İnşallah canım aynı yerde olduklarından sanırım iştima yemek eğitim derken henüz arayamadılar ama ararlar:) Yerler belli olunca direk buraya yazarım zaten:)
Evet canım, vakit bulunca hemen ararlar. Zaten içim gidiyor hava çok sıcakmış güneşin altında eğitim yapıyorlar.bide sevdiğimin boğazları ağrıyormuş dün revirede çıkamamış koğuşta bir kişi hasta olunca hepsine geçiyor kalabalık, sıcak, mikrop ne ararsan varsağ salim bir gelseler başka şey istemiyorum, çalışıyorum ama aklım hep orda ne yaptığım işten anlıyorum ne başka şeyden. gerçekten birini sevmek böyle demekki kendinden önce onu düşünüyorsun allah herkeze bu duyguyu nasip etsin :)
amin canım bende telefonla konuşurken öksürüyor arada içim gidiyorsabah erkenden duş aldıklarından bazen sıcak su gelmeden soğuk suyla yıkanabiliyolar korkuyorum bende oralarda hasta olacak diye
Çok sevindim canım senin içinde seninki neden elendi peki:))
Kızlarrrrr, bu hafta inşallah açıklanır usta birliklerimiz. Burdurdan güzel haberler gelir inşallah hepimize
Açıklanıyormuymuş bu hafta usta birlikleri??
Birliğe sıra gelmemiş sağlık taramasına girememiş...Seninki neden elenmiş?
Benimki kulagından ameliyat olmustu canım oyüzden saglık muayenesinde elendi
benim askerimde gözlük kullanıyo arada, komando seçilmişti, seçim için çağırdıklarında gözlükleri varmış diye elendi çok sevinmiştimmmcanım seninki hangi tabur hangi bölükte burdurda belki tanıyordur bizimkiler birbirini benimki 3.tabur 7.bölükte 5. mangada
Onu hiç bilmiyorum canım ama bugün aradıgında ögrenirim:))
benim askerimde gözlük kullanıyo arada, komando seçilmişti, seçim için çağırdıklarında gözlükleri varmış diye elendi çok sevinmiştimmmcanım seninki hangi tabur hangi bölükte burdurda belki tanıyordur bizimkiler birbirini benimki 3.tabur 7.bölükte 5. mangada
3.tabur 9.bölükte benim nişanlım....benimki pek orda olan biteni konuşmaz benim ne yaptığımı ne ettiğimi daha çok merak ettiğinden,Dünde aramadı bugün bir arasaydı sorcam hemen ne zaman belli olduğunu.Aman ya walla ne zormuş asker yolu beklemek,Dün nöbetçiydim o aramayınca ağladım felan albaylıktan emekli doktorumuz bile üzüldü halime teselli verdi bana.Bir an önce bitseydi hayırlısıyla kavuşsaydık askerlerimize.....
Sabır canım, beklemekten başka yapacak birşey yok ama sonumuz güzel olur inşallah o günleri düşününce rahatlıyo insan
Zaten az kaldı 19 temmuzda yemin törenleri var ozaman kavuşucaz hayırlısıyla inşallahhh
İnşallah allah hep böyle güzel,onurlu sınavlar nasip etsin...rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. haftaymış dağıtım izinleri
İnşallah allah hep böyle güzel,onurlu sınavlar nasip etsin...rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah. haftaymış dağıtım izinleri
1:)) 10 gün değilmiş...
sor bakalım yawrum. sen neresindensin istanbulun canım,
birde belli olmuşmu sizin usta birlikleri, benim askerime bu hafta yada önümüzdeki hafta demişler heycandan duramıyorum ya
Sordum canım 1. tabur 3. bölükteymiş sanırım benimki öyle bişey dedi:)) Anadolu yakasındayım ben İstanbulda Kadıköy kozyatağı sen neresindensin:))
oooo çok uzakmışız ben avrupa yakasında oturuyorum canım :)
of yaa daha belli olmadı usta birlikleri wallahi çatlicam
aynen uzakmışız canım :) valla benim askerim haftaya açıklanır demişti zaten çok beklemedim o yüzden bu hafta açıklanmasını:)) bu saate kadar hala aramadı ama özlüyorum çok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?