93/1 yarenleri burayaa

bir ay sonra gidecek ... ne bileyim üzülüyorum cokkkk alışıcağım inşallah

aramıza hoşgeldin...inan bende çok üzülüyodum gitmeden önce habire ağlıyodum ama alışmak zorunda kalıyosun gitti 12 günü geçti bile sesini duyunca daha iyi oluyorum en önemliside destek olman lazım o yüzden şimdi ağla içini dök ama gidince sakın ola ki ağlama hele hele telefonda falan orası bambaşka bi ortam bende diyodum napıcaz ne edicez diye gidince anladım bide sağolsun 92/3 grubu arkadaşlar çok destek verdi bize burda paylaştıkça dertler azalıyor zaten görceksin çünkü herkes aynı şeyi yaşıyo şu an sanıyosun ki tek sen böylesin ama emin ol herkes aynı..alışamıyosun sadece alışmaya çalışıyosun inşallah iyi bi yere düşer rahat eder ...

bir ay sonra gidecek ... ne bileyim üzülüyorum cokkkk alışıcağım inşallah

canım öncelıkle hosgeldın aramiza.. senı cok iyi anlıyoruz buna emın ol hepimiz aynı durumdayız senın durumundaydık daha 2 hfta önce özellıkle gidicegi gun aglıcaksn ama alısıcaksn cnm bızler suan ılk zamana göre daha ıyız sende öyle olcaksn merak etme sagsaglım gitsin gelsn canım neresi oldugu bellı oldumu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…