93/1 yarenleri burayaa

Canım daha askeriminde haberi yok halasının eşi astsubay o öğrenmiş eğer tanıdığınız astsubay varsa söyleyin onlar çok kolay ögreniyor.

Canım daha askeriminde haberi yok halasının eşi astsubay o öğrenmiş eğer tanıdığınız astsubay varsa söyleyin onlar çok kolay ögreniyor.

canım yanlız belli olmaz ki o yani askerin öğrenmeden askerine komutanları açıklamadan güvenme ne blm fazla şey yapma derim aslı olmayabilir söyliyim

Kayınpeder tekirdağ tarafı diyor ama bakalım canım. Onlarında akrabası var astsubay ben genede kötüyede alıştırıyorum kendimi :44:

Üzme kendini canım bak bende doğu bekliyordum ankara hiç yoktu hesapta çok şaşırdım inşallah seninkide güzel haberler verir Allah tüm askerlerimizi korusun.

Üzme kendini canım bak bende doğu bekliyordum ankara hiç yoktu hesapta çok şaşırdım inşallah seninkide güzel haberler verir Allah tüm askerlerimizi korusun.

Üzmemek ? O işte insanın elinde olmuyor canım :105:
İnşallah canım. Hayırlısı olsun ama doğu ya da batı sözü var nasılsa gelecek Allahın izniyle :44:

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaar
Askerim bugün çarşıya çıktı. Onu bekliyorum çok özledim çoookkk

Kızlar artık gerçekten zoruma gitmeye başladı. Ben kaç gündür bugünü bekleyeyim beyfendi bana surat yapsın sonra da çıksın internetten olacak şey mi ?

Kızlar artık gerçekten zoruma gitmeye başladı. Ben kaç gündür bugünü bekleyeyim beyfendi bana surat yapsın sonra da çıksın internetten olacak şey mi ?

Canım çok haklısın bende anlamıyorum sizinkiler nie böle ya..tğm hafta bekle asıl sana zaman ayırması gerekirken...neyse üzülme tatlım yaaa

Canım çok haklısın bende anlamıyorum sizinkiler nie böle ya..tğm hafta bekle asıl sana zaman ayırması gerekirken...neyse üzülme tatlım yaaa

Yok ya artık kendi bilir haftasonları sırf onla görüşeceğim diye evden çıkmıyorum bundan sonra evde duran kim. :96:
Kafaya tak tak bi yere kadar sürekli ağlatıyor güldürdüğü zamanlar kısıtlı kendi pişman olacak nasılsa tatlım takmıycam artık keyfime göre :100:
Haftasonu gelsin diye ben beklerim, arasın diye ben beklerim sonuç suratı ben çekerim haketmiyorum valla ya. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…