- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.521
Hımm anladım cnm neyse artık kader diyelim.Gelincede evleniceksiniz o zaman ?
Ben kendime erkenci diyodum 21 de söz diye ama
Ben hele 25 yaşına gelene kadar evlenmem diyorum ama dediğin gibi kader canım
21 söz erken değil ya bebeğim beni düşün birdee
Sanırım 2014 nisan başı ya da sonu gibi gelecek. Haziran da da düğünü düşünüyoruz o gelmeden 5 ay önceden hazırlıklara başlayacağız inşallah canım
Ben süperiim.Sen nasılsın bebeğim ?
Okudum kuzum senin askerin romantikleşmiş eskiye göre maşallah
Benimkinin içine de öküz kaçtı hatta ayı gergedan falan hepsi kaçmış olabilir.:44:
Kavgalıyız biz dünden beriElinin altında telefon var ne mesaj attı ne aradı bu kadar uyuzluk olur yani
Hayırlısı olsun canımmm
İyi canım senden
Bebeğim bu ara böyle yoksa ben askerime öküz diye hitap ediyorum
Dediklerin aslında onlar için iltifat oluyor biliyorsun dimi balım
Telefon mu ? O nasıl oldu canım :44:
Telefon sokmuştuk canım içeriye biz daha 2. haftadan ama hiç iyi olmadı sanırım bu bizim için ya :44:
Çok bozuldum bu hareketine
Seninkine nazar değmesin o zaman bundan sonra hep böyle olsun inşallah
Aaa neden böyle oldunuz ki ? :44:
Sen haklısın ama sonuna kadar sonunda elinin altında telefon var neden böyle oldu anlayamadım :44:
Amin bebeğim. İnşallah sizde tez zamanda düzelirsiniz
Zaten akşama kadar arayıp sormazsa korksun benden
Dün her şeyi benden bekliyosun dedi çarşıdaydı işte hani biraz konuştuk telefondan sonra kapattık sonra 2 3 saat ses seda çıkmadı. ben de gezsin diye atmadım ondan bekledim atmasını. Ordan kavga çıktı büyüdü büyüdü şimdi böyleyiz işte
Ben de şimdi bekliyorum. Madem söyledi onu bana bari değsin söylediğine
Hay Allahım ya. Resmen benim askerim inat da var sanırım onda da sende de bizde olduğu gibi :44:
Bir şey oluyo konu büyüyo da büyüyo. Arar inşallah canım yoksa gerçekten çekeceği var senden
Benim çıkmam gerek sonra devam ederiz canım kendine çook iyi baakkk
Kızlaaaaar olan keyfim de kaçtı :44: Askerim sağolsun..
Askeriyeye gittiğinde aradı açtım o sırada annem babam arabadaydık gezmeye gidiyorduk aşkım'lı falan konuşamadım doğal olarak babam var diye. O da biliyordu ve telefonu pat suratıma sonra konuşuruz diye kapattı normalde yapmaz ben annemlerin yanında olduğumda o güzel konuşur ben ciddi konuşurum. Sonra eve geldik aradı konuşuyoruz neymiş canı sıkkınmış ve üstüne üstelik aradığında o kadar güzel açmıştım ki telefonu şebeklik yaptım resmen gene yaranamadım. Sinirli olduğunda beni arıyor sinirini çıkartıyor bende dayanamıyorum ağlamaya başlıyorum o da özür dilerim aşkım falan yapıyor öyle olunca.. O sırada teyzesi aradı başka telefonda arkadaşı çağırdı o da 5-10 dk sonra aramalarını söyledi. Aşkım kapat onlarla konuş dedim. Kızdı bana kapatmıyorum ya kapatmıyorum diye başladı. Alttan almadım ne bağırıyorsun be ben seni düşündüğümden kapat diyorum yoksa telefonun başında saatlerce aramanı bekleyen benim ben diye çıkıştım ona.. Sonra telefonu kapatmak zorunda kaldı birbirimize seni seviyorum diyerek kapattık. Bi öyle bi böyle.. :105:
Bi iyiyse bi kötü.. Orda canı her sıkıldığında bana patlamak zorunda değil ki.. Yoruyor bazen cidden yoruyor.. Askerlik bitecek ama beni de bitirmezse iyidir :100:
ah canım ya kafaya takmaman lzm işte o orda sıkıntıda ztn bosver bi ole dvransn bi böle sen takılma diyorum ama zor bılıyorum ınsanın moreli alt ust oluyoanlıyorum canım seni ztn onlar hakkında kötu bısı duymak bıle yetıyo bıde ustune tartısma olunca tuzu biberi oluyor yani.. ama napalım canım herkes cekıyo mecburen bızlerde cekıces
Mecburuz malesef dediğin gibi canım. Ama bi gelsin canını okuyacağııımmm! :95:
Geçen hafta çarşıya çıkan salağın teki eroin içip gelmiş askeriyeye cebinde de yakalatmış geçen hafta onu da anlattı 1 kişinin hatasını orda herkes çekiyor bildiğin gibi bebeğim.
Daha anlayşlı olmaya çalışıyorum lakin yaranamıyorum ..
O sorun tek sende değil canım benimkide aynı senin anlattığın gibi orada sinirleniyor birşeye benden çıkarıyor sinirini bende ne kadar alttan alsamda sonunda ağlayan üzülen ben oluyorum oda bunun farkında sonradan dönüp özür diliyor ama dediğin gibi bu askerlik bitecek ama bizde biteceğiz sonunda
evet canım aynen öyleymiş.. hep beraber cekıyolar bı kısının cezasını..
degerını daha iyi anlıyodur ama orda okdr cok sey dusunuyolarki böle tartişmalar olcak canım daha onumuzde baya bı zaman var elımızden geldigince en alt sevıyede tutmalıyız..
siz nekdrdir bırlıktesınız canım?
Ufff bilmiyorum canım ya ama canımı yeterince sıkıyor. Sabıır diyorum ya sabır :44:
8 ay bebeğim ama ondan öncesinde de birbirimizin çocukluğuna kadar biliyoruz. Annelerimiz çocukluk arkadaşı, babalarımızda öyle
ne guzel canım masallah size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?