93/1 yarenleri burayaa

Günde 3 kez konuşuyoruz canım Allaha şükür bir sıkıntı yok konuşmayla ilgili ama hasta olmuş revire gidecekti bugün.Sen konuşabiliyormusun?

Günde 3 kez konuşuyoruz canım Allaha şükür bir sıkıntı yok konuşmayla ilgili ama hasta olmuş revire gidecekti bugün.Sen konuşabiliyormusun?

3-4 kez konuşuyoruz günde şükür canım. Yemeklerden sıkıntısı var birde başım ağrıyo diyor revire gidiyorum ilaç vermiyorlar geri gönderiyorlar diyor. Geçmiş olsun tatlım. :44:

Aynen bizimkide yemeklerden şikayetçi sabah kahvaltısını anlatıyor 3 zeytin kibrit kutusu büyüklüğünde peynir bal sanki diyet yapıyoruz diyor.Hasta olunca revire git dedim ilgililenmiyorlarmış ama yinede gidecem dayanamıyorum dedi. Demek ki hep aynı sıkıntıları yaşıyorlar.

Aynen aynen canım. Öğlen aradı yemek yedin mi dedim muz yedim diğerlerine yemek diyemiyorum dedi deme öyle şükret onu bulamayanlardan var diyorum ama onlar da haklı.. :44:

İlk gittiği gün kokmuş konserve vermişler ona göre nur nimet diyor şuan ama aç kalıyorlar sanırım ben üzülmeyeyim diye söylemiyor ekmeği çok istiyorum çünkü dedi bana Allah yardımcıları olsun canım.

Bizimki iki gün de bi kantine indiklerinde ne bulursa alıyormuş onlarla doyuruyormş karnını ama zayıflamış 66 dan 58 kiloya düştüm demişti

Çok yoruluyorlar canım yemekte yemiyorlar kesin zayıflıyorlardır benimki akşam 8de arıyor artık yorgunluktan sesi çok kötü geliyor. Senin için katlanıyorum diyor ama alıştı artık İnşallah sağ salim gelirlerde gelince biz onlara aldırırız kiloları

Aynen canım ya. Benim çıkmam lazım tatlım sonra konuşuruz.

Herkesi askerlerı arıyor benım askerımden ses yok en son qecen hft prşmbe konustuk alıstım
buqun silahları teslım ettıler dedı
dahada aramadı çoook merak edıyorum

ve aps ile mektup qondermek ıstıyorum tabur bolugu nedır bılmıyorum nasıl oqrenebılırım
benım onu arayıp qorusme ımkanım var mı ? :/

canım eğitimler ağır çok.arayamamıştır meraklanma.

Canım bekle arar mutlaka.. Aps ile göndermek yerine ptt ile gönderirsen direk gidiyor. Seni aradığında sor mutlaka. Misal benim askerimin ''kurslar taburu, jeneratör bölüğü''

canım uzulme egtımler saglık kontrolleri falan suruyor daha zaman bulamıyodur telefonda cok sıra oluyomuş gitti yerın numarasını bulup görusmeye cagırablrsn belkı cnm o sekılde ögrenırsn taburunu bölugunu netten arastır ulaşmak ıcın numaralar cıkar:26:

tesekkur ederım arkadaslar
aps ile dırek kendıne ulastırıyorlarmıs,ptt ıle daha qec ulasıyormus aps daha kısa zamanda ve askerın dırek olarak kendıne teslım edılıomus
az önce ablasından oqrendım grıp olmus qeldıqıne cok pısmanmıs dedı
bende qecen ruyamda aqlayarak bana halini anlatıyodu :/ :/ ama çook korkuyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…