- Konu Sahibi mutluluk_06
- #24.941
Gunaydinn kizlarrr cikis biletlerimiz bot baglamaya hazirlaniyoo huhuuuu:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinn kizlarrr cikis biletlerimiz bot baglamaya hazirlaniyoo huhuuuu:))
Hahhaa bn geriden geliyorm bnlarada cikis bileti desek olr bnm icn:))soncta onlar geliyo biz gtmeye hazirlaniyoruz:))Biz biletlere 94/3 ler dedik Kübb ya, bunlar torun daha . Gidip topiklerine torun torun ötmez borun falan yazasım var![]()
Hahhaa bn geriden geliyorm bnlarada cikis bileti desek olr bnm icn:))soncta onlar geliyo biz gtmeye hazirlaniyoruz:))
Bu arada en dayaniklilara adimizi yaZdim cagla sen ben hande:)))
Hahhaha hakettik bnu ama:)emreler p.. Torun diyo brz tebiyesiz bnlar:))onlarn tabiri farkli bzmkiler farkli:))
Sen dayanıklısın da bana neden dayanıklı dedin yahu ağlayıp duruyorum ben olduğum yerde geçmiyoğğğ diye
Yaa aslında Emrelerin dediği gibi bunlar p... torun da işte askerlik 15 aydan 12 aya düşünce bi terimi daha attılar onu da p... ten yana kullanmışlar![]()
Gunaydinlarrr canlarrr umut dolu bir gün, bence Mayıs hızlı geçecek baksaniza 5 ine gelmisiz bileAz kaldı bizim çıkış biletleri de bot baglayacak benim sevdicek gittigi ilk zamanlar bana torun diyorlar diyordu, simdi biz diyecegiz
![]()
Gunaydinlarrr canlarrr umut dolu bir gün, bence Mayıs hızlı geçecek baksaniza 5 ine gelmisiz bileAz kaldı bizim çıkış biletleri de bot baglayacak benim sevdicek gittigi ilk zamanlar bana torun diyorlar diyordu, simdi biz diyecegiz
![]()
Günaydınn. hahaha evet bağlasınlar arrtık bekliyoruz burda:)
Günaydınn. hahaha evet bağlasınlar arrtık bekliyoruz burda:)
![]()
ya bn gerçekten burda neler gördümm bana fenalık getirenler okudukça kendimden geçirenler vs. biz bırakta ağlayalım zırlayalım ztn kaç ay olmuş isyana bağlamışız.yani bna göre bnm düşüncem dayanıklısın :) geçmiyo etmiyor diye hepimiz diyorz ztn o ayrı bir istisna.
he tmmdır bn askerlik biterken terimleri son dk öğreniyorum:))
Nihahahah kahkahaları atasım geliyor kızlar yapmayınnn[/QUOTE ]
Bence atmaliyiz da zatennnn biz giderken de bizi dort gozle bekliyorlardiAz mı bekledik torunları
![]()
Nihahahah kahkahaları atasım geliyor kızlar yapmayınnn[/QUOTE ]
Bence atmaliyiz da zatennnn biz giderken de bizi dort gozle bekliyorlardiAz mı bekledik torunları
![]()
Aynen yahuu, Biz de gezerdik siz gibi siz de geleceksiniz biz gibi diyesim vaaaar
Aynen yahuu, Biz de gezerdik siz gibi siz de geleceksiniz biz gibi diyesim vaaaar
hahahaha ayyy nasıl güldümgelsinlerrrr gelsinleeerr
![]()
hahahaha ayyy nasıl güldümgelsinlerrrr gelsinleeerr
![]()
İnsan zaten ancak alt devresi gelince anlıyor yahu zamanının geçtiğini![]()
Zamannn gecmeye mahkumm, alacagiz secdiceklerimizi uzaklardannnbizim 94/3 ler de baglasin bir botlari o zaman daha hizli gececek zaman.
![]()
ben uyumuşum bile sen yazarken tatlım günaydınn![]()
Hııı bak evet haklısın bazen cinnete geliyor gibi oluyorum ben de genelde de o ara sadece okuyucu oluyorum zaten. Sancılı dönem de hepimiz geçtik bee diyesi geliyor insanın demi, anladım Kübb ben seniii
Olsun olsun 2,5 ay sonra hayatında askerlik diye bişey olmucaaaaaak . öğrenme daha iyii
Nihahahah kahkahaları atasım geliyor kızlar yapmayınnn![]()