• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

93/3 asker yolu bekleyenler

aynen ya tam gezmelik her yer ama gezcek kafa dengi kimsem yok hep naciyi istiyorum hiç arkadaşım yok ondan başka yalnız değilim görünüşte çok arkdaşım var ama kalabalıkta yalnızım resmen tam açıklaması bu hayatımın okul bitince yümden yalnız kalıcam görünüştede yalnız normaldede yalnız:ssz::ssz:

başa bu askerlik gelince anladım ki ben de öyleyim.
bi sürü arkadaş var ama çoğu fasa fiso :47:

Evet bilecikte yaptı:) bende öyleyim şehiri duyduğum an radarlarım açılıyo😊 merkezdeydi 9. Jndrma eğitimdeydi. Sizde zorlandınız mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aa ayni yerde yapmislar ve ayni donemler:)
Bilecigi ndn haritaya koymuslar diyolardi:))
Bilecigi soruyorsan evet zorlandi yemekleri yataklari berbat diyodu.icerde uyusturucu bagimlisi tinercisi kacaksisi ne ararsan var diyodu.ziyarete gttigmde gordugum tipler bni sasirtmisti.ama smdi sordugmda bilecikteki arkadaslik buraya gore daha iyiydi brda insan yok diyo.

başa bu askerlik gelince anladım ki ben de öyleyim.
bi sürü arkadaş var ama çoğu fasa fiso :47:

1. dönem suratına bakmazdım hiç birinin naci beni bi alırdı okuldan butun gün gezmeler ödevleri zor yetiştirirdm şimdi iyi insanalr tanıdım zman ayırdım onlara ama çoğu çok boş insanlar doğru düzgün 2yi geçmez arkadaşlarım onlarlada gezmiyorum liseden var bi tene arada ona gidiyorum bide komşu var gitmek istemeyip vakt geçsn diye gttiğim biri oda bide evde sigara içtiğimi bilen yok sigara molası olarak gidiyorum ona:ssz:

Aynen canım 3 dakika içinde olan oluyor nasıl geldiğimizi bile hatırlamıyorum sonra. Senin uğraştığın bişey falan varmı canım benim birazda boşluktan oluyor açıkçası. Ahşap boyama gibi bişeyler yapmak istiyorum kafam dağılsın diye birde dua falan edicem yani bu hırçınlığım normal değil :50:

Bnde neden kavga ettigimizi sorunun nerden ciktigini hatirlamiyorum.ama cagla guzel seyler yazmis okudum hepsini kendimi sorguladim.zaten soz verdm kndime uzmicem onu diye sozumde durmk istyrm artik. Bn calisiyorum canm bisey yapmaya vakit kalmiyo aksamlarida ders calisiyorum kpss. Ama ahsap boyama filan yapabilirsin güzel oyalayici seyler desen filan calisirsn ilerde evinde kullancagin seyleri yapabilirsin mesela tepsi taki kutusu gibi:) duayida et tabi bn her fırsatta okurum..

bende okuyorumm hayatım okul bayağı bi zaman öldürüyo ya tatilde delircek gibi olmuştum ahşap boyama iyi fikir:46:

Ben gececiyim okulum 2.5 saat bazen 3.5 saat sürüyor geri kalan zamanlarımda boşum arkadaşlarla çıkıyoruz bazen ama açıkcası sürekli görüştüğüm arkadaşlarla gidip bi cafeye oturmak bana zevk vermiyor değişik birşey istiyorum oda okuduğum şehirde pek yok.

1000 parçalık puzzle yada ahşap boyama düşünüyorum şimdilik fikirleriniz varsa bana söyleyin lütfeenn :49:

Aa ayni yerde yapmislar ve ayni donemler:)
Bilecigi ndn haritaya koymuslar diyolardi:))
Bilecigi soruyorsan evet zorlandi yemekleri yataklari berbat diyodu.icerde uyusturucu bagimlisi tinercisi kacaksisi ne ararsan var diyodu.ziyarete gttigmde gordugum tipler bni sasirtmisti.ama smdi sordugmda bilecikteki arkadaslik buraya gore daha iyiydi brda insan yok diyo.

Evet aynı yer aynı dönem:) aykutta çok zorlandı bide biraz titiz takıntılı yemek yiyemedi nefret etti ordan aman kurtuldular çok şükür. Askerlik bu elden bişey gelmiyo:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bnde neden kavga ettigimizi sorunun nerden ciktigini hatirlamiyorum.ama cagla guzel seyler yazmis okudum hepsini kendimi sorguladim.zaten soz verdm kndime uzmicem onu diye sozumde durmk istyrm artik. Bn calisiyorum canm bisey yapmaya vakit kalmiyo aksamlarida ders calisiyorum kpss. Ama ahsap boyama filan yapabilirsin güzel oyalayici seyler desen filan calisirsn ilerde evinde kullancagin seyleri yapabilirsin mesela tepsi taki kutusu gibi:) duayida et tabi bn her fırsatta okurum..

Ohh valla sen çalışıyorsun gündüzleri kafan dağılıyordur ne güzel canım :) Evet Çağlanın dedikleri çok doğru ve uygulamamız lazım yazık onlarada...

Bu arada birde gemi modeli yapıyorlarmış. nette gördüm ama benim gibi bir acemi yapabilir mi hiç bilmiyorumm :9:

aynen ya tam gezmelik her yer ama gezcek kafa dengi kimsem yok hep naciyi istiyorum hiç arkadaşım yok ondan başka yalnız değilim görünüşte çok arkdaşım var ama kalabalıkta yalnızım resmen tam açıklaması bu hayatımın okul bitince yümden yalnız kalıcam görünüştede yalnız normaldede yalnız:ssz::ssz:

Evet suan bizi anlayan çıkmaz ALlahtan bnm arkadslarminkilerde askerde gerci bi tanesi kavustu gecenlerde birininde haziranda gelck.ama en azindan dertlesebiliyosun siz gibi olmasalrda ayni deviriz ya sizle daha iyi anliyoruz aslinda.. annenle filan cik bn annemle geziyom çoğunlukta ceyiz alisverisi filan yapiyoruz eğlenceli oluyor:)

Ben gececiyim okulum 2.5 saat bazen 3.5 saat sürüyor geri kalan zamanlarımda boşum arkadaşlarla çıkıyoruz bazen ama açıkcası sürekli görüştüğüm arkadaşlarla gidip bi cafeye oturmak bana zevk vermiyor değişik birşey istiyorum oda okuduğum şehirde pek yok.

1000 parçalık puzzle yada ahşap boyama düşünüyorum şimdilik fikirleriniz varsa bana söyleyin lütfeenn :49:

resim yapabilirsin ben gzl sanatlarda okuduğumdan resim yapmak beni rahatlatıyo mesela tatlım nerde okuyosun

Evet suan bizi anlayan çıkmaz ALlahtan bnm arkadslarminkilerde askerde gerci bi tanesi kavustu gecenlerde birininde haziranda gelck.ama en azindan dertlesebiliyosun siz gibi olmasalrda ayni deviriz ya sizle daha iyi anliyoruz aslinda.. annenle filan cik bn annemle geziyom çoğunlukta ceyiz alisverisi filan yapiyoruz eğlenceli oluyor:)

aynen annemle çıkıyorum bende kızlar izmirde olan varsa buluşup bi kahve içelim:3:

Ohh valla sen çalışıyorsun gündüzleri kafan dağılıyordur ne güzel canım :) Evet Çağlanın dedikleri çok doğru ve uygulamamız lazım yazık onlarada...

Bu arada birde gemi modeli yapıyorlarmış. nette gördüm ama benim gibi bir acemi yapabilir mi hiç bilmiyorumm :9:

Gemiyi bi daha gormek istermi bilmiyorum seninki:) bazen bikiyorlar ya askerlikle ilgili seylerden ama ona özel bisey yapabilirsin gemileri seviyorsa suan tatlım. Evet kendimize dikkat edelim laflarimiza kırıcı olmadan konuşalım zaten sıkıntıdalar bizde üzülüyoruz hep.
Bnm icim iyi oldu iş ya evde kafayi yerdim gercekten aradi aramdi ne zmn aricak biseymi oldu yer dururdm artk kndimi:)

arkadaşlar sevgilim 4 hafta önce teli kaptırdıı başka komutana ama telide kendi komutanına verilmiş . :( 1 hafta gece nöbeti ve 1ay çarşı izinleri yasaklandı... bu aykendi komutanın tayini çıktığı için gidecekmiş telefonu verirmi sizce geri ??? :(((((

not: bölükte karışık olaylar çok. bi kişi başka takımla kavga etttiği içinde benimkinin takımına çarşı izni yasaklanmış iyice kötü oldukkk :((( :2: (

Gemiyi bi daha gormek istermi bilmiyorum seninki:) bazen bikiyorlar ya askerlikle ilgili seylerden ama ona özel bisey yapabilirsin gemileri seviyorsa suan tatlım. Evet kendimize dikkat edelim laflarimiza kırıcı olmadan konuşalım zaten sıkıntıdalar bizde üzülüyoruz hep.
Bnm icim iyi oldu iş ya evde kafayi yerdim gercekten aradi aramdi ne zmn aricak biseymi oldu yer dururdm artk kndimi:)

Heh işte o dediğini ben yapıyorum her dakika ve kafayı yiyorum yedirtiyorumm :52:

Meslekten dolayı gemiye bayılıyor aslında ama onu yapcak yetenek var mı bende onu bilmiyorum :27:başka şeyler aklıma gelmiyor zaten :)

Heh işte o dediğini ben yapıyorum her dakika ve kafayı yiyorum yedirtiyorumm :52:

Meslekten dolayı gemiye bayılıyor aslında ama onu yapcak yetenek var mı bende onu bilmiyorum :27:başka şeyler aklıma gelmiyor zaten :)

O zmn senin kendini oyalayabilcgn biseyi kesinlikle yapman lazim:) o zmn gemi resmi olan bir puzzle al onu yap hediye olur onada resim yapamiyorsan egerki

Bn izmirdeyim ama bnmkine anlatamamki buluscam diye zaten buraya takiliyom diyede kavga etmiştik isin gercegi yani:(

kız sen izmirde misin arkadaşımla kahve içcem de karıştırma burayı ben söledim pek anlayamadı o olayı bide kadınlar hep diye ses çıkarmadı hayret ettim nette takılmama bile kızar normalde:1:

Back
X