- Konu Sahibi depresiffpolyanna
-
- #1.641
ısparta merkezde yapıyor aslında acemılığı 75 gunde dağıtım izni de 5 olunca tamamlıyor
vallahi şu an içim pek ferah değiltelefonda bile zorla konusabildim
hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elimden ve dua etmek tabi
evet canım bende mrk icindeyım az önce aradı konustuk daha onlarn bellı olmamiş 2 hfta sonra bellı olcak demiş komutanlari bzmde ozamanlar bellı olur yani sıkılma sen hayırlısı neyse onu versın Allah dua etmekten baska hıc bırımızın elınden bısı gelmezki batıdakı asker icinde aynı sey gecerli tehlıke heryerde var canım hıc bı seyın garantisi yok rahatlat icini askerinde senden guc bulsun..
Kızlar askerımın usta birliği şırnak / uludere
Kızlar askerımın usta birliği şırnak / uludere
Hani daha ustabirlikleri belli olmadı ya bende kimin ustabirliği nereye çıktıysa internetten araştırıyorum not ediyorum şurası şöyle burası böyle diye canım.
Şırnat uludere içinde ''Uludere tugay komutanliginda olursa rahat oluyorlar cok büyük bi tugay ve catisma alanlarina uzak telefon rahat kullanabiliyolar'' gibisinden yazılar okumuştum canım. Dua et bol bol çünkü başka yapılacak birşey yok. :44: Allahım onları sağ salim bizlere kavuştursun
ne söylesek seni teselli etmiycek biliyorum. Biliyorum çünkü ısparta da acemiliğimizi tamamlayıp şırnak ta devam ediyoruz bizde. seni anlayabiliyorum. üzülme demiyorum farkındaysan. ne desek duymucaksın şuan çünkü. ama ona belli etme. telefonda da geldiğinde neler yapacağınızı planlayın kafasını baska seylerle meskul et canım. allah bütün askerlerimizi korusun.
Amin canımm.. bu gun konustuk komutana sorduk gideceğimiz yer nasıl diye karakol değilmiş dedi
belkide dediğin gıbı uludere komutanlıgıdır eger oyleyse ıcımı bırazda olsa rahatlar
Amiin canım inşallah
hiç olmazsa teselli olabıleceklerı biri olurdu Allah ıyılerle karsılastırsın.. hakkında hayıırlı bır yer olur ins
Ne yazıkki kimse yok canım bende girdim az evvel kimse olmayınca çıktım sıkılıyorum zaman geçmiyor hiç.
Benimki uyutmadı beni bugün zaten saah 5te aradı arkasına 7de aradı sonra 10 aradı birde konuşsa 1dk konuşuyor kapatıyor uyutmayacağım bugün seni dedi bende pes ettim zaten kaldırdı şimdide aramıyor.
Kafasına taktımı yapar canım ama ben uyumayınca sinirli oluyorum napim iyi olsunda arasn hastaydı zaten kulağım ağrıyor diyordu bugün revire gidecekti.Arar canım sen sakın üzülme bak az kaldı gelince çeker karşına konuşursun halledersiniz özlem yaptırıyor bazen böyle.
Haklısın canım bende aynı senin gibi düşünüyorum biz daha yufka yürekliyiz bende yapamazdım üzülmesine dayanamazdım orada kötü birşey yaşayınca benden çıkarıyor sinirini sonrada pişman olup özür diliyor ama bizde artık kaldıramıyoruz bu durumu Allah sabır versin bize yapacak başka birşeyimiz yok gelince konuşacağım zaten usta birliktede böyle yapmaması için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?