- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.081
iyi benmkıde bugun refuze olmuş cok mutluyum dunyaları verdıler sankı bana
naberr tatlmm nasll gdıooGünaydıın sabır melekleriiiimm
hastalıgı neydıı tatlm nasll refze olduu askernn?
naberr tatlmm nasll gdıoo
Selaaaam
Nasılsınız güzel yarenler
Ben iyiyim canımm sen nasılsın ?
İyiyim ben de canım ya
Noldu düzeldiniz mi siz
Allah daha çok iyilik versin bebeğim
Evet bir kaç gündür iyiyiz çok şükür ya sesi kısılmış bugün pek konuşamadık. Onun dışında biraz morali bozuktu intihar vakası olmuş ona canı sıkkındı. :44:
Senin askerin nasıl canım ?
Aaaa gerçekten mii
Duyuyoruz hep tabi haberlerde falan ama bu kadar yakında olunca insan şok olur tabi ya :26: Çok kötü bi durum
Sana da Allah iyilik versin balımAskerine de geçmiş olsun
Benim askerim de iyi işte hastaydı iyileşmiş geliyo sesi biraz da olsa
Maalesef canım ya. Firar etmiş önce sonra intihar etmiş bir şekilde bulmuşlar askeri. Söyledi bende şaşırdım. :44:
Çok sağol canım beniim. Senin askere de geçmiş olsun, onların seslerinin iyi gelmesi bizim sabırlı olmamıza neden oluyor ya bu güzel işte
Kim bilir noldu da psikolojisi o hale geldi
Sen de sağol canım
Aynen öyle sesleri güzel olduğu zaman canları sıkkın olmadığı keyifleri yerinde olduğu zaman aklın daha az takılıyo
Ama bi sorun çıkarsa bi şey ters giderse hadi bakalım bi sonraki aramasını bekleyene kadar çatlıyosun
Bugün kartım bitiyor annemlere söyle çaldırıp kapattığımda arasınlar dedi bende söylemek için kayınpederi aradım onunla baba yakup böyle böyle diyo dedim. Kızım ben zaten öyle yapıyorum demez mi. Öyle mi tamam baba işim var az görüşürz dedim kapattım
Bir sorun çıktığında ooo insan kafayı yiyor ya :44:
O kartlar çok çabuk bitiyo zaten ya. 1 dakika 1 saniye konuşmuşsan eğer o 1saniyede hemen 2.dakikanın kontörü gidiyomuş
Ben çaldırıyo mu arıyo mu anlayamıyorum ilk çalışta açınca
İnşallah çıkmaz sorun falan
Kızlarr nasılsınızzz. ? nasıl gidiyor alıştınız dimii ?
Ben iyiyim canım sen nasılsın ?
Eee sayılır ama özlem her saniye çoğalıyor. :44:
Bende iyiyim şükür
aynen özlem her daim var ama günler geçtikçe hissizleşiyorsun...Zaten günlerde geçiyor..Buraya geldiğim günü hatırlıyorum 5 gün sonra 100 günlük asker olucak sevgilim geçiyor yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?