aynen canım ya benimkide aramadı bugün hiçama az kaldı son 14 günn haftaya cuma kavuşuyoruzzz
aynen öyle canım ama bir hafta izninde sadece bir gün görebilicem keşke aynı şehirde yaşasaydık( neyse bu günlerde geçer askerlik önümüzdeki tek engeldi:)
biz çok şükür aynı şehirdeyiz ama ewet gerçekten askerlik en büyük engel, zaten hayırlısıyla geldiklerinde herşey istediğimiz gibi olur kısmetse
usta birliği açıklanınca seninkinide yaz burdan merak ederim
tamam canım açıklanınca öğrenir öğrenmez yazarım buraya sende bana yazarsın belki aynı yere falan düşerler belli mi olur:)
:) kısmet bakalım, allah hepsini korusun haklarında hayırlısı olsun,hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizin sevdiceklerini
aynen öyle canım ama bir hafta izninde sadece bir gün görebilicem keşke aynı şehirde yaşasaydık( neyse bu günlerde geçer askerlik önümüzdeki tek engeldi:)
İşte bu aşamada nişanlı olduğuma şükrediyorum,görüşme konusunda hiç sıkıntı yaşamıcam:))))
:) kısmet bakalım, allah hepsini korusun haklarında hayırlısı olsun,hayırlı insanlarla karşılaştırsın hepimizin sevdiceklerini
aynen yawrum bizde uzun zamandır birlikteyiz aileler biliyor askerliği bekliyoruz kısmet olursa bittikten sonra inşallah rahatlicaz..nişanlı olsamda farketmez ki canım zaten babasıyla bütün ailesiyle tanıştım benim ailemde biliyor görüşmekte sıkıntı çekmem aynı şehirde yaşamadığımız için ve ben çalıştığım için sadece 1 gün izin günümde görebileceğim
evet canım wallahi sabırsızlanıyorum inşallah iyi bir yerler çıkarBiraz önce sevdiğimle konuştum yerler Cuma günü açıklanır dedi canım daha çok var daha erken açıklansa keşke
Aynen ya orda muhabbet iyi zaman geçiyorKızlar anlaşılan sızde bızım devrenın topıgı gıbı burayı pek kullanmıyosunuz bızım topıkde oyle gırıyorum arada bombos zaten konu oyle bı arkalara dusmus kı ara kı bulasınmuhabbetın en guzel safak kac tezkerecı guzeller topıgınde donuyo tabı sızı gıdı sızı
93/2 ler kızlar meraba ben 92/2 yarenlerinden büşra allah yardımcınız olsun bu yolda sabırla beklediğinz sürece gurur verici bi durum bizm şafak atarsa 16 bursa allah izin verrse inş seneye sizin şafaklarda bu kadar olur tabi izin kullanmazsanız biz kullanmadk sewgilime 1 ay önceden kavuşuormm allhn iznylee darısı başınıza inş..
Katılıyorum sizlere buraya kimse girmiyor...Benim nişanlım da yarın geri gidiyor((1 haftadır beraberdik yemin törenine gittim...Usta kıbrısa çıktı...Bu gidişine daha uzun gidecek (((
Dağıtım iznide bitti kızlar :) gönderdim bugünn aşkımı zor oldu ama 14 ay izinsiz dayanıcaz gelicek aşkım sağ salim inşallah :) Ağrı varmı aranızda . nasıldı 7 gün izinden sorna ayrılık
çokkk zorrrbizde izin kullanmak istemiyoruz canım inşallah birşey çıkmazsa tabiki..
Allah kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?