- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.581
Kızlarrr toplayın kendinizi dağıtıma az kalmış zor evet ama o 7 günü güzel geçirmeye bakın...
Sonrası çok daha zor oluyor...
minimum 4-5 ay hasretlik çekiceksiniz izne gelene kadar... acemilik hiç bir şey...
Sadece dua ediyorum canım bol bol başka yapılacak hiç birşey yok ki
Ama çok özlüyorum çok
Özlenmez mi canım sabırr ve dua...
Yarın ustalar mı açıklanıyomuuş
Ya biz kavgalıyız hiç haberim yok kii :26:
Çok heyecanlandım şimdii :18:
Of ben de hiç muhabbete katılamıyorum ya nalet modem yüzünden
Kızlar valla halinize şükredin 123 gün oldu biz görmeyeli görüşmeyeliHani msn olayımız da yok bizim o olsa yine iyi ama o da yok
Özlem de çok sıkıştırdı artık hep kavga eder olduk
Biz özleyince kavgaya sarıyoruz da biraz
Uff artık belli olsun yaa içim içimi yiyor :2:
[/I][/B]
ne zaman belli oluyo canımm
Bugün yarısının ki belli olacakmış canım, ayrıca Nisan 15 mi, 19 mu gelecekleride belli olacakmış :44:
hımm sizinki belli olabilirde olmayabilirde yanii erken daha ya bizim gelişine son 1 hafta hala belli olmştudüşün halimizii
Uf ama olsun artık canım ya. Valla sabrım tükenecek gibi sanki. Çok özlüyorum birde bu dağıtım stresi olunca daha bi çok özlüyorum :44:
evet cnm sabırsızlanıyo insan ama bu kadar sabrettin biraz daha beklicen Allah hayırlı bir yer nasip etsinde en önemlisi o yani bekle o kolay iş....
Amin canım ya inşallah :44:
Uyku falan kalmadı artık hiç uyuyamıyorum zaman yaklaştıkça daha çok düşünmeye başladım. :26:
Ahhh Ahhh bilmem mii o gece hiç uyuyamamştım sabah olduu 11-12 hala aramamıştı sonra bir telefon ben sinir krizine girdim falan filan;;Üzülmüştüm ama hayırlısı oldu işte
Sende sakin olmaya çalışş canım
Bana ilk hakkari falan dedi ya. Bende öyle oldum sinir krizi geçirdim o öyle dediği anda baş ağrısı başladı yataktan kalkamadım sonra topladım kendimi. Acemiliği açıklanmadan öncede böyle olmuştum ama bu daha beter onda en azından uyuyordum zorlada olsa şimdi hiç uyku yok ya. Yatıyorum bi o tarafa bi bu tarafa dön dön uyuyamıyorum kalkıyorum günlük yazıyorum. Tekrar yatıyorum gene uyuyamıyorum bu sefer gidip tv izliyorum.Uykusuz olunca da agrasif oluyorum oofff hayırlı bir yere düşsünler ya ve şu usta birlikleri artıık açıklansıın :44:
Bu arada canım sormayı unuttum sen nasıl oldun düzeldin mi ?
canım inanma hakkari falan öyle ya açıklanması öyle olmuyo herkesi topluyorlar bir yere illeri okuyolar plaka nosuna göre mesela adana diyolar düşenlerin isimlerini söylüyolar.M.etme yani hem jandarma değilmi ilk mesela hakkari çıksada il jandarmaya merkeze gidicek canım ordan ilçeye dağıtımı olucak yanii korkma.en azından bizim öyleydi jandarmaların öyle diye biliyorum.Ama tim halindeyseler bilemem.sıkma kendinide her şeyin hayoırlısı..
iyiyim canım atlattım hastalığı
Jandarma canım yani gideceği yer iyi olacak neresi olursa olsun öyle mi :44:
Oh iyi bari canım dikkat et kendine
hayır öyle değil canım ilk merkeze gidiyor ordan kurayla gidiyolar iyi veya kötü bir yer şans
Askerim genelde şanslıdır ama inşallah bunda da şanslı olur canım ya :44:
inş canım belli olunca yaz buraya hatta ana topiğede yaz askeri orada olan varsa yardımcı olurlarrr belki artvine düşer ben yardımcı olurum belli olmaz
ben çıkıyorum cnm kendineee iyiii bakkk
Topiikk bombooooşşş
Canım çok sıkılıyo çok çok çok. :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?