93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

aa supermıs bak bende bılmıyodum

aa supermıs valla muhtesem olur bencede

Erman her aradığında soruyom naptın konuştunmu yazıcıyla hangi tarihte geliyon biletini ayarlicam falan diye çocuk diyo hatun daha 100günden fazla var heycan yapma dur ayarlicam Napayım ya ben herşey hazır planlı olsun istiyorum bu huyum bi acayip benim

Benimki öyle dedi yazıcıdan duymuş artık bilmiyom hata varmıdır ama sorun sizde kızlar askerlerinize, yazıcılara falan sorsunlar yani bişey çıkarsa nilay dedi demeyin :)))

hahha tamam senımı kırcazzz oyle yaparızzz

hahaha ay aman ıyı ol hep boyleeee ben hala konusmadım ama nobette suan bılıyorum nbette oldugunuuu

bende konusmadım bugün.. oranın anksrlüleri de biraz tuhaf düşmüyo her zaman o yüzden telas yapmıyorum aksama kdr aramayıncaa.. ahh ahh.. bak hatırlattın yaa

bende konusmadım bugün.. oranın anksrlüleri de biraz tuhaf düşmüyo her zaman o yüzden telas yapmıyorum aksama kdr aramayıncaa.. ahh ahh.. bak hatırlattın yaa

aman olsun yaaaa askerdeler yanı en azından nerde olduklarını bılıoz artık bu moddayım

Konusursun canım ya ben bekliyorum da arayamadı bi türlü Aksam olunca bi gariplik çöküyo üstüme ya..

olsun oyle dusunme hadı fılm dızı ızle bıseyler yap bı yandanda bekle aramasını ben suan oyle yapıyorummm

tabıkıde gorceksın bebegımmm napıyo askerın bakalımmmmmmmmmmmm sen nasılsın konusmayalı

Pazardan beridir arayamıyordu canım yaa kafayı yiyecek gibiydim valla bu akşam da beklerim sonra gerekiyorsa kışlayı birbirine katar ulaşırım diyordum da neyse ki 1,5 saat önce aradı. Duydum en azından sesini iyiymiş de sıkılaşmış eğitimleri işte. Bir boş bırakmıyo ki şerefsizler diye söylendi bile hatta

Sesini duyunca ilk bir duygusal anlar yaşandı ama şimdi çok şükür iyiyim. Sen nasılsın neler yapıyorsun, Saygın Asker nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…