93/3 asker yolu bekleyenler

Biz biletlere 94/3 ler dedik Kübb ya, bunlar torun daha . Gidip topiklerine torun torun ötmez borun falan yazasım var :27::52::52:
Hahhaa bn geriden geliyorm bnlarada cikis bileti desek olr bnm icn:))soncta onlar geliyo biz gtmeye hazirlaniyoruz:))
Bu arada en dayaniklilara adimizi yaZdim cagla sen ben hande:)))
Hahhaha hakettik bnu ama:)emreler p.. Torun diyo brz tebiyesiz bnlar:))onlarn tabiri farkli bzmkiler farkli:))

Hahhaa bn geriden geliyorm bnlarada cikis bileti desek olr bnm icn:))soncta onlar geliyo biz gtmeye hazirlaniyoruz:))
Bu arada en dayaniklilara adimizi yaZdim cagla sen ben hande:)))
Hahhaha hakettik bnu ama:)emreler p.. Torun diyo brz tebiyesiz bnlar:))onlarn tabiri farkli bzmkiler farkli:))

Sen dayanıklısın da bana neden dayanıklı dedin yahu ağlayıp duruyorum ben olduğum yerde geçmiyoğğğ diye :27::27:
Yaa aslında Emrelerin dediği gibi bunlar p... torun da işte askerlik 15 aydan 12 aya düşünce bi terimi daha attılar onu da p... ten yana kullanmışlar :52::52:

Gunaydinlarrr canlarrr umut dolu bir gün, bence Mayıs hızlı geçecek baksaniza 5 ine gelmisiz bile:16: Az kaldı bizim çıkış biletleri de bot baglayacak benim sevdicek gittigi ilk zamanlar bana torun diyorlar diyordu, simdi biz diyecegiz:1::1:

Sen dayanıklısın da bana neden dayanıklı dedin yahu ağlayıp duruyorum ben olduğum yerde geçmiyoğğğ diye :27::27:
Yaa aslında Emrelerin dediği gibi bunlar p... torun da işte askerlik 15 aydan 12 aya düşünce bi terimi daha attılar onu da p... ten yana kullanmışlar :52::52:

ya bn gerçekten burda neler gördümm bana fenalık getirenler okudukça kendimden geçirenler vs. biz bırakta ağlayalım zırlayalım ztn kaç ay olmuş isyana bağlamışız.yani bna göre bnm düşüncem dayanıklısın :) geçmiyo etmiyor diye hepimiz diyorz ztn o ayrı bir istisna.
he tmmdır bn askerlik biterken terimleri son dk öğreniyorum:))

Gunaydinlarrr canlarrr umut dolu bir gün, bence Mayıs hızlı geçecek baksaniza 5 ine gelmisiz bile:16: Az kaldı bizim çıkış biletleri de bot baglayacak benim sevdicek gittigi ilk zamanlar bana torun diyorlar diyordu, simdi biz diyecegiz:1::1:

Günaydınn. hahaha evet bağlasınlar arrtık bekliyoruz burda:)

Günaydınn. hahaha evet bağlasınlar arrtık bekliyoruz burda:)

Nihahahah kahkahaları atasım geliyor kızlar yapmayınnn :9::9:

ya bn gerçekten burda neler gördümm bana fenalık getirenler okudukça kendimden geçirenler vs. biz bırakta ağlayalım zırlayalım ztn kaç ay olmuş isyana bağlamışız.yani bna göre bnm düşüncem dayanıklısın :) geçmiyo etmiyor diye hepimiz diyorz ztn o ayrı bir istisna.
he tmmdır bn askerlik biterken terimleri son dk öğreniyorum:))

Hııı bak evet haklısın bazen cinnete geliyor gibi oluyorum ben de genelde de o ara sadece okuyucu oluyorum zaten. Sancılı dönem de hepimiz geçtik bee diyesi geliyor insanın demi, anladım Kübb ben seniii :9::9:
Olsun olsun 2,5 ay sonra hayatında askerlik diye bişey olmucaaaaaak . öğrenme daha iyii :64::64::64:

ben uyumuşum bile sen yazarken tatlım günaydınn:16::16::16:

Günaydın canım ben hic iyi değilim kavga ettik surekli kavga ediyoruz son zamanlarda. Ayrılık derecesine geliyoruz hep.ben napcam anlamıyorum her dedigini yapiyorm beni dinlemiyosun diyo cok bunaldm bu durumdan:(

Hııı bak evet haklısın bazen cinnete geliyor gibi oluyorum ben de genelde de o ara sadece okuyucu oluyorum zaten. Sancılı dönem de hepimiz geçtik bee diyesi geliyor insanın demi, anladım Kübb ben seniii :9::9:
Olsun olsun 2,5 ay sonra hayatında askerlik diye bişey olmucaaaaaak . öğrenme daha iyii :64::64::64:

haha anladım cnm snde bni anladın:1:
aynen dedğin gbi bende okuyucu oluyorum o ara kendi kendime içimden söylüyorum:))
ahhhh inşallah bi daha a sını duymak istemiyorum. Birdaha belki oğlumuz olrsa askerlik bekleriz.ama belki o zamana kdrda birşeyler değişir:)

merhabalar kizlarr,bu ayin da ilk 5 ini yedik bile ;)
haberlerde basbakanin anneler günü sürprizi olarak dogudaki askere bayram indirimi yapacagi soylentileri varmis denk geleniniz var mi ????

Back
X