- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
amin canım inşallah...
bak tatlım kendini o ihtimale hazırla ama gidememesi ihtimaline de hazırla benim nişanlımın 3 abisi de izmir de yaptı 2 si ankaraya düştü
diğeri izmir de kaldı aileden herkes bizi izmir doğuya yollamaz hemde şoförsün bişey olmaz dediler
özel şoför olursun rahat olursun dediler
o kadar inandık ki inanmamızın öteki sebebi şuydu ankaradan komutanlar geldiler gaziemire kendilerine özel şoför seçmek için
nişanlımda seçilenlerden biri oldu seçilmişti rahatlamıştık ankara kesin demiştik herkes öyle demişti
bir kez bile düşünmedim doğu olur diye sabah aradı bugün belli oluyor diye akşam telefon geldi
ağlayarak hakkari çukurca dedi tam bi fiyasko
en başta çok korktuk etkisinden ikimizde çıkamadık ama çok rahat olduğunu söyleyenlerde oldu
yine de kimseye inancım kalmadı bekleyip göreceğiz neler olacağını tek çare dua etmek
bir sürü asker var doğuya giden ne yapalım kader böyleymiş orası olacakmış
sakın kimsenin lafına aldırış etme kendini iyiyede kötüye de hazırla yapacağın hiç bişey yok
çıktıkdan sonra yapacak bişey yok gerçekten bol dua et
ben nişanlımı avutmak için aşkım sen gelince bende hava atarım artık hakkaride yaptı diye diyordum
bi yer de mecburuz canım hayat herşeye ragmen güzel dağıtıma gelince nişanımızı da yaptık çok şükür
bi an önce gelsinler rabbim korusun inşallah tüm askerlerimizi
Evet tabi beterin beteri var şükretmek de lazım ama hep daha fazla şey istiyoruz
Bi de o zamanın şartlarında haberleşme falan çok kısıtlı koskoca 4 yıl
aynen canım cok dogru söyluyosun cok haklısın hazırlamaya calısıyorum ama ihtmalıde canımı sıkmaya yetıo dua edıyorum bol bol artık doguda olsa sag saglım gelsn yeterki die
sonucta alın yazısı bu bi tanıdıgmız edirnede yapıodu cocuk tankerden dustu öldu mesela kimsenin aklına gelmezdi herkes rahatti edirne diye
ama alına ne yazıldıysa o işte doguyada gitse allah ömur verdıyse ateşın ortasındanda cıkar gelir.. dua edıcez bol bol beklıcez
cok sıkıntılı bı dönem özellıklede doguda olursa aklına daha cok takılır ınsanın.. ama yapıcakta bişi yok yani
anlıyorum seni çok iyi anlıyorum hemde doğu bu işte can sıkıyor ya rabbim keşke öyle olmasa ama oluyor ne yazık ki
benim kuzen de edirnede bakınca edirne keşan rahat gibi duruyor ama sürdüler onu işte o kdr zor bir yer ki
doğu da bi kere telefon olayı rahat artık küçük şeylerle avunmak zorundayız
iyi olsunlar rahat olsunlar sağ salim gidip gelsinler de gerisi boş
ben kaçıyorum yarenler hoşçakalın bol dua edelim hepimiz Allah yar ve yardımcımızdır tekrar görüşürüz
Burayada selam bırakıyımmmm nasılsınız bakalımm kızlar
iyi canım hosgeldın sen nasılsınn
Bende iyiyim canım hoşbulduk alışabildiniz mi bakalım yarenliğe
alısıyoruz canım yawas yawasben cıkıyorum sımdı görusuruz öptum hepiniziii
merhaba kızlar ben de aranıza katıldımm... bnm sevgilim de 93/1 gidiyor ama martın 18 inde gitmesi gerekiyormuş şubatta gidemedi o yzden sizinkilerde de var mı aynı durumda olan?
Canım hoşgeldin ben 92/4 yareniyim.Yani üst devrenizim...Pek bir bilgim yok o konuda ama doğum tarihiyle ilgili bi durum sanırım senin sevgilin 93/1 -B olarak gitmiş olucak
nisan doğumlu evet galiba dediğin gibi ..gitse bitse de gelse...
93 doğumlu yani zamanında gidicek? Acele etme canım hayırlısıyla gider gelir bak benimki 3 yıl tecilliydi 3 yıl kayıptan sonra gitti...Geçiyor bir şekilde meraklanma hem daha var gitmesine
bir ay sonra gidecek ... ne bileyim üzülüyorum cokkkk alışıcağım inşallah
pekmezim senin askerinin orda koruma seçmeleri falan olmuş mu ankarada paşalar için benim askerim katıldı daha neticeler gelmedi ama ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?