93/1 yarenleri burayaa

Sadece dua ediyorum canım bol bol başka yapılacak hiç birşey yok ki
Ama çok özlüyorum çok O 7 günü çok güzel geçireğim, geçirteceğim..

Son düzenleme:
Yarın ustalar mı açıklanıyomuuş

Ya biz kavgalıyız hiç haberim yok kii :26:

Çok heyecanlandım şimdii :18:

Of ben de hiç muhabbete katılamıyorum ya nalet modem yüzünden

Kızlar valla halinize şükredin 123 gün oldu biz görmeyeli görüşmeyeli Hani msn olayımız da yok bizim o olsa yine iyi ama o da yok

Özlem de çok sıkıştırdı artık hep kavga eder olduk

Biz özleyince kavgaya sarıyoruz da biraz

Özlenmez mi canım sabırr ve dua...

Uff artık belli olsun yaa içim içimi yiyor :2:

Askerimiz inşallah hayırlı bir yere düşer ya ..
Bizde özleyince kavga etmeye başlıyoruz direk aynıyız canım :105:
Çok özledim çoook. Köpek gibi resmen ya
Bizde kullanmıyorduk msn iki hafta oldu açalı çarşıya çıktığında ordan görüşüyoruz sadece, bi msn kursana canım :44:

hımm sizinki belli olabilirde olmayabilirde yanii erken daha ya bizim gelişine son 1 hafta hala belli olmştu düşün halimizii

Uf ama olsun artık canım ya. Valla sabrım tükenecek gibi sanki. Çok özlüyorum birde bu dağıtım stresi olunca daha bi çok özlüyorum :44:

Uf ama olsun artık canım ya. Valla sabrım tükenecek gibi sanki. Çok özlüyorum birde bu dağıtım stresi olunca daha bi çok özlüyorum :44:

evet cnm sabırsızlanıyo insan ama bu kadar sabrettin biraz daha beklicen Allah hayırlı bir yer nasip etsinde en önemlisi o yani bekle o kolay iş....

evet cnm sabırsızlanıyo insan ama bu kadar sabrettin biraz daha beklicen Allah hayırlı bir yer nasip etsinde en önemlisi o yani bekle o kolay iş....

Amin canım ya inşallah :44:
Uyku falan kalmadı artık hiç uyuyamıyorum zaman yaklaştıkça daha çok düşünmeye başladım. :26:

Amin canım ya inşallah :44:
Uyku falan kalmadı artık hiç uyuyamıyorum zaman yaklaştıkça daha çok düşünmeye başladım. :26:

Ahhh Ahhh bilmem mii o gece hiç uyuyamamştım sabah olduu 11-12 hala aramamıştı sonra bir telefon ben sinir krizine girdim falan filan ;;Üzülmüştüm ama hayırlısı oldu işte

Sende sakin olmaya çalışş canım

Son düzenleme:

Bana ilk hakkari falan dedi ya. Bende öyle oldum sinir krizi geçirdim o öyle dediği anda baş ağrısı başladı yataktan kalkamadım sonra topladım kendimi. Acemiliği açıklanmadan öncede böyle olmuştum ama bu daha beter onda en azından uyuyordum zorlada olsa şimdi hiç uyku yok ya. Yatıyorum bi o tarafa bi bu tarafa dön dön uyuyamıyorum kalkıyorum günlük yazıyorum. Tekrar yatıyorum gene uyuyamıyorum bu sefer gidip tv izliyorum. Uykusuz olunca da agrasif oluyorum oofff hayırlı bir yere düşsünler ya ve şu usta birlikleri artıık açıklansıın :44:

Bu arada canım sormayı unuttum sen nasıl oldun düzeldin mi ?

canım inanma hakkari falan öyle ya açıklanması öyle olmuyo herkesi topluyorlar bir yere illeri okuyolar plaka nosuna göre mesela adana diyolar düşenlerin isimlerini söylüyolar.M.etme yani hem jandarma değilmi ilk mesela hakkari çıksada il jandarmaya merkeze gidicek canım ordan ilçeye dağıtımı olucak yanii korkma.en azından bizim öyleydi jandarmaların öyle diye biliyorum.Ama tim halindeyseler bilemem.sıkma kendinide her şeyin hayoırlısı..

iyiyim canım atlattım hastalığı

Jandarma canım yani gideceği yer iyi olacak neresi olursa olsun öyle mi :44:

Oh iyi bari canım dikkat et kendine

inş canım belli olunca yaz buraya hatta ana topiğede yaz askeri orada olan varsa yardımcı olurlarrr belki artvine düşer ben yardımcı olurum belli olmaz

ben çıkıyorum cnm kendineee iyiii bakkk

Ağzından bal damlıyo mübarek inşallah canım.
Görüşürüz canım sende kendine çookk iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…