- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.061
kızlar alınmayın ama bizim 93/1 lerde hayat yok kimse yokkk gene tek başımayım...
haklısın canım yaa kızlar bakmıyo hıc
kimse yok ya gelmiyolar :)
bosver ya bız kaynatalım :) senin askerin nasıl canım
bizimki iyi canım rahatı yerinde :) seninki nasıl
iyi benmkıde bugun refuze olmuş cok mutluyum dunyaları verdıler sankı bana
o ne demek canım bilmiyorum :S
bende blmıyodum su askerlık durumu cıkınca herseyı ögrendım wallajandarma komando olarak gitti benımki saglık sebebıyle komando olamıcak bugun hastnede kontrl etmişler refuze edılmiş komando olmasını hıc ıstemıyodum ztn daha tehlıkeli die ondn yani cnm
senin adına çok sevindim canım hayırlısı olsun
sagol canımmm senınkıde jandarmamı
benimkide jandarma zonguldakta rahatlıktan sıkıldı beyfendi ne cinssin dedim gülüyo :)
haha aman rahat olsunlar yaa su ustalarıda bellı olsa bızım askerlık durumlarıda oturucak rayınaa.. sızınde 75 gun dımı egtımı
aynen canım 75 gün mart başı yemin töreni var bakalım
bızımde aynı martın 8 i ama anca nisanda dagtım iznine gelıcekler heralde
aynen canım öyle ama bizim şafak niye önden gidiyo anlamadım ben bu şafak olayını çözemiyorum sülüsü aldığı tarihi yazdım 30 gün izin yazdım bu çıktı milletinki daha fazla falan anlamadım ya acaba sülüsü aldığı gün değil mi yazcağmz tarih hiç bişey anlamadm :)
walla bende anlamadım canım ama suan ızın kullanmadıgı ıcın ızın gunlerını yazmadan hesapla bende suls tarıhınden hesaplıodum sonradan 4 subattan ıtıbaren sayılıomuş dedi ona göre hesapladm bende oda suan safak kac bılmıyo :) ustaya gecınce anlıcaz dıo :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?