93/3 asker yolu bekleyenler

cnm instagramın var mı senin? yada nette nerelerde üyeliğin var kk dışında
netten mi aldın onları yavrum yoksa mağazadan mı?
bende de şaka maka biçok şey oldu.
bikaç tane nevresim takımı aldın sayısını hatırlamıorm ama abartılı değildir herhalde. pike takımı fln aldım english home dan.
tencere tava seti aldım bikaç tane dahada alıcam. kahve fincanı, yatak örtüsü, havlular, tupperware den biçok şey aldım
ay canım aklımda tutamıyorum ki byerede yazmadım daha bir sürü şey var ama hiiiç aklıma gelmio sorarsan hatrlarm ancak
3 gün önce karaca nın mağazasından seramik 2 bıçak artı bi tane soyucu aldım set halinde satılıyordu. markasıda emsan dı.
cera-moni 3 parça set diye geçiyor mor rengi cnm. böyle yani..
yok yok bayaa azalmş sizinde yarıyı geçmişsiniz baksana

selam kızlar nasılsınız?

usta birliklerinizin yeri belli oldu mu? nereleri?
uzun zamandır giremediğim için hiçbir fikrim yok

Diğer topikte öyle bir durum vardı değil mi ? Sen onca zaman kahrını çek, destek ol, sonunda ayrıl. Çok ağır bir şey bu, Allah kimsenin başına vermesin

Evet ya cok kızdım bide üzüldüm onu okuyunca.Amin canım hiç katlanılcak bi durum degl yani o hal.Nese kötü düşünmeyelim biz Gelcekler sag saglim kavuşcaz işte

Diğer topikte öyle bir durum vardı değil mi ? Sen onca zaman kahrını çek, destek ol, sonunda ayrıl. Çok ağır bir şey bu, Allah kimsenin başına vermesin

Bikersnde sevglmle oturrken bi tanıdık ayrılmıstı kız askerdeyken beklemsti filan. Slmn da kız bide o kdr bekledi askerdyken yaptğı şerefszlk filan demisti. ay gerçekten çok kötü bi durum allah kimseye yaşatmasın dediğin gibi. Çok zor

selam kızlar nasılsınız?

usta birliklerinizin yeri belli oldu mu? nereleri?
uzun zamandır giremediğim için hiçbir fikrim yok

İyi olmaya çalışıyorz teşekkr ederz
Şimdilik bayburt cıktı bizimde 21 gün orda kalcak snra nereye gitcegi belli olcak kaydırma birlik oldugu için

hayırlı olsun usta birlikleriniz kızlar..
hepinizin yeri güzel çok şükür. en azından terör bölgesine gitmiyorsunuz.
gülizarcım sizde şırnağı duyunca şok olmuşsunuzdur eminim ama üzülmeyin orası çok kötü bir yer değil
kaderlerinde buraları yazılıymış bize de kadere razı olup bol dua etmek destek olmak kalıyor.
ustalar açıklandığına göre hepiniz rahatlamışsınızdır öyle beklemek insanı çok yoruyor çünkü.
şimdi edeceğiniz dualar "inşallah gideceği yerde komutanları ve arkadaşları hayırlıdır, görevi dışında güzel anılarla bitirir askerliğini"
ben benimkine hep derim çünkü "orada arkadaşlarınla geçirdiğin vakitten zevk almaya bak bir daha orasını yaşamıcaksın çnkü hayatında sadece 1 kez!" diye. sizde öyle deyin rahatlatın onları..

yok mu aranızda hiç tunceliye düşen yahu???
bizim birliğede gelseydiniz arkadaş olurdunuz benimkiyle

İyi olmaya çalışıyorz teşekkr ederz
Şimdilik bayburt cıktı bizimde 21 gün orda kalcak snra nereye gitcegi belli olcak kaydırma birlik oldugu için

ne eğitimi alıyor peki orada şoför mü? acemi birliği nerdeydi?
inşallah oradan da güzel rahat edebileceği bir yere çıkar..

ne eğitimi alıyor peki orada şoför mü? acemi birliği nerdeydi?
inşallah oradan da güzel rahat edebileceği bir yere çıkar..

Acemiligi Ispartaydı ne egitimi alıcaklarını bilmiyorum ama meslekçi degl yani iç güvenlik piyade eri.Bayburttan büyük ihtimalle güneydoguda bi yere gidicekler gezici birlik gibi bşy bunlarınki ztn 16 kişi toplu hep aynı yere gidicek öyle dagıtım oluyolar

anladım canım hayırlı olsun o zaman yeni görev yerleri

Günaydın kızlaaaar, ben erkenciyim bugün. Ama birazdan okula gidiyorum yaa, gelince görüşmek üzere hepinizleee, öpüldünüz

Günaydın kızlaaaar, ben erkenciyim bugün. Ama birazdan okula gidiyorum yaa, gelince görüşmek üzere hepinizleee, öpüldünüz

Günaydın çağla Senin gibi bi erkencide ben varım ödevini geceden yapmazsaan böle sabahın köründe kalkarsın diye dövüyorum kendimi İyi dersler canımm

Kızlarr günaydınnnnn

Günaydın çağla Senin gibi bi erkencide ben varım ödevini geceden yapmazsaan böle sabahın köründe kalkarsın diye dövüyorum kendimi İyi dersler canımm

Günaydın kızlar başladık yine yeni bi güne ama ben baya geç kalmşm sizlere göre

Günaydın kızlar başladık yine yeni bi güne ama ben baya geç kalmşm sizlere göre

Ah yok canım bende kötüü kötü rüyalar gördüm nasıl olduysa 10da uyandım Herkes şaşırıyo 12den önce kalkmazdın ne oldu neyin var diye ahh ah beni çok yanlıs tanıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…