- 13 Şubat 2014
- 2.019
- 45
- 83
- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.681
tamamcanım sayıyorum biri sorunca hemen şu gün diyorum 8 aya düşücem yarın mutluyum![]()
bnde onu bekliyorum ya 8 aya düşeyim bnmde 3 günüm kaldı peşindeyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamamcanım sayıyorum biri sorunca hemen şu gün diyorum 8 aya düşücem yarın mutluyum![]()
bnde onu bekliyorum ya 8 aya düşeyim bnmde 3 günüm kaldı peşindeyimbzm izinde 17 gün var daha onlarıda düşsek daha az aslında
sizin ne kadar var izin
bilmiyorum ki naci sölüyodu ama unuttum son 10 günü kullnmıcaz zaten 10 gün gelcek 20 gün var galiba şu 4 ay dayanırsak çok iyi olcak izne gelcek 5 ay sonra yanımda olcak inş eğer öle dayanablrsek 10 gün eksik olcak şafağım![]()
bnmkide mayıs diyorduk ya gelmicek belki aynı zamanda gelirler iznedağıtım kulladımı canım kullanmadıysa 24 günü vardır.biz 7 gün kullanmıştık bir günde geç gtti 16 kaldı aslında
![]()
bnmkide mayıs diyorduk ya gelmicek belki aynı zamanda gelirler iznedağıtım kulladımı canım kullanmadıysa 24 günü vardır.biz 7 gün kullanmıştık bir günde geç gtti 16 kaldı aslında
![]()
​HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU
Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer
:92: 03.MAYIS. 2014:92:
TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER
... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)
![]()
![]()
PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER
... Snt55 ... 26 ->>> ESKİŞEHİR'E SELAM, YOLA DEVAM
... ARAZIM ... 77 ->>> YALOVA'YA SELAM YOLA DEVAM
... KUBB88 ... 81 ->>> DÜZCE'YE SELAM YOLDA DEVAM
----------------
![]()
-----------
-----
![]()
![]()
![]()
PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... sweet71 ... 82
... apple2 ... 83
... Kanaryam35 ... 96
... zeytinagaci ... 96
... meritoo ... 99
ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER
... KorEc ... 103
... blss ... 103
İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER
... Barney_Stinson ... 163
...NeLs ... 174
... tuqbaCadi ... 174
183 ..! YOLUN YARISI EDER !
... AskerYariyim ... 187
... dilanumut ... 189
YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER
... prety54 ... 228
İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER
... Bella9292... 276
... kobayfare ... 276
... wishw ... 276
... plaslan ... 279
:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:
HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER
![]()
​
gelmesn tatlım dayan sende agustosa kadar izin iyi hoşta ayrılması çok zor hem erken çıksınlar ne güzel![]()
e o zamn sizin izin duruyor evci izni düşülmüyor sanırım izinden. ohh ohh ne güzel vallaalırsa zaten hepsini almıcak öyle konuştuk geri kalanınıda kullanmasak çok güzel olur ya ocak ayında alırız
![]()
inş tatlım ya erken kullanmayın ama zaten sennki yeni gitti mayısta niye geliyo kız
somali miiiiiii
ne kadar sürecek bu somaliye gidiş geliş?
haber alabilecek misin?
bizde her şey normal seyrinde işte yuvarlanıp gidiyoruz...
en yakın arkadaşının düğünü vardı kardeşi gibiydide ondan istemişti ama o da bya erken olcakmış ondan zaten vermezler izin bnde istemdm gelmesini zaten.yeni gtti işte daha çok zaman vardı.
neyseki ağustos filan olcak heralde bizimde.
Gunaydin kızlar ben de dün gece tutamadım kendimi ağladım şimdi gözlerim aciyor yaama iyiyim bugün
Zaten çok da isim var ders çalışırken geçer herhalde
Dün ise giderken otobüste kadınlar konusuyordu oğlu askere gidecekmis önümüzdeki çarşamba. İçten içe çok sevindim bizimkilerin biletleri olacaklar :-D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bakalım yaz gelsin durumuma göre bakıcam bende istemiyorum ilaç kullanmak![]()
İyi diyelm iyi olalm ttlm ya sen nasılsın
Özlemdir anlarım da o tamamı eden süreyi belki de bizler önceki 7 ayın üzerine bekliyoruz. Hani geçmiyo denilmesin en azından beklenti bu![]()
bir hafta bunalım 1 hafta umur doluyum tatlım![]()
Burda hepimiz asker bekliyoruz icimizde hic gormeden bekleyen var doguda olani var.ne ararsan var burda gorebilecegin.burda kmse ilacin i sini kullanmadi.sn niye byle bisi dusunuyosn.