızlar bize yaş oldu 26 artık bişiler olsun

Askerler döndü ama devre modu bitmez kuzum
Cevabı yeni topiğe yazdım. Dualarımız seninlee devrem

Hayırlısı olsun canım sen giydiğinde hangi rengin içinde rahat hissedeceksen onu al canım bakma herkesin dediğine.
Bende napim esinim bu hafta çok yoğundum misafir vardı hep yusufla görüştük derken hafta bitiyor şükür herşey yolunda ama

Sıkma canını kuzum gün doğmadan neler doğar bir anda herşey değişir sadece pozitif düşünmeye bak dualarımız seninle

Sağol canımm amin inşallah bi gidebilirsem denemek nasip olacak.
Oh ne güzel biz hala doğru düzgün görüşemiyoruz, seloş görmedin sanırım bi olay geldi başıma yeni topiğe göz at

Sağol canımm amin inşallah bi gidebilirsem denemek nasip olacak.
Oh ne güzel biz hala doğru düzgün görüşemiyoruz, seloş görmedin sanırım bi olay geldi başıma yeni topiğe göz at
Gördüm canım okuduklarıma inanamadım bende bu aralar sık giremiyorum yusufla kavgalıydık ama bugün barıştık moralim bozuk olunca hiçbirşey yapasımda gelmiyordu sende dikkat et kendine yakup ne yaptı duyunca kesin çılgına dönmüştür.
Düğün yaklaştıkça gözler üzerinizde nazar değiyor esinim.

kızlarrr özledim sizleri napıosnuuuzzzz

Unuttun valla bizi senam bizde özledik seni yoksun bayadır işler yoğun sanırım nasılsın ne var ne yok herşey yolundadır umarım.

Seloşum iyiyim çok şükür. Yakup delirdi, kızı dövmeye gidecekti babamlar zaptetti
Oh oh düzeldiğinize sevindim, bizde çok kötüydük ama dün onlara gittim evimize usta gelmişti falan onlarla uğraştık. Bugünde gelinlik bakmaya gittik
3 gelinlik beğendim 2 sinde karar kıldık. Ah Yakup'un o bakışları hala gözümün önünde
Şimdi herkes neden resmini çekmedin diyorlar çekmem tabi niye çekeyim Bi gelin çiçeğimi satın aldık diğerlerini hep kiraladık
Kalbim hala yerinden çıkacak gibi

Bu çiçeğimmm

Buda evimizin bitmemiş hali

zeynebımmm nazar degmesın cok guzelllll ama gelınlıklı fotonuda görmek ısterimmm

zeynebımmm nazar degmesın cok guzelllll ama gelınlıklı fotonuda görmek ısterimmm

Amin inşallah bebeğimm Darısı başına
Ah tatlım çekinseydim atardım ama inan çekinmek istemedim çünkü herkes görecekti o zaman şimdi çatlasınlar
Ama ilk provamda çekincem atıcam sonra silerim

Sen nasılsın yavrum nasıl gidiyor?

Son düzenleme:

tamam ben burda yoksamda mesaj at nasıl bısı dusunuyosun modelını inş istedigin gibi olur kuzum
iyim bende iş guc ugrasıyorum deişen bişi yok yani canım bende durumlar sizlerdeee senden sonra kımı vericez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…