- 30 Ocak 2013
- 1.582
- 27
- 108
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.041
1 koguş canım bölüğünü tam bilmiyorum ama komprösör diye birşey diyordu.
Günde 3 kez konuşuyoruz canım Allaha şükür bir sıkıntı yok konuşmayla ilgili ama hasta olmuş revire gidecekti bugün.Sen konuşabiliyormusun?
Aynen bizimkide yemeklerden şikayetçi sabah kahvaltısını anlatıyor 3 zeytin kibrit kutusu büyüklüğünde peynir bal sanki diyet yapıyoruz diyor.Hasta olunca revire git dedim ilgililenmiyorlarmış ama yinede gidecem dayanamıyorum dedi. Demek ki hep aynı sıkıntıları yaşıyorlar.
İlk gittiği gün kokmuş konserve vermişler ona göre nur nimet diyor şuan ama aç kalıyorlar sanırım ben üzülmeyeyim diye söylemiyor ekmeği çok istiyorum çünkü dedi bana Allah yardımcıları olsun canım.
Çok yoruluyorlar canım yemekte yemiyorlar kesin zayıflıyorlardır benimki akşam 8de arıyor artık yorgunluktan sesi çok kötü geliyor. Senin için katlanıyorum diyor ama alıştı artık İnşallah sağ salim gelirlerde gelince biz onlara aldırırız kiloları
Tamam canım görüşürüz dikkat et kendine.
Herkesi askerlerı arıyor benım askerımden ses yok en son qecen hft prşmbe konustuk alıstım
buqun silahları teslım ettıler dedı
dahada aramadı çoook merak edıyorum
ve aps ile mektup qondermek ıstıyorum tabur bolugu nedır bılmıyorum nasıl oqrenebılırım
benım onu arayıp qorusme ımkanım var mı ? :/
Herkesi askerlerı arıyor benım askerımden ses yok en son qecen hft prşmbe konustuk alıstım
ve aps ile mektup qondermek ıstıyorum tabur bolugu nedır bılmıyorum nasıl oqrenebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?