93/1 yarenleri burayaa

hosbulduk tatlım ıyım sen nasılsın? askerimde iyi sukur bugun konustuk sesi iyi gelıyordu.. senınkı nasıl
Bizim bu sene 6. yılımız tatlım

Pek iyi değilim aslında canım keyfim hala tam kıvamına gelmedi. :100: O da iyidir heralde tam bilmiyorum canım..
Ovv koskoca 6 YIL. Allah daha uzun yıllar nasip etsin bebeğim

Pek iyi değilim aslında canım keyfim hala tam kıvamına gelmedi. :100: O da iyidir heralde tam bilmiyorum canım..
Ovv koskoca 6 YIL. Allah daha uzun yıllar nasip etsin bebeğim

evet cnm yaa haklısın böle olunca hemen duzelemıyor insan aramadımı arayınca duzelirsinz belkı
amin canım Allah hepimize uzun yıllar nasıp etsn

evet cnm yaa haklısın böle olunca hemen duzelemıyor insan aramadımı arayınca duzelirsinz belkı
amin canım Allah hepimize uzun yıllar nasıp etsn

Aradı iki kez birinde 1 dk diğerinde 40 saniye konuştuk ve kapattı :44:
Amin canım Amiiinnn

bugün çok sıkıldım evde askerimi çok özledim artık vakit geçmiyor sizler nasılsınız kızlar sizde de durumlar aynı mı?

kısacık konusmusunz ama aramadanda duramıyor askerin:) aranız kötude olsa onunda aklı sende canım

Gecede aradı canım, nöbetteymiş 6 dk konuştuk :44: Ama bu ara nedense konuşmalarımız çok fazla azaldı ona da niye aramıyorsun dediğimde cevap alamıyorum :44:

Sıkma canını tatlım arar müsait değildir.

Artık usta birlikleri belli olsun askerlerimizinde bizde rahatlayalım ya.

bugün çok sıkıldım evde askerimi çok özledim artık vakit geçmiyor sizler nasılsınız kızlar sizde de durumlar aynı mı?

Canımı sıkmamak elimde olmuyor ki bebeğim.. Kesinlikle artık belli olsun şu usta birlikleri ya içim içimi yiyor neresi olacak diye :44:
Vakit bana da geçmemeye başladı, bende evde çok sıkılıyoruuummm Ve onu çok özlüyorum

Az kaldı sabredin kızlar.Belli olduğunda çokk rahatlıcaksınızz

zaman bulamıodur cnm musait olamıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…