93/2 yarenlerrr burayaaa ....

Allah kavuştursun devrem hepimizi. Seninkide burdurdaydı dimi Kıbrısmı çıktıı, hayırlısı olsun yawrum hakkınızda.
bende bugün gönderdim İzmir Nato Karargahı çıktı bizede..

çokkk zorrr bizde izin kullanmak istemiyoruz canım inşallah birşey çıkmazsa tabiki..
Allah kavuştursun

Amin inşallah...Ben izin kullanmadan yapamam walla gidiş geliş daha zor oluyor ama şu an kasımda geleceğine odakladım mesela kendimi,14 aya olmaz...Nasıl dayanıcaksınız?????

Amin inşallah...Ben izin kullanmadan yapamam walla gidiş geliş daha zor oluyor ama şu an kasımda geleceğine odakladım mesela kendimi,14 aya olmaz...Nasıl dayanıcaksınız?????

Ben dayancaz diyorumda dyanamıcak gbiyiz canm biz.. Kötü bi gündü cidden daha başında böylyse.

bakalım artık canım önemli birşey çıkmazsa kullanmak istemiyoruz ama kısmet tabiki, elimden geldiğince ben günü birlikte olsa gidip gelmeye çalışıcam ama hayırlısı ya şimdiden zorlanmaya başladım ben Allah sabır versin hepimize

Ben dayancaz diyorumda dyanamıcak gbiyiz canm biz.. Kötü bi gündü cidden daha başında böylyse.

kızlar biz ne kadar sabırlı çiftleriz böyle ne acılar okuyorum ne acılar görüyorum... hepimizin Allah yardımcısı olsun ben bu siteye girince ağlıyorum....

şafak 94 allah c.c hepinizi kavustursun sevdıklerınıze.

canim topicinn hayirli olsunnn yeni yarencikler uzulucek biliyorumm ama yeni askerler gelicek bizim safaklar azalicak diye sevinmeden edemiyorumm 93/2 yarenlerii simdiden Allah sabirlar versinn her zaman yaninizdayiz

Merhaba ;

bende mayısda göndereceğim sevdiceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…