ya bok gıbıyım gene sureklı kendısını dusunuyor ya yok yanı kucuck yaptıgım bısey bıle gozune batıyo ama bende ınsanım . 5 ayda bı kere kahvaltıya gıttım ya annemle ustelık . gercekten aglamaktan gene berbat bı hale geldım robot degılım sonucta yeter artık ya dayanamıyorum
yok bundan sonra aılemle falan planlarımı eksık etmıyıcem ama mesela planlı yapıcam bakalım o zaman bısey dıcekmı dıyo ya hanı planlı olsa bısey dıyemem dıye . bakalım gercektende oyle mı olucak
çok geçmiş olsun canım dikakt et kendine ...
Canım benim o problemleri bende çok yaşadım aynen herşeye karışırdı. Ben zaten çok gezmeyi seven biri değilimdir. Çıktımmıda ihtiyacım için çıkardım böle dediğimdede hiç ihtiyacın bitmiyor dedi. Fakt şöyle bi durum varki bu karışmalarına fırsat veren de biziz. Ama benimki askerde iken bunlarla ilgilenecek pek fırsatı yok şu an zaten 3-5 dk konuşuyoruz yani. Bakalım ustaya geçince ne olacak eline tlf alırsa yine aynı olur gibime geliyor.
evet ama artık kotu hıssettırıyor yanı ... bakalım bebegım suan ıyıyız yanı arıyo ıste benım guzel sevgılım soyle boyle falan senı cok sevıyorum falan modunda konusuyo benımle ıyıyız bı sorun yok ama genel sıkıntı oluyodu bılmıyorum bakalım...
Maşallah maşallah canım hayatta hiçbirşey dört dörtlük değil tabiki sıkıntılar, kavgalar tartışamalar olacak öenmli olan sonunda onları tatlıya bağlamak, birbirinin kıymetini anlamak.
tabıkı de bakalım hafta sonu yanına gıdıcem nasıl olcak o zaman gorucem boyle telefonda faln olcak seyler degıl ıyıyız ama suanda gorusunce en onemlısı nasıl olcagı onunda benımde.
Ezgiii nasılsın canımm nasıl oldun
Kızlar günaydın nerelerdesiniz.
Günaydınn canım gerçi artık tünaydın demeliydim sanırım
Bencede canım :) napıyon nasılsın ? Nerde bizim bu yarenler
İyiyim canım ya dısardaydım yağmur bastırdı zaten hastayım ıslandım baya bii. Tedbirli olmak lazım artıkValla ezginin hesabı pasif görünüyo bende merak ettim. Sen nasılsınn
evet canım artık yavaştan yavaştan kış gelmeye başladı. Yağmurlu havada yürümeyi severim ama yanlız değilsem ve sonunda hastalanmaz. Evet canım benimde dikatimi çekti o nerelerede kayboldu bu kız hafta sonu askerine gidecek yanlış hatırlamıyorsam.
Bende iyiyim şükür çalışmaya devam canım
Valla bende severim de yanlız çekilmiyo bi duygusu olması lazım :) Evet ankraya gidicekti diye biliyorum bende 2 3 güne öğrenririz artık en olduğunu. Kolay gelsinn canmm..
O duyguda nasıl olur söylemeye bile gerek yok. Sağol canım. Ama hafta sonuna daha çok var :)
2 3 güne düzeliyo diye biliyorum bu hesap pasifliği o yüzden dedim canımm
İyiyim canım ya dısardaydım yağmur bastırdı zaten hastayım ıslandım baya bii. Tedbirli olmak lazım artıkValla ezginin hesabı pasif görünüyo bende merak ettim. Sen nasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?