• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

:) ya orası erkek ama kızılay meydanındada kızlar var:1::1:neyseki güvenim sonsuz:)ama ona tshırt aldık birlikte en dikkat çekmeyen rengi aldırdım gri:) napıyım ya ben yokum banane yakışan şeyleri kime giycek komutanınamı :9:

Kamerdayken saçını bile düzeltse ben de hemen atara bağlıyorum canım sorma :27::52::52:

Caanımm ben bunu çok yapmaya başladım inann hakim olamıyorumm kendime yani azıcık çenemi tutabilsem tatlıya bağlancak nerdeyse çoğu çarşılar benim yüzümden mahvoluyor yaa :14:

1 haftadır bişeyler hissediyorum ona bugun neyin var falan dedim en sonunda söyledi sorunumuz çok tartışmak dedi yani askerdeyim diye alttan alıyorum askerden geldikten sonra böyle olmaz dedi yürür mü sence böyle bi ilişki dedii ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm

Şimdi kendimi nasıl düzelticem nasıl hakim olcam bilmiyorum hatamı biliyorum ama yinede yapıyorumm :(

Bu sorun bndede var hep sorun cikartiyorum kavga cok ediyoruz gecende yazmistin bana hatirlarsan.suc bizde hep ama bn bilerek isteyerek yapmiyorum.nasil o hale geliyoruz anlamiyorm zaten.gec gordm yazini ama yazmak istedm ayni sey bndede oluyor çnkü.

Çok teşekkür ederim. Evet bilecikte yaptı. Şimdi osmaniyede.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa bilecikte hangisinde yapti?erkek arkadasimda acemiligi bilecikte yapti da.Bilecik lafini duyunca ustume aliyorm artik direk:))
Bu arada hangi donemsin telefondan girdigm icn safak panon varsada goremiyorm

Evet iray bazen kafam dağılıyor ama yine bu aralar eşimden başka şeyler düşünemiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah yardımcınız olsun öyle böyle geçiyor, zor ama insan alışıyor benim şimdiki aklım olsa asla izne gelmesini istemezdim. Elden bişey gelmiyo. Allah sağlıkla kazasız belasız kavuştursun inşallah.

Bu sorun bndede var hep sorun cikartiyorum kavga cok ediyoruz gecende yazmistin bana hatirlarsan.suc bizde hep ama bn bilerek isteyerek yapmiyorum.nasil o hale geliyoruz anlamiyorm zaten.gec gordm yazini ama yazmak istedm ayni sey bndede oluyor çnkü.

Aynen canım 3 dakika içinde olan oluyor nasıl geldiğimizi bile hatırlamıyorum sonra. Senin uğraştığın bişey falan varmı canım benim birazda boşluktan oluyor açıkçası. Ahşap boyama gibi bişeyler yapmak istiyorum kafam dağılsın diye birde dua falan edicem yani bu hırçınlığım normal değil :50:

Aaa bilecikte hangisinde yapti?erkek arkadasimda acemiligi bilecikte yapti da.Bilecik lafini duyunca ustume aliyorm artik direk:))
Bu arada hangi donemsin telefondan girdigm icn safak panon varsada goremiyorm

Evet bilecikte yaptı:) bende öyleyim şehiri duyduğum an radarlarım açılıyo😊 merkezdeydi 9. Jndrma eğitimdeydi. Sizde zorlandınız mı?

Evet bilecikte yaptı:) bende öyleyim şehiri duyduğum an radarlarım açılıyo😊 merkezdeydi 9. Jndrma eğitimdeydi. Sizde zorlandınız mı?

Bizimde 82 inşallah:)

Mecbur yetiyo canm.askerlikte mantik arama yok cnku maalesef.
İnşaAllah gidip gelebileceğim bir yere çıkar ustalık keşke istanbula çıksa ya .... 🙏🙏🙏🙏

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tabi havalarda güzelleşiyor artık izmirde girilmez:)

aynen ya tam gezmelik her yer ama gezcek kafa dengi kimsem yok hep naciyi istiyorum hiç arkadaşım yok ondan başka yalnız değilim görünüşte çok arkdaşım var ama kalabalıkta yalnızım resmen tam açıklaması bu hayatımın okul bitince yümden yalnız kalıcam görünüştede yalnız normaldede yalnız:ssz::ssz:

Back
X