93/1 yarenleri burayaa

aynen canım cok dogru söyluyosun cok haklısın hazırlamaya calısıyorum ama ihtmalıde canımı sıkmaya yetıo dua edıyorum bol bol artık doguda olsa sag saglım gelsn yeterki die
sonucta alın yazısı bu bi tanıdıgmız edirnede yapıodu cocuk tankerden dustu öldu mesela kimsenin aklına gelmezdi herkes rahatti edirne diye
ama alına ne yazıldıysa o işte doguyada gitse allah ömur verdıyse ateşın ortasındanda cıkar gelir.. dua edıcez bol bol beklıcez
cok sıkıntılı bı dönem özellıklede doguda olursa aklına daha cok takılır ınsanın.. ama yapıcakta bişi yok yani

Evet tabi beterin beteri var şükretmek de lazım ama hep daha fazla şey istiyoruz

Bi de o zamanın şartlarında haberleşme falan çok kısıtlı koskoca 4 yıl

4 yıl olsaydı kururduk artık beklerken burda bız ztn ozmnlar cogu kişi sevdıgyle evlenemıomuş genelde donduklerı zaman evlı ve cocuklu oluyolarmiş eskilerde cok cekmiş yani halımıze sukur ama tabi insede fena olmaz

anlıyorum seni çok iyi anlıyorum hemde doğu bu işte can sıkıyor ya rabbim keşke öyle olmasa ama oluyor ne yazık ki
benim kuzen de edirnede bakınca edirne keşan rahat gibi duruyor ama sürdüler onu işte o kdr zor bir yer ki
doğu da bi kere telefon olayı rahat artık küçük şeylerle avunmak zorundayız
iyi olsunlar rahat olsunlar sağ salim gidip gelsinler de gerisi boş

en önemlisi sağ salim gelsinler tanıdıklarım var yaptıkları yerlerde psikolojileri bozularak geldiler kii kısa dönem yaptı iki arkadaşım da tedavi gördüler falan yanii allah her şeyin hayırlısını nasip etsin hepimizi için elimizden gelen dua etmek ve destek olmak başka hiç bir şey gelmiyo maalesef

aynen öyle canım sag saglım gelsınler baska bısı dusunmuyorum

merhaba kızlar ben de aranıza katıldımm... bnm sevgilim de 93/1 gidiyor ama martın 18 inde gitmesi gerekiyormuş şubatta gidemedi o yzden sizinkilerde de var mı aynı durumda olan?

merhaba kızlar ben de aranıza katıldımm... bnm sevgilim de 93/1 gidiyor ama martın 18 inde gitmesi gerekiyormuş şubatta gidemedi o yzden sizinkilerde de var mı aynı durumda olan?

Canım hoşgeldin ben 92/4 yareniyim.Yani üst devrenizim...Pek bir bilgim yok o konuda ama doğum tarihiyle ilgili bi durum sanırım senin sevgilin 93/1 -B olarak gitmiş olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…