93/3 asker yolu bekleyenler

Hmmm ikametgah diyosun evet yaptırdm hemen oldu :10: Nüfus müdürlüğünden yapılıyo hemen :51:

evet ya ikametgah nakil nedir yaa:1: bnde yaptrcamda annem gitcekti bugün bnm mi gtmem gerek acaba.oturdugun yerdeki nüfus müdürlüğüne mi gttin acaba yoksa istanbulmu yada ikisinedemi gitmek lazım:27: netten baktım anlamadm aklıma sen gldin sorayım dedim

evet ya ikametgah nakil nedir yaa:1: bnde yaptrcamda annem gitcekti bugün bnm mi gtmem gerek acaba.oturdugun yerdeki nüfus müdürlüğüne mi gttin acaba yoksa istanbulmu yada ikisinedemi gitmek lazım:27: netten baktım anlamadm aklıma sen gldin sorayım dedim

Bn istanbula taşındım snra ikametgah adresimi değiştrmek için herhangi bi nüfus müdürlügüne gittim İstanbulda.Ordan dedm yeni adresim bu.Kayıt yaptı değiştirdi iki dk da :34:

Bn istanbula taşındım snra ikametgah adresimi değiştrmek için herhangi bi nüfus müdürlügüne gittim İstanbulda.Ordan dedm yeni adresim bu.Kayıt yaptı değiştirdi iki dk da :34:

hmm anladım canm bnm izmirde gitmeme gerek yok o zaman iyiymiş yaa.oturcağım yeri vermem yeterli anladım canım teşekkür ederim :16:

Handeee safagin cok guzel oldu yarn cift rakamlardasnnnn:)

canımm yaa evet sonunda :)
10 gün gecikmeli oldu ama olsun :34:

Bisimi oldu tartistinizmi nolduu:/

ya dün akşam yağmur yağıyordu, bilgisayar kitaplar vs. vardı elimde çok ağırdı ve dersten akşam 8 de çıktık. eve bi hoca bıraktı arabasıyla (60 yaşında hoca da)
raşitin de başka birine mecbur kaldığım için canı sıkılmış. ama sabah aradı, gelince araba alalım olmuyo böyle dedi.

Okadar kısmetsizim ki bna iş düşmüyo :1: Öyleki yeni bi program parçası sorumlulugu verdiler iş gelsin diye :1:

Olsun olsun ya moral bozmak yok. Bak şunun surasında ne kaldı çift haneye düşmeye, bitirmeye. Hem güzel olmuş işte birlikte yemişsiniz asıl sıkıntılı geçen şafağı huhhuuu :32::32::21::21::21:

ben hıc öyle dusunmemıstım canım çok ıyı geldı sağol :)) onu görünce kendıme hayret ettım 6 ay nasıl onsuz durabılmısım dıye..o uzun ayrılık donemı bıttı sımdı yarısı kadar var o da artık antrenmanlı oldugumuz ıcın daha kolay gecer ( dıye umuyorum ):1::1:

ben hıc öyle dusunmemıstım canım çok ıyı geldı sağol :)) onu görünce kendıme hayret ettım 6 ay nasıl onsuz durabılmısım dıye..o uzun ayrılık donemı bıttı sımdı yarısı kadar var o da artık antrenmanlı oldugumuz ıcın daha kolay gecer ( dıye umuyorum ):1::1:

Rica ederim bebeğim ne demekk. Bu aralar bi umut doluyum bi umut doluyum ki sorma yaşam koçu gibi bitiyo kızlar heyyo diye herkese gaz veresim var ki gözümüzle de görüyoruz yani artık bitiyo. 10 güne torunumuz torbamız bile geliyoo. Artık tezkereciyizzz :62::62::62:

Back
X