Sevdiğimin usta birliği ağır ya çıktı ne yapıcam bilemyorum çok dertliyim çok
canım üzülme yanlız değilsin bende dertliyim benim askerim de şırnak yolcusu
ya işte mantığın bittiği yer diye boşuna demiyolar =)
canım üzülme yanlız değilsin bende dertliyim benim askerim de şırnak yolcusu
Allah kolaylık versin canım benim iyi olsunlar yeterli ama insanın içi parçalanıyor daha bugün öğrendim tutamadım kendimi onunda morelini bozdum birazAllah kavuştursun canım
Ağır mı?? Ağrı demek istednz galiba?? Orada terör yok ki..üzülme yani uzaksa bilemem sana da
Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Evet canım ağrı ve buraya 21 saat ayrıca -45 derece :/
kızlar meraba ben 92/2 yareniyim askerim erzincan merkezde asker askerliği oraya düşen varsa yardmmcı olablrm şafak atarsa bursa 16
merhaba kızlartopiği okuma başladığımda ne kadar şanslılar dedim izmir ankara çıkmış kafaları rahat olacak dedim en azından.tamam askerlik sıkıntısı var ama en azından can korkusu yok dedim sevindim sizin adınıza..ama sonlara doğru şırnak ve ağrıyı görünceye kadar..
kızlar sizin neler hissettiğinizi inanın çok iyi anlıyorum..doğuda asker beklemek ne demektir çok iyi biliyorum..benimde erkek arkadaşım mardinde..ama bakın şafağımıza öylede olsa böylede olsa geçiyor çok şükür..bu dönemde sizin omuzlarınıza biraz fazla yük biniyor sadece.bunun farkında olun bence kızlar yoksa o günler hiç geçmek bilmiyor..sevgiliniz asker ve de doğuda unutmayın..canı sıkılacak size patlıycak olmadık şeylere kızıcak çocuk gibi küsecek belkide..sizde sadece SABIR gösterin kızlar bir şekilde zaman geçtikce onlarda alışıyor zaten..
kendinizi üzmeyin çok fazla daha çok askerinize yardımcı olun bence..mesala ağlamıyın telefonda o daha çok üzülüyor çünkü belli etmeselerde..
ne kadar zor olursa olsun günler geçiyor bir şekilde çok şükür..ve bi gün ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ diyeceğinizi sakın unutmayın..
canımmmmm evıme 15 10 dakıkaya cıkmıs hayırlısı olsunnn cok guzel bı yer :):) tam neresınde olucakmıs ogrenırsenız ben sıze yerle ılgılı bılgı verırım hayatım
orda nato birliği varmış galba orası dedi ama tam bilmiyorum.sevdiğimin ablası yeşilyurtta oturuyoz en azından belki evci falan çıkar ya inşallah.çok sağol canım nasıl bir yer peki bilgin varmı ben nette hiçbirşey bulamadım
orda nato birliği varmış galba orası dedi ama tam bilmiyorum.sevdiğimin ablası yeşilyurtta oturuyoz en azından belki evci falan çıkar ya inşallah.çok sağol canım nasıl bir yer peki bilgin varmı ben nette hiçbirşey bulamadım
Yanlış yazmışım kusura bakmayın. Evet canım ağrı ve buraya 21 saat ayrıca -45 derece :/
cok haklısın canım benım :) allah kavustursun az kalmıs sızınde ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?