- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
Günaydıın
İyiyim ben canım sen nasılsın?
Şu güne kadar bi iletişim sıkıntısı çekmedik şükür hatta sınırları zorluyoruz şu an
Yeni ayrılmamışsınız bak 40 gün geçmiş bile ya ne güzel
Allah sabır versin size de
93/1in devamı canım
Biz A gittik. B grubu da martın ortasında gidecek.
ben ona hiç umut bağlamıyorum kaçtane arkadaşım gitti geldii düşcek dediler ama düşen falan yok
öyle bır durum varmı canım ya hıc duymadım ben
iyiyim canım sağol
iletişim sorunu çekmemenize sevindim bizde çekmemiştik ama telefon sokmamıştık maşallah askerin baya hızlı
ya işte bak yeni ayrılmamış gibi geliyor sana ama ben sanki yeni ayrılmışım gibi yani ne bileyim maşallah diyelim
gidişi bile dün gibi ne bileyim hele dur yeni gitti ustalığa bi kaç ay geçsin bende sınırları zorlarım baya
biz yazın kullanamıcaz çünkü terör yoğun oluyor bana kalsa hiç kullanmasın
Bu sene olacak bence çünkü her şeyi düzenlemeye başladılar bu sene her şeye bi güzellik getirdiler. Düşecek bence
Bu sene olacak bence çünkü her şeyi düzenlemeye başladılar bu sene her şeye bi güzellik getirdiler. Düşecek bence
inşallah canım ya inşallah öyle bişey olurBu sene olacak bence çünkü her şeyi düzenlemeye başladılar bu sene her şeye bi güzellik getirdiler. Düşecek bence
canım allah kavustursn hepimizi nerde senin askerin teror demişsin ne olarak gitti
aaa onlar bızım alt devremızmı olcak yani önceden böle bişi yoktu ama dimi
iyiyim canım sağol
iletişim sorunu çekmemenize sevindim bizde çekmemiştik ama telefon sokmamıştık maşallah askerin baya hızlı
ya işte bak yeni ayrılmamış gibi geliyor sana ama ben sanki yeni ayrılmışım gibi yani ne bileyim maşallah diyelim
gidişi bile dün gibi ne bileyim hele dur yeni gitti ustalığa bi kaç ay geçsin bende sınırları zorlarım baya
biz yazın kullanamıcaz çünkü terör yoğun oluyor bana kalsa hiç kullanmasın
normalde şubat askerleride ayın sonuna doğru gidiomş bu sene öne çektiler ya kimisi askerlik düşcek diye dedi ama valla ben ona umut bağlamıyorum düşerse sevinirim tabiki ama düşmezse de moralimi bozmam hep aynısını diyolar çünkü
inşallah canım ya inşallah öyle bişey olur
Hakkari çukurca da canımmalesef oraya düştü izmir gaziemir acemilik
şoför olarak gitti tatlım senin ki ?
aynen canım oda var neyse beklıcez görcez artık
ayy inş duser
normalde şubat askerleride ayın sonuna doğru gidiomş bu sene öne çektiler ya kimisi askerlik düşcek diye dedi ama valla ben ona umut bağlamıyorum düşerse sevinirim tabiki ama düşmezse de moralimi bozmam hep aynısını diyolar çünkü
evet canım hakkımızda hayırlısı artık keşkee 12 ay geçsede 3 ay kalsa yani :=)
İnşallah
Evet canım normalde 21i gibi alacaklardı silüsü falan ama öne çektiler
Var bi sürü değişiklik yani her alanda.. Askerlikte de olacak diye düşünüyorum ben
keske canım gecicek ama gecicekte bı ustaya gecseler daha rahat oluruz belkı ozaman sımdıkınden
evet her alanda var ama tek tıp askerlık dıolardı cnm herkes esit yapsın dıe bısıler konusuluyodu unv mezunlarıda normal kısılerde 9 ay dıolardi tabiii hep söylenıo ama dusme olmadi olsa heralde havalara ucariz
keske canım gecicek ama gecicekte bı ustaya gecseler daha rahat oluruz belkı ozaman sımdıkınden
evet her alanda var ama tek tıp askerlık dıolardı cnm herkes esit yapsın dıe bısıler konusuluyodu unv mezunlarıda normal kısılerde 9 ay dıolardi tabiii hep söylenıo ama dusme olmadi olsa heralde havalara ucariz
amin canım inşallah...
Yok canım aynı devre farklı grup oluyoruz. Alt devremiz 93/2ler olacak
Ayy evet sorma onun hızına yetişebilene aşk olsun
Dışardan bakınca hep hızlı geçiyo gibi gelir tabi ama bi de yaşayana sormak lazım :26:
Canım ya hayırlısı olsun kazasız belasız dönsün inşallah tüm askerlerimiz
allah korusun canım tum askerlerimizi benimkide izmir yenıfoca jandarma komando olrk gitti ustası yuksek ıhtımal dogu olur dıyolar
Ben de kısa dönem 4 aya uzun dönem de önce 12 aya 2 3 sene sonra 9 aya düşecek şeklinde gördüm haberlerde :44:
Herkesin sevineceği bişeyler olsun artık yaa
evet cnm yaa aslında bizamanlar dedelerimizin zamanında askerlık 4 yılmış 4 yıl yaniii sımdıkı halımızede sukretmek lzm ya 4 yıl olsaydı
amin canım inşallah...
bak tatlım kendini o ihtimale hazırla ama gidememesi ihtimaline de hazırla benim nişanlımın 3 abisi de izmir de yaptı 2 si ankaraya düştü
diğeri izmir de kaldı aileden herkes bizi izmir doğuya yollamaz hemde şoförsün bişey olmaz dediler
özel şoför olursun rahat olursun dediler
o kadar inandık ki inanmamızın öteki sebebi şuydu ankaradan komutanlar geldiler gaziemire kendilerine özel şoför seçmek için
nişanlımda seçilenlerden biri oldu seçilmişti rahatlamıştık ankara kesin demiştik herkes öyle demişti
bir kez bile düşünmedim doğu olur diye sabah aradı bugün belli oluyor diye akşam telefon geldi
ağlayarak hakkari çukurca dedi tam bi fiyasko
en başta çok korktuk etkisinden ikimizde çıkamadık ama çok rahat olduğunu söyleyenlerde oldu
yine de kimseye inancım kalmadı bekleyip göreceğiz neler olacağını tek çare dua etmek
bir sürü asker var doğuya giden ne yapalım kader böyleymiş orası olacakmış
sakın kimsenin lafına aldırış etme kendini iyiyede kötüye de hazırla yapacağın hiç bişey yok
çıktıkdan sonra yapacak bişey yok gerçekten bol dua et
ben nişanlımı avutmak için aşkım sen gelince bende hava atarım artık hakkaride yaptı diye diyordum
bi yer de mecburuz canım hayat herşeye ragmen güzel dağıtıma gelince nişanımızı da yaptık çok şükür
bi an önce gelsinler rabbim korusun inşallah tüm askerlerimizi
Evet tabi beterin beteri var şükretmek de lazım ama hep daha fazla şey istiyoruz
Bi de o zamanın şartlarında haberleşme falan çok kısıtlı koskoca 4 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?