Çünkü enaz 2 gidiş 2 dönüş diye veriyorlarmış. Bak bide aklında bulunsun mümkünse gelsin 2013 bitimine kadar.Çünkü 2013te yol izni veriyolar ya, sonra 2014 te tekrar veriyolarmış. ama 2 izninide sen 2014 te kullanırsan sadece bitanesinde yol hakkı varmış.Benimki birazda o yüzden geliyor öle fırsat varken kullanmak için
Umutsuzluk yooookkkkk
Hayde bakalımmmmm 200lere geleceğimiz günlerin şerefineee
aa supermıs valla muhtesem olur bencede
aa supermıs bak bende bılmıyodum
Ehehe ben onun şerefinede bi şarkı patlatiyiimmm ozaman çok neseliyiimm bugüün :))
Benimki öyle dedi yazıcıdan duymuş artık bilmiyom hata varmıdır ama sorun sizde kızlar askerlerinize, yazıcılara falan sorsunlar yani bişey çıkarsa nilay dedi demeyin :)))
hahaha ay aman ıyı ol hep boyleeee ben hala konusmadım ama nobette suan bılıyorum nbette oldugunuuu
bende konusmadım bugün.. oranın anksrlüleri de biraz tuhaf düşmüyo her zaman o yüzden telas yapmıyorum aksama kdr aramayıncaa.. ahh ahh.. bak hatırlattın yaa
Ben çıkıyorum kızçeler, akşam gelmeye çalışırım hoşçakalınnn
aman olsun yaaaa askerdeler yanı en azından nerde olduklarını bılıozartık bu moddayım
ehehe o da güzelmişş canımm
napıyımmmmmmmmm artık ay bakalım aksama ıns konusabılırımmmmmmmmmm yada yarına kaldım
Konusursun canım ya ben bekliyorum da arayamadı bi türlüAksam olunca bi gariplik çöküyo üstüme ya..
olsun oyle dusunme hadı fılm dızı ızle bıseyler yap bı yandanda bekle aramasını ben suan oyle yapıyorummm
Dğru diyosun zaman geçmiyoo bekle beklee.. Oyun oyniyim bari bende
oh ohhh aradı kı sevgılım 1 saattır konuştukkkk
Biz de görebilecek miyiz o günleri ahh ahh
tabıkıde gorceksın bebegımmm napıyo askerın bakalımmmmmmmmmmmm sen nasılsın konusmayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?