93/1 yarenleri burayaa

Askerime söyledim canım haberi var bugünde barıştık çok şükür çarşı iznindeydi netten görüştük arkadaşlarına söylemiş geçici tlfon bulacaklarmış bana.

Öyle oldu canım aksilikler buldu beni gece askerim telefon ayarlayacak bana arkadaşlarından şimdilik böyle annemden idare edeceğim arayacağı saatleri biliyorum o zamn açacağım anneminkini artık.

Bizim ki de bugün çıktı izne konuşacağız işte. Hayırlı olsun canım ya. Allah sağ salim bize dönmelerini nasip etsin de :44: Raporu duruyormuş iyi ki ya..

Askerime söyledim canım haberi var bugünde barıştık çok şükür çarşı iznindeydi netten görüştük arkadaşlarına söylemiş geçici tlfon bulacaklarmış bana.

Öyle oldu canım aksilikler buldu beni gece askerim telefon ayarlayacak bana arkadaşlarından şimdilik böyle annemden idare edeceğim arayacağı saatleri biliyorum o zamn açacağım anneminkini artık.

Oh ne güzel Allah bozmasın canım benim.

Kızlar sanırım askerim askere gitti gideli en mutlu olduğum gün bugündü.. Yemin törenine gittiğimizde onu öyle solmuş zayıflamış görünce moralim hep bozuktu. Ağlayıp zırladım o yanımdan ayrılana kadar çünkü çok kötü oldum :44: Bugün görüştük cameradan ama 14 günde resmen eski haline dönmüş ve bana senin sayende dedi nasıl yani dediğimde ise bana şu cevabı verdi. ''seni buraya geldiğinizde bana bakıp bakıp ağladığını görünce o surat ifaden hiç gitmedi gözümün önünden bu yüzden ne bulursam yedim sırf yüzün gülsün'' diye dedi Bir mutlu oldum ki anlatamam kızlar.. ''aşkım kameradan içeriye girmek istiyorum çok özledim seni.'' dedi bende çook özledim 27 gün sonra hayırlısıyla yanımdaa

Son düzenleme:

Ne diyelim ki canım bol bol dua etmekten başka çare yok ki :44:

aynen öyle canım :)) smdı carsı ıznınde cafe bulmasını beklıyorum bende cıktımı seninki

Sabret canım geçiyr işte...
Ustalarınız belli olsun merak etme daha çok rahatlıcaksınız

Sabretmekten başka çaremiz yok bebeğim :44:
İnşallah hayırlısıyla ustabirlikleri de iyi bir yere düşer de hepimiz rahatlarız ya

Allahın izniyle düşer inşallah canım..Biliyorum çok sancılı bir süreç bu bekleme olayı ben çok kötüydüm o dönemde ama geçti bitti bak sizinkilerde belli olucak
ne kadar kaldı belli mi?

Allahın izniyle düşer inşallah canım..Biliyorum çok sancılı bir süreç bu bekleme olayı ben çok kötüydüm o dönemde ama geçti bitti bak sizinkilerde belli olucak
ne kadar kaldı belli mi?

Tam olarak bilmiyorum ama Nisanın başlarında belli olacak sanırım canım :44:

Az kalmış canım azcık daha sabır :)
Hayırlı bir yere çıkar umarım canımm

O az dediğimz günler de gelsee bi an önce
İnşaalllaaaaahhh tatlım inşallahh :)

İnş iyi yerler cıkar rahat olurlar yaa walla bende cok kötuyum bellı oldu olcak sıkılıyorum cok Allah yardımcımız olsn

İnşallah canım bak dediğim gibi bol bol dua ediyoruz.. Askerlerimizin bizim dualarımıza ihtiyaçları var

Son düzenleme:
Gelir gelir canım sevgilimin ilk gittiği günü hatırlıyorumda...
Şafağımda azalmış baya diyorum şükrediyorum sizinde böyle olucak Allahın izniyle tek gereken SABIR

Her gece tek duam Allahım bana da sevdiğime de sabır ihsan eyle diyorum valla canım ya.. :44:
O günlere gelelim de yüreğim lunapark gibi olur ya

Her gece tek duam Allahım bana da sevdiğime de sabır ihsan eyle diyorum valla canım ya.. :44:
O günlere gelelim de yüreğim lunapark gibi olur ya

Aynen sabır sabır...
Valla canım o günler gelincede hep daha fazlasını istiyosun biliyomusun
benim gözüm 200lerde artık insek diyorum geçmiyıo 300 ler !

Aynen sabır sabır...

Aaa sen geçmiyo dersen bize de geçmez bebeğim :44: Ama inşallah sen 200'lere bizde 300'lere düşeceğiiz
Aslında ben bile diyorum 6 gün sonra 400 den düşüyoruz 50 gün sonra 350 sonra 200 e düşelim sonra 100 e falan diyorum.
Böyle kafada kurunca çok güzel oluyor ama normal hayatta da bu kadar çabuk geçsee keşkeee
Hem şu askerliğin düşme ihtimali de bi belli olsaa :44:

Son düzenleme:
Aynen sabır sabır...

gecer tatlım surda 32 guncuk kalmıs :))bızde 300ler ıcın cırpınıyoruz sanırım 300ler daha zor gecıyor:/

O az dediğimz günler de gelsee bi an önce
İnşaalllaaaaahhh tatlım inşallahh :)

İnşallah canım bak dediğim gibi bol bol dua ediyoruz.. Askerlerimizin bizim dualarımıza ihtiyaçları var

aynen canım haklısın Allah dualarımızı kabul etsın duysun sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…