93/3 asker yolu bekleyenler

İns canm simdiden allah yardimcin olsun biz buraya inmek icin ne cektik sukur yariladik seninkidemi uzun dnem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet uzun dönem ve yarın bu saatlerden itibaren telefonsuz bir şekilde gidecek ayrı kalmakla bir şekilde baş ediyorduk ama telefonsuzluk zor bir de benim aklım hep onda olacak naptı ne etti o zor sağ salim gelsinde başka şey istemem Rabbimden.. Bir de haftaya ziyaretine gitmeyi düşünüyorum iyi gelir ikimizede

selamlar, çok sıkıldım.
bu akşam kötü komutan nöbetçiymiş, raşit arayamıyo o yüzden.
adam hayalet gibi her yerden çıkıyomuş..

Benim sevgilimde 8 mayısta asker hayırlısıyla gelir inşaAllah bende plakalara inebilir miyim acaba Ah ah..

Canım merhaba, Allah kavustursun. Zaman bir sekilde geçiyor biz de sabır diye diye geldik bu zamana ilk günler zorlasa da bir sekilde telefonsuzluga da sesini 3-4 dk duymaya da alisiyorsun, Allah sabrı veriyor bir sekilde uzulme canım, sag saglim gidip dönecekler ins:72:

Herkese iyi aksamlar keyifler iyidir umarim.:31:

:72: HUNİ CUMHURİYETİ ŞAFAK PANOSU :72:
​

:92: 06.MAYIS. 2014:92:

:16: TEZKERELERİNİ ALAN HUNİLİLER :16:

... seros08 ... ->>> BİLECİK(MERKEZ) / TOKAT(MERKEZ)

:16::16:
gif_dividers_12.gif

:66: PLAKALARA DÜŞMÜŞ HUNİLİLER :66:

... Snt55 ... 23 ->>> ELAZIĞ'A SELAM, YOLA DEVAM :72:

... ARAZIM ... 74 ->>> BARTIN'A SELAM YOLA DEVAM :72:

... KUBB88 ... 78 ->>> KARABÜK'E SELAM YOLA DEVAM :72:

... sweet71 ... 79 ->>> KİLİS'E SELAM YOLA DEVAM :72:

... apple2 ... 80 ->>> OSMANİYE'YE SELAM YOLA DEVAM :72:

:69: ----------------:69:
:69: :69::69:----------- :69::69::69:
:69::69::69::69: ----- :69::69::69::69:
:69::69::69::69: :69::69::69::69:
:69::69::69: :69::69::69:
:69::69::69::69:
:69::69::69:
:69:

gif_dividers_12.gif

:32: PLAKALARA DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :32:

... Kanaryam35 ... 93

... zeytinagaci ... 93

... meritoo ... 96

:9: ÇİFT HANELERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLELER:9:

... KorEc ... 100

... blss ... 100

:4: İPİNİ KOPARAN HUNİLİLER :4:

... Barney_Stinson ... 163

...NeLs ... 171

... tuqbaCadi ... 171

:1: 183 ..! YOLUN YARISI EDER ! :1:

... AskerYariyim ... 184

... dilanumut ... 186

:61: YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :61:

... prety54 ... 225

:40: İKİ YÜZ ELLİYİ BİR GÖREYDİK İYİYDİ DİYEN HUNİLİLER :40:

... Bella9292... 273

... kobayfare ... 273

... wishw ... 273

... plaslan ... 276

:26: İKİ YÜZLERE DÜŞMEYİ BEKLEYEN HUNİLİLER :26:

:51: HUNİ CUMHURİYETİ'NE YENİ KATILAN YARENLER :51:

Kanaryam35 hepinize hayırlı tezkereler dileeeeeeeeeeeeeeeeer :54::72:​

merhabalar kizlarr,bu ayin da ilk 5 ini yedik bile ;)
haberlerde basbakanin anneler günü sürprizi olarak dogudaki askere bayram indirimi yapacagi soylentileri varmis denk geleniniz var mi ????

Aaaa aaaaa hayirdr izlemedim haberleride bugun.hemen arastirayim netten:)bz tahminlerimize gore izn kullanmadigimiz icn 23temmuz diye hesapladik cikis tarihini.bayramdan onceyiz ama olsun ay ne iyi olr yapsa ya byle bi guzellik:)

Ya ben oğlum olsun isterdim zaten kızlarla hiç aram yoktur da şu askerliğin zorluğunu görünce kız olsun hepsi dedim bi an :52::52:
Gerçi kabul edelim ki oğlanların kız arkadaşları falan daha zorlu bekler nasıl ki bizler annelerinden daha çok zorlanıyosak :27::27:

Bende oglum olsun istiyorm emrede kizimiz olsun istiyor:)tam tersiyiz biz:))isimlerde hazir:))
Saglikli olsunda hic farketmez en onemlisi o..emrelerin aileside kiz olsun isteriz diyo bzmkilerde kiz isteriz diyo.bi ben oglan olsun derdindeyim:))
Ben fena bi kaynana olurm gbime geliyo hahha:))
Ay tabi canim annesine kac gun kaldi desem bilmez.acmiyim agzimi hahah:)))

Şafak olmus 78 Karabük. #dayanemre #direnkubra :)
Bu gece hidirellez kizlar.dilek dileyenleriniz varmi.bn ilk defa diledim.gece 4gbi sabah ezani okunmadan kalkip alicam tekrar yaticam:)hayirlisiyla olsun dileklerimiz insallah.iyi geceler kuzular:)

Şafak olmus 78 Karabük. #dayanemre #direnkubra :)
Bu gece hidirellez kizlar.dilek dileyenleriniz varmi.bn ilk defa diledim.gece 4gbi sabah ezani okunmadan kalkip alicam tekrar yaticam:)hayirlisiyla olsun dileklerimiz insallah.iyi geceler kuzular:)

bende diledim canım gül ağacının oraya gömdük :1::1: aslında inanmıyorum annemin zoruyla yapıyorum ama olsun :)hayırlısıyla Allah kabul etsin dualarımızı inşallah :9:

Back
X