93/2 yarenlerrr burayaaa ....

aynen canım ya benimkide aramadı bugün hiç ama az kaldı son 14 günn haftaya cuma kavuşuyoruzzz

aynen öyle canım ama bir hafta izninde sadece bir gün görebilicem keşke aynı şehirde yaşasaydık( neyse bu günlerde geçer askerlik önümüzdeki tek engeldi:)

aynen öyle canım ama bir hafta izninde sadece bir gün görebilicem keşke aynı şehirde yaşasaydık( neyse bu günlerde geçer askerlik önümüzdeki tek engeldi:)

biz çok şükür aynı şehirdeyiz ama ewet gerçekten askerlik en büyük engel, zaten hayırlısıyla geldiklerinde herşey istediğimiz gibi olur kısmetse

usta birliği açıklanınca seninkinide yaz burdan merak ederim

tamam canım açıklanınca öğrenir öğrenmez yazarım buraya sende bana yazarsın belki aynı yere falan düşerler belli mi olur:)

tamam canım açıklanınca öğrenir öğrenmez yazarım buraya sende bana yazarsın belki aynı yere falan düşerler belli mi olur:)

:) kısmet bakalım, allah hepsini korusun haklarında hayırlısı olsun,hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizin sevdiceklerini

çok tuhaf bir duyguymuş, yarım kalmış gibi hissediyorum kendimi , iş güç olmasa zaman hiç geçmicek
allah sabır versin hepimize ....

çok tuhaf bir duyguymuş, yarım kalmış gibi hissediyorum kendimi , iş güç olmasa zaman hiç geçmicek
allah sabır versin hepimize ....

İşte bu aşamada nişanlı olduğuma şükrediyorum,görüşme konusunda hiç sıkıntı yaşamıcam:))))

nişanlı olsamda farketmez ki canım zaten babasıyla bütün ailesiyle tanıştım benim ailemde biliyor görüşmekte sıkıntı çekmem aynı şehirde yaşamadığımız için ve ben çalıştığım için sadece 1 gün izin günümde görebileceğim

:) kısmet bakalım, allah hepsini korusun haklarında hayırlısı olsun,hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizin sevdiceklerini

Biraz önce sevdiğimle konuştum yerler Cuma günü açıklanır dedi canım daha çok var daha erken açıklansa keşke

aynen yawrum bizde uzun zamandır birlikteyiz aileler biliyor askerliği bekliyoruz kısmet olursa bittikten sonra inşallah rahatlicaz..
ayrı şehirlerde gerçekten çok zor allah sabır versin ama üzülme atlatıcaz hepsini allahın izniyle...

Biraz önce sevdiğimle konuştum yerler Cuma günü açıklanır dedi canım daha çok var daha erken açıklansa keşke
evet canım wallahi sabırsızlanıyorum inşallah iyi bir yerler çıkar

Kızlar anlaşılan sızde bızım devrenın topıgı gıbı burayı pek kullanmıyosunuz bızım topıkde oyle gırıyorum arada bombos zaten konu oyle bı arkalara dusmus kı ara kı bulasın muhabbetın en guzel safak kac tezkerecı guzeller topıgınde donuyo tabı sızı gıdı sızı

93/2 ler kızlar meraba ben 92/2 yarenlerinden büşra allah yardımcınız olsun bu yolda sabırla beklediğinz sürece gurur verici bi durum bizm şafak atarsa 16 bursa allah izin verrse inş seneye sizin şafaklarda bu kadar olur tabi izin kullanmazsanız biz kullanmadk sewgilime 1 ay önceden kavuşuormm allhn iznylee darısı başınıza inş..

Aynen ya orda muhabbet iyi zaman geçiyor

merhaba canım bizimde yeni belli oldu usta birliğimiz İzmir-Şirinyer, acemiliği burdurdaydı şafak çoook karanlık çokkk
ama ilk mehtaba son 7gün

Devrelerimmm, bizim topic iyice ıssız,yalnız kalmışş arada girince yazın şuaralara ya geliyorum kimsecikler yok kendimi iyice yalnız hissediyorum

Katılıyorum sizlere buraya kimse girmiyor...Benim nişanlım da yarın geri gidiyor((1 haftadır beraberdik yemin törenine gittim...Usta kıbrısa çıktı...Bu gidişine daha uzun gidecek(((

Katılıyorum sizlere buraya kimse girmiyor...Benim nişanlım da yarın geri gidiyor((1 haftadır beraberdik yemin törenine gittim...Usta kıbrısa çıktı...Bu gidişine daha uzun gidecek(((

Allah kavuştursun devrem hepimizi. Seninkide burdurdaydı dimi Kıbrısmı çıktıı, hayırlısı olsun yawrum hakkınızda.
bende bugün gönderdim İzmir Nato Karargahı çıktı bizede..

Dağıtım iznide bitti kızlar :) gönderdim bugünn aşkımı zor oldu ama 14 ay izinsiz dayanıcaz gelicek aşkım sağ salim inşallah :) Ağrı varmı aranızda . nasıldı 7 gün izinden sorna ayrılık

çokkk zorrr bizde izin kullanmak istemiyoruz canım inşallah birşey çıkmazsa tabiki..
Allah kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…