93/3 asker yolu bekleyenler

Ah yok canım bende kötüü kötü rüyalar gördüm nasıl olduysa 10da uyandım Herkes şaşırıyo 12den önce kalkmazdın ne oldu neyin var diye ahh ah beni çok yanlıs tanıyolar

Hayırdın inş allah kötüye cıkarmasın canım nasıl yorumlarsan öyle cıkarmş rüyada merak etme
Bende 11 de kalktım annem diyo bıraksam 1 e kadar uyicaksın Napiyim havada kapalı bide gece cok uyanıyorm bn ondan oluyo sanırm

]Evet bide geç yatıyosan da gündüz uykusa ayrı bi güzel oluyo be

Evet bide geç yatıyosan da gündüz uykusa ayrı bi güzel oluyo be

Evet ya dün gec yattım şu şafak takvimini bitirdim sonunda Bi ara babam geldi sen daha yatmıyo musun dedi yok baba dedm napıyosn ödevin mi var dedi öyle gibi bşy dedm bnde

Evet ya dün gec yattım şu şafak takvimini bitirdim sonunda Bi ara babam geldi sen daha yatmıyo musun dedi yok baba dedm napıyosn ödevin mi var dedi öyle gibi bşy dedm bnde

Ayy ben beceremedim yine ya gece uğraştım 2 ye kadar yok olmuyo sinir oldum sizden kopya çekceem arıtk bende napiyim

Aa rengarenk çok cici olmus yapıyorumm bende birazdan çok heves ettim

Baktıkca içim açılsın istedim böyle yaptım ama daha boyamadım giden günleri kardeşimin okuldan gelmesini bekliyorum kalemler onda

Boyadıkdan sonra tekrar atıyoruzz ozaman bende yapıyorum simdi bende atiyim Uğraş bulduk kendimize yaa

Tamam öyle yapalım Yapınca cok mutlu oluyosn ama ya güzel bi ugraş oldu
Kalplisine baktım bulamadım nette aslında kalpli olsa daha bi güzel olurdu

Tamam öyle yapalım Yapınca cok mutlu oluyosn ama ya güzel bi ugraş oldu
Kalplisine baktım bulamadım nette aslında kalpli olsa daha bi güzel olurdu

Ben kendi çabalarımla yapmaya çalıstım da beceri olmayınca olmuyo işte 2 saat uğraştım bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…