93/2 ler ustaları belli olanlar toplanınnnnn kızlarrrr

Sevdiğimin usta birliği ağır ya çıktı ne yapıcam bilemyorum çok dertliyim çok

canım üzülme yanlız değilsin bende dertliyim benim askerim de şırnak yolcusu

Allah kolaylık versin canım benim iyi olsunlar yeterli ama insanın içi parçalanıyor daha bugün öğrendim tutamadım kendimi onunda morelini bozdum biraz Allah kavuştursun canım

Sevdiğimin usta birliği ağır ya çıktı ne yapıcam bilemyorum çok dertliyim çok

dertlenme sen ona destek olmalısın ıyı seyler dusunmelısın kı yanında oldugunu ona guc verdıgını hıssetsın ..
herseyın hayırlısı kotu seyler dusunme bebegım

Allah kolaylık versin canım benim iyi olsunlar yeterli ama insanın içi parçalanıyor daha bugün öğrendim tutamadım kendimi onunda morelini bozdum biraz Allah kavuştursun canım

kızlar uzulsenızde aglasanızda onlara bellı etmemeye calısın bı tek sevdıgı ınsandan guc alabılırler aılesınden bıle degıl ve bızde o sekılde konusup uzersek onların gunu hıc gecmez bız burda dertlesıp bıseylerı bırazda olsa atabılıyoruz onların tek sıkıntısını paylasabıldıgı bızlerız o yuzden guclu olmamız gerekıyorr

Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Evet canım ağrı ve buraya 21 saat ayrıca -45 derece :/

sen neredesin ki ve o karakol gibi biyerde mi yarı yolu biyerlere uçakla ordanda devam otobüs falan yaparsın eğer ziyaret falan varsa terörde yokmuş bak orda uzakmış sadece sıkma canını ..

kızlar meraba ben 92/2 yareniyim askerim erzincan merkezde asker askerliği oraya düşen varsa yardmmcı olablrm şafak atarsa bursa 16

merhaba kızlar topiği okuma başladığımda ne kadar şanslılar dedim izmir ankara çıkmış kafaları rahat olacak dedim en azından.tamam askerlik sıkıntısı var ama en azından can korkusu yok dedim sevindim sizin adınıza..ama sonlara doğru şırnak ve ağrıyı görünceye kadar..
kızlar sizin neler hissettiğinizi inanın çok iyi anlıyorum..doğuda asker beklemek ne demektir çok iyi biliyorum..benimde erkek arkadaşım mardinde..ama bakın şafağımıza öylede olsa böylede olsa geçiyor çok şükür..bu dönemde sizin omuzlarınıza biraz fazla yük biniyor sadece.bunun farkında olun bence kızlar yoksa o günler hiç geçmek bilmiyor..sevgiliniz asker ve de doğuda unutmayın..canı sıkılacak size patlıycak olmadık şeylere kızıcak çocuk gibi küsecek belkide..sizde sadece SABIR gösterin kızlar bir şekilde zaman geçtikce onlarda alışıyor zaten..
kendinizi üzmeyin çok fazla daha çok askerinize yardımcı olun bence..mesala ağlamıyın telefonda o daha çok üzülüyor çünkü belli etmeselerde..
ne kadar zor olursa olsun günler geçiyor bir şekilde çok şükür..ve bi gün ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ diyeceğinizi sakın unutmayın..

cok haklısın canım benım :) allah kavustursun az kalmıs sızınde ne guzel

canımmmmm evıme 15 10 dakıkaya cıkmıs hayırlısı olsunnn cok guzel bı yer :):) tam neresınde olucakmıs ogrenırsenız ben sıze yerle ılgılı bılgı verırım hayatım

orda nato birliği varmış galba orası dedi ama tam bilmiyorum.sevdiğimin ablası yeşilyurtta oturuyoz en azından belki evci falan çıkar ya inşallah.çok sağol canım nasıl bir yer peki bilgin varmı ben nette hiçbirşey bulamadım

nato biraz sıkı olabilir hayatım detaylı öğrenirim evet yeşilyurttaysa evci çıkar ohh çok şanslısın ayda 1 kere 2 gün çıkçak gidersin sende
şirinyerde çarşıda gezebileceği forbes diye biryer var natoya 10 dakikalık bi mesafe forbes caddesi diye geçiyor burger king mc gibi yemek yerleri alışverşini yapması için her türlü mağaza , oturup dinlenmeleri için cafe ve pastaneler var . zaten şirinyer natonun ordan bi başlıyo dümdüz bi cadde 10 dakika sonrası natodan anlattığım yer sonra aynı yerden natoya dönücek karışık biyerde değil . hatta çarşıya çıkıp yeşilyurt falan gezer gayet yakın yerler birbirlerine zaten izmrde heryer :):)

Nilaay belli oldu mu canım ? :44:

Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Evet canım ağrı ve buraya 21 saat ayrıca -45 derece :/

önmli değil cnm olsun bence şükret uzak falan ama .bende istanbuldayım sevgilim artvinde bizimde 17-18 saat var hayırlısı böyleymiş ...jandarma mı ? eğer öyleyse 1 hafta da merkezde kalır sonra dağıtım olur karakola veya merkezde kalır

KIZLAAAR nişanlımla aynı evde yaşıyoruz biz. şimdi o odayı değiştirmemi istedi biraz kırmızıya boyamamı falan odayı boyadım değiştidim ama duvarlara onun askerliğiyle alakalı değişik birşeyler yapmak istiyorum mesela değişik şekilde şafak atmak vs yada farkı şeyler fotoğraflarımızı çıkarttırıp yapıştırdım bi duvara hepsini ama ne yapabilirim değişik geldiğinde izne şaşırsın böyle akıl verir misinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…